43-årig irakier anhållen för mord sedan en kvinna hittats brinnande i ett dike

INVANDRARVÅLD. En 43-årig irakier som av någon outgrundlig anledning bor i Helsingborg anhölls tidigt på onsdagsmorgonen som misstänkt för mordet på den person som hittades brinnande i ett dike utanför Bårslöv.

Polisens presstalesman Eva-Lotta Hermnasson Truedsson bekräftar att en man har anhållits för mordet på den person som på tisdagskvällen hittades i ett dike utanför Bårslöv. Enligt henne har kroppen ännu inte identifierats.

En av de senaste dagarnas polisanmälningar om försvunna personer handlar just om en kvinna i 35-årsåldern som senast sågs på tisdagsförmiddagen.

Den 43-årige ”helsingborgaren” från Irak anhölls strax före klockan sju på onsdagsmorgonen. Hur han ställer sig till brottsmisstankarna är inte känt.

-Pettersson konstaterar att vi som så ofta när det gäller våldsbrott hamnar i Mellanöstern och att hatmedia gör allt för att dölja detta faktum.

Irakiern som media kallar ”helsingborgare” kom till Sverige som asylinvandrare 2007 och den mördade verkar vara hans f.d. hustru som ledsnat och gått ifrån honom. Paret har tre barn tillsammans och irakiern är numera svensk medborgare.

 

10 thoughts on “43-årig irakier anhållen för mord sedan en kvinna hittats brinnande i ett dike

  1. Enligt ”Feministregeringen” är det en svensk tradition att kasta ut obstinata kärringar från balkonger, alternativt låsa in dom, mörda dom eller elda upp dom, FÖR DET HAR INGENTING MED INVANDRINGEN ATT GÖRA. Jonas, Mona, Maria, Birgitta håller med, för dom hatar bara SD och älskar Islamistisk mångkultur, grattis PK som valt rösta för det nya Sverige.

  2. Nja inget att djupare förankra sig i…Har nu de styrande idioterna i landet beslutat,att vi skall vara mångkulturella får vi också acceptera liknande brott.
    Detta är ju inte på lång väg enda lyckosökare-brottet i Skåne,i dessa dagar.
    I Malmö hittades en MENA-babbe död på Östra Kyrkogården.Denne äventyrare skulle ”besöka” sin mördare i pangstaden.
    Vidare roar sig några av dessa orientaler med,att knuffa ner inhemska i Kanalen i Malmö.Polisen påstår sig aldrig tidigare hört talas om dessa arabiska lekar.Kanske skulle vi låta polisen åka ner till dessa länder,för att se hur det fungerar i deras värld !

KommenteraAvbryt svar