Upptäck Saudiarabien och roten till det onda

ISLAM. Ta en timme av din semester och se ett avslöjande reportage om verkligheten i Saudiarabien. Den är hämtad från Nicolai Sennels utmärkta 10News.dk

Det är samma Saudiarabien som tillåts finansiera friskolor och moskéer i vårt land av myndigheter som tror att saudierna sprider demokrati och jämlikhet bara för att regeringen och Margot Wallström sagt åt dem att vara snälla.

Se filmen och glöm inte roten till det onda – islam.

 

4 thoughts on “Upptäck Saudiarabien och roten till det onda

  1. PK mupparna på SVT kommer aldrig visa denna utmärkta dokumentär. Även om den är högst relevant och nödvändig för att få ut sanningen. Och för att stoppa Saudibarbarbarien från att finansiera moskeér i europa.

  2. Såg början ska se klart senare….Men har druckit ett glas Whiskey och tagit en Mariestad Export stor stark – i Saudi Arabia skulle det rendera i 1000 piskrapp, hur sjukt är inte det ?
    Såg den kloka Ebba Busch Thor från Almedalen….En fri, frisk fläkt, vacker och säger en del mycket bra saker….Naturligt för mig uppväxt med flickor/kvinnor och att först och främst betrakta dem som människor och inte några konstiga spöket Laban…..
    Ingen tvekan om att islam is the religion off piss and poo….

  3. Arabens näsa påminner om en annan kungs näsa – en fyrkantig metallkung som idag leder the syndicate of crime i Sverige och hela EU imorgon ….. kanske drömmer han om en viktig post i kalifatet i övermorgon !

KommenteraAvbryt svar