”Drösvis” med tyskar lämnar Tyskland


av Soeren Kern  •  21 oktober, 2016

 • Över 1,5 miljoner tyskar, varav många högutbildade, har lämnat Tyskland de senaste 10 åren. — Die Welt.
 • Tyskland är mitt inne i en migrantbrottsvåg, däribland en våldtäkts- och sexövergreppsepidemi. Massinvandringen har också gjort att islamiseringen av Tyskland accelererat. Många tyskar verkar ha tappat hoppet om landets framtid.

 • ”Vi flyktingar … vill inte bo i samma land som ni. Ni kan, och jag tycker att ni borde, lämna Tyskland. Och var vänliga och ta med er Sachsen och Alternativ för Tyskland (AfD)… Varför flyttar ni inte till ett annat land? Vi är dödströtta på er!” — Aras Bacho, 18-årig syrisk migrant, i tidningen Der Freitag i oktober 2016.
 • En mäklare verksam i en stad nära Balatonsjön, ett populärt turistmål i västra Ungern, uppgav att 80 procent av de tyskar som flyttar dit pekar ut migrantkrisen som huvudskäl till varför de lämnar Tyskland.
 • ”Jag anser inte att islam hör hemma i Tyskland. Jag ser det som en främmande företeelse som har gett Väst mer problem än fördelar. Enligt min åsikt är många av dess följare oförskämda, krävande och föraktar Tyskland.” — Tysk medborgare som utvandrat, i ett ”öppet brev till den tyska regeringen”.
 • ”Jag anser att invandring skapar stora och oåterkalleliga förändringar i det tyska samhället. Det gör mig arg att detta händer utan de tyska medborgarnas godkännande. … Jag anser att det är skamligt att tyska judar än en gång tvingas leva i rädsla för att de är judar.” — Tysk medborgare som utvandrat, i ett ”öppet brev till den tyska regeringen”.
 • ”Min man säger att han tycker att det känns som om vi numera tillhör den största minoriteten utan lobbygrupp. De flesta grupper har institutioner, lokaler, allmänintresse – men vad gäller oss, ett heterosexuellt, gift par med två barn, inte arbetslösa, inte handikappade och inte muslimer, det är ingen som intresserar sig för oss längre överhuvudtaget.” — ”Anna” i ett brev till Münchens borgmästare, där hon förklarar varför familjen lämnar staden, då migranter gjort deras liv där olidligt.

gatestone_tyskar

Allt fler tyskar överger sina barndomskvarter, och en del lämnar till och med Tyskland för gott, i takt med att massinvandringen förvandlar landet till oigenkännlighet.

Statistik från den tyska statistikbyrån Destatis visar att 138 000 tyskar lämnade Tyskland 2015. Ännu fler väntas emigrera 2016. I en artikel med rubriken ”Drösvis med tysk kompetens lämnar landet” rapporterade tidningen Die Welt att över 1,5 miljoner tyskar, varav många högutbildade, har lämnat landet de senaste tio åren.

Statistiken avslöjar inte varför tyskarna emigrerar, men det finns en hel del indikationer på att många nu fått upp ögonen för den verkliga kostnaden – ekonomiskt, socialt och kulturellt – för Angela Merkels beslut att släppa in över en miljon, till största delen muslimska, migranter i landet 2015. Ytterligare minst 300 000 migranter väntas komma till Tyskland 2016 enligt Frank-Jürgen Weise, chef för den tyska motsvarigheten till Migrationsverket, BAMF.

Läs vidare


10 responses to “”Drösvis” med tyskar lämnar Tyskland

 • Maya

  Utbyre av vita pågår för fullt. 2022 har svensken inget att säga till i sitt land, då har NWO gett det resultat det skall ge enligt media utomlands.
  100 afrikaner hämtades hit i veckan med flygplan! VARFÖR?

  Gilla

 • Asa

  Går tillbaka minst 20 år i tiden och redan då hade vissa tyska städer stora problem. En tysk trevlig herre som nu gått vidare till livet efter detta var uppriktigt sagt förtvivlad efter ett besök i sin gamla hemstad Köln. Hans barndomsgator var numera turkiska.
  Förfallet både i Sverige och Tyskland har pågått länge. Massinvasionen tvingar oss att se verkligheten i vitögat. Även utan denna första våg så var läget illa. Jag är grundlurad. Jag är en idiot. Jag har trott på demokrati.
  Lögnens tid närmar sig sitt slut.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den offentlige skarprättare som efter folktribunalens rättvisa dom en dag lägger snaran om Merkels hals, skall i sanning komma att röna status av nationalhjälte! Det brott som begås mot de europeiska folkens nationer är oförlåtligt och skall i slutänden rendera högst kännbara straff för samtliga förrädare. Samhällets strängaste vedergällning kommer rättmätigt att drabba de skyldiga. De som klarar livhanken skall underkastas ostracism.
  Andreas.

  Gilla

 • coyote

  Flyktingarna tycks inte begripa att om välutbildade tyskar lämnar Tyskland saa kommer det inte att finnas pengar till att försörja invandrare.

  Gillad av 1 person

 • Truthfighter

  Ja, det är väl så det blir. VI, får fly snart, undan detta vidriga drägg, som tar vårt fina Europa, och förvandlar det till sin stinkande avskrädeshög, helt i linje med de avgrundsländer de asen kommer ifrån. Och ingenting fattar styresdårarna heller i sin lulllullelfenbenstornvärld. DET ÄR FRUKTANSVÄRT, DET SOM NU SKER!!! Gå ut i samhället på gator, och se hur dött det blivit, som förr var ett levande, sprudlande samhälle, fullt av glada, skrattande svenska tjejer, som nu är sexförslavade av muslimsvinen, och sitter gråtande instängda, fastkedjade vid sängen, för dessas bizarra, djuriska äckelustar.

  Gillad av 2 personer

 • Nisse

  Nu ser vi vad Stefan o Angela ställt till med att förstöra 2 så fina länder med massimport av muslimer fy fan…………..

  Gillad av 1 person

 • Kalle

  Det blir bättre sedan när härdsmältan är ett faktum och en djup depression står för dörren. Då lär varken vi eller Tyskland ha råd med så höga bidrag och då får lille Aras knipa ihop ballarna och se till att börja jobba för brödfödan.

  Gilla

 • janbanan

  Nä men va fan e´ de sant
  när ska SVENSKARNA LÄMNA VÅRT RIKE

  sluta importera skiten så är problemet löst

  Gilla

 • Ateisten

  Ja dom stackarna har väl fått mer skit på händerna än vi (än så länge) och jag lider med dom.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: