19 thoughts on “Merkel har äntligen insett att hon gjort bort sig

  1. Jag tror inte hon ångrat sig på riktigt, för några år sedan skall hon ha sagt att multikulturen var ett misslyckande och sedan var det glömt och allt fortsatte som förut, så tror jag det blir nu också, bara en tillfällig ”ånger” och invandringen fortsätter som förut.

  2. Jag har sett liknande i flera dagar nu. Det tolkas helt FEL ! Heil Mutti säger visserligen att hon önskar kunna skruva tillbaka tiden med fler år betr imigration…..men det hon ångra är, att hon inte förberedde tyska folket bättre på vad som komma skall ! Det är en jävlar skillnad. Hon erkänner inga fel…kursen ligger fast !! Europa skall bort och översvämmas av Mussar och Negrar. Punkt.

  3. Ja och att vår pajas till Statsminister håller henne i handen
    är inte förvånande, en sämre representant för ett folk är svårt
    att finna, han lotsar att han är stor statsman, och reser kors
    och tvärs i världen, han är så patetiskt okunnig om det mesta
    att det är en stor skam att han skämmer ut Sverige. Bara det
    att han använder sig av en så kallad professor som referens
    som fuskat sig fram i tillvaron när han ska bedöma Sveriges
    största parti SD säger ganska mycket om hans kunskaper,
    han kallar SD för Nazister, men glömmer att hans eget parti
    är dom i Sverige som i stor skala sysslat med samma typ
    av människoföraktande experiment av individer som Nazzarna,
    som fötts annorlunda. Han är en feg okunnig odugling som
    absolut inte är värdig den titel han bär!

  4. DDR-kärringen Mutti Merkel har gjort mer skada för Europa än vad A Hitler gjorde. Tyskland och de andra länderna har trots allt återhämtat sig efter det andra världskriget men den skada som dessa kommunistiska globalister i EUssr har åsamkat Europa är dessvärre oåterkalleligt och går inte att reparera. Das schaffen wir nicht..

  5. Det går bra att fortsätta vara ”god” när det bara drabbar andra. Men nu har valen visat att Merkel och CDU får ta på sig ansvaret för vad som händer i Tyskland.

    Dessa makthavare som ska tvinga på sina länder något som de inte vill ha brukar inte vilja ta konsekvenserna av sitt handlande.

  6. Sorry! Merkel har inte insett någonting. Det är en gammal kommunistisk trick att offentligt ”erkänna” att man har gjort fel men i verkligheten kommer inte att hända varken förändring eller en grundlig kursändring. Jag läser tyska ”fria” medier som har samma uppfattning och ger Merkel inget förtroende i framtiden.
    Hon har gjort sig löjlig eftersom hennes politiska handlingar kommer att fingranskas som troligen ger en ännu tydligare avslöjande om hennes Agenda i framtiden.
    Hennes uppdragsgivare är Bryssel och USA och det vet tyskarna redan…Så denna stjärna vill bara vinna tid, frågan om hur länge det håller?

KommenteraAvbryt svar