Henrik ”inte rasist men” Johansson blir ägd

GRANSKNING SVERIGE. Henrik Johansson och twitternätverket ”inte rasist men” sade sig ha gjort en sk ”granskning” av Granskning Sverige. Henrik Johansson har gjort karriär i etablissemanget och är en ofta anlitad föredragshållare bland agendaöverklassen i Stockholm. Skulle du betala för att höra ett föredrag av denne Henrik Johansson? Döm själv!

Lyssna på när den pompöse Henrik Johansson, som gjort sig berömd som en aggressiv SD-hatare, gör sig själv till åtlöje.

Ps. Tänkte först lägga ut hela samtalet, men det var så rörigt att det inte gick att lyssna på. Henrik Johansson, som ansåg sig vara intervjuaren, hade monolog i nästan 20 minuter, medan Johan Andersson, ostört, bara lyckades få ordet i drygt fem minuter.

-Pettersson har också blivit uppringt av socialdemokraten och fackföreningsmannen Henrik Johansson. Läs Pettersson kommer på ”Inte rasist men”

Nedanstående bild på Henrik Johansson kommer från en läsare. Pettersson misstänker att den är manipulerad men vet inte säkert…tänk er en mustasch på den mannen!

Skärmklipp

20 thoughts on “Henrik ”inte rasist men” Johansson blir ägd

 1. Många på bloggen gillar att kalla andra rasister. Närmast ett sjukt intresse för rasister, Och mustasch passar många, men inte på en renlärig SD anhängare.

  • Hej Albin!

   Du är ju en av dem, som på bloggen gillar att kalla andra rasister.

   • Nej du, i din fantasi kanske, jag brukar mest reagera på hets mot folkgrupp.Hetsen tjänar ett syfte, och syftet är att minska invandringen. Men den bör man kunna argumentera mot utan att smutskasta både utlänningar och svenskar.
    Folk får gärna vara rasister för mig om det roar dem. Men att hetsa mot folkgrupper är förbjudet.

   • Hej Albin!

    Du skriver ”Hetsen tjänar ett syfte”.

    Har du tänkt på, att du själv och dina kompisar, hetsar själva mot andra människor? Tänk lite opartiskt nu, för en gångs skull.

    I vilket syfte och varför hetsar du själv?

    Att du kallar andra för rasister, utan att ha fog för det, är ju liksom din ”affärside”.

    Det är väl inget du behöver förneka?

    Var lite rakryggad nu och ljug inte om det du håller på med.

   • Hej Peter
    Igen, om folk är rasister så är de väl det, det är deras rättighet. .Man får tänka vad man vill,jag har ingen ambition att ändra på det.
    Det begreppet är för mig omodernt,men att hetsa mot folkgrupp är förbjudet och bör så vara.
    När du nu beskyller mig för lögn så säger jag adjö till dig med.Adjö

 2. Till Henrik Johansson,

  Jag utgår att du läser bloggen och då kan du svara här på tre frågor.

  1) Ser du någon skillnad på Anders Bering Breivik och de som reser mellan Sverige och Syrien och skär huvudet av oskyldiga människor samt skändar lik genom att skära händer, fötter, huvuden av kropparna ??

  2) Tycker du det var rätt av Muslimska Socialdemokratiska partiet att erkänna Palestina så snabbt utan någon debatt samt skänka 1,5miljarder till massmördaren Abbas ??

  3) DU OMNÄMNS SOM ”FACKLIG”….! Är det rätt att fackföreningar inom LO trakasserar och motarbetar medlemmar som även är medlemmar i Sveriges 3:e största parti, Sverigedemokraterna ??? Det är en skam för demokratin att fackliga medlemmar ska trakasseras med gangstermetoder av ”småpåvar” som utnyttjar sina arbetskamrater. Jag kan dessa små ”fackliga”, små, små, små råttor som tror de är något….De flesta är KÖPTA ibland av bägge parter!

 3. Henrik Johansson en anti intellektuell pajas precis som majoriteten inom det socialdemokratiska partiet.

 4. Det finns inte och har aldrig funnits någon s.k. ”rasism” i Sverige, däremot har Socialdemokraterna länge bedrivit en röstimport av bidragsturister som varit till stor skada för Sverige och svenskarna. Brottsligheten är skyhög och riktas främst mot svenska befolkningen så det pågår i så fall en omvänd rasism mot det svenska folket.
  Lagen om ”hets mot folkgrupp” gäller inte det svenska folket och det är en skam i ett land som vill kalla sig rättsstat.
  Det är en skam att det i Sverige är tillåtet för fackföreningar att utesluta medlemmar i Sverigedemokraterna, vissa LO-förbund accepterar att medlemmen är medlem MEN propagerar man för SD kan man bli utesluten. Det är definitivt odemokratiskt.
  Henrik Johansson är en typ som slickar röv och dunkar rygg för att överleva, han omger sig med ”kompisar” som tycker exakt detsamma. Det är lågt i tak inom ”facket”.
  Det är såååålååågt så de politiskt korrekta inte kan acceptera att en del av befolkningen tar sig rätten att skriva på Petterssonsblogg….
  IS utbredning och slakt av oskyldiga mörkar de med övrig media i landet lätt-och-lagom som bara mäktar med en åsikt i taget – den politiskt korrekta.

 5. En liten elogs ska henke ha tycker jag. Han var inte lika feg som vetenskapsmannen Alex Bengtsson som inte vågade prata med Johan Andersson.

  Det komiska är dock att Henke är en rasist, för det har de nyrasitiska bruna kropparna som benämner sig själva som ”rasifierade” låtit berätta för hela världen när han gjorde nybörjarmisstaget att citera en mening med ordet ”neger” i. Till och med jag som skrattar åt rabiata individer som upplever sig själva som ”antirasister” vet vilka triggerpunkterna är för att få dem att dansa efter ens pipa. Grabben har varit med såpass länge att han borde ha förutsett det förutsägbara.

  Genast började de bruna kropparna kannibalisera på sin meningsfrände och han fick utstå mycken spott och spe för att avvek från den ideologiska linjen han företräder. Det var stor komik att läsa twitterkriget när det begav sig 🙂

  • Ett litet tillägg angående henkes rasism. Han ÄR faktiskt en rasist eftersom det är de som känner att de blir utsatta för rasism som har det sk ”tolkningsföreträdet” förstår ni…

 6. BRA som vanligt JohanA. Riktigt vasst, förstår inte hur du kan behålla lugn och fokus i intervjuerna med manus-styrda företrädare. Visste inte att detta var en del i S-LO-etc kollektivet. Dock med denna intervju så blir känslan om IRM bekräftad. Har undrat så hur människor haft tid att göra allt detta . . nu försår jag att det kan vara ”någon som betalar”. FR har ju väldigt öppet presenterat och bedrivit sin åsikt om/mot SD. Nu börjar ju Lövén låta mer åt det hållet också…… MEN verktygen har alltså funnits där hela tiden . . . inte oväntat MEN ibland undrar man ju varför?

Kommentera