De ”mörka krafterna” är journalister

JOURNALISTIK. De ”mörka krafterna” som nödvändiggjorde kravallstaket kring asylboendena var journalister ute efter snyftreportage. I de flesta medier framställdes det som att boendet där IKEA-mördaren bodde spärrades av med staket efter hot ifrån ”mörka krafter”.

Lokaltidningen rapporterar dock att staketet sattes upp för att skydda de boende ifrån påflugna journalister ute efter snyftreportage om de asylsökande.

”Personalen sätter upp ett gallerstängsel runt asylboendet för att hålla journalister borta, och de boende avråds från att tala med reportar” rapporteras det bland annat i artikeln.

-Pettersson noterar ännu ett exempel på att det är de så kallade ”riktiga” journalisterna som sprider hatet genom att inte berätta sanningen…

VLT

 

 

13 thoughts on “De ”mörka krafterna” är journalister

  1. Efter att hot inkommit gjorde polisen en bedömning att flyktingförläggningen behövde polisskydd. Och med facit i hand var det ju högst befogat.

  2. Gångna helgen kontakt med superblaskan Aftonbladet. Eftersom dom tycks sitta inne med svaret på allt så bad jag om råd vart övriga befolkningen ska söka skydd för att slippa bli halshuggna? Detta då vi inte har en (1) st människa som täcker upp oss vid fara.
    Jag passade även på att ifrågasätta deras tänk då det gäller Löfven. ” Hur smart i skallen är denne man (statsminister) Gud bevare oss, då han så snart han blir trängd av folkoponionen börjar tala om sin barndom”????? Kärringen inleder med tystnad, Vet inte om det var en tystnad ägnad Löhven men så säger hon, ”Nu lägger jag på” Jag replikerade ” Ja gör du de”

  3. SKRÄMMANDE med sådan samhällsinformation när Clary Carola Herlin (55 år) och sonen Emil Herlin blev slaktade av en muslimsk mördare på IKEA i Västerås; dådets tillvägagångssätt är typiskt för Islamiska staten, – gärningsmannen skar huvudet av Carola!
    Den här muslimen agerade oerhört våldsamt och aggressivt, offren hade aldrig någon chans att försvara sig! Först mördade han Emil och därefter gav sig islamisten på Emils mamma!
    Mördaren stack sig själv i magen för att få sjukhusvård i Costa Gratis= Sverige!
    Statsminister Stefan Löven är sannolikt styrd av en hemlig grupp inom Socialdemokraterna som vill öka på massinvandringen av muslimer. Samma grupp gav order om att erkänna PLO vilket gjordes samma dag denna usla regering vi har kom till makten. MOTIVET är muslimska röster, vilket fås mot livstidsförsörjningen från Försäkringskassan. Nu vill Stefan Löven stjäla pensionsfonderna för att bygga GRATIS bostäder åt asylinvandrarna också.
    R.I.P. Carola och Emil, två svenska liv som spilldes på massinvandringens altare!
    Sverige har solsystemets ynkligaste och värdelösaste politiker och tyvärr kommer detta bara att fortsätta till 87:an är utbytt mot en muslimsk befolkning.

    • Det enda som är sant i denna rappakalja som du lyckats åstadkomma är namnen på offren. Resten är fabricerat trams som inte har något med verkligheten att göra.

  4. Desperata tidningar på konkursens rand tar till allt mer vulgära knep för att sälja. ”Hatsajterna” Flashback och Avpixlat har tagit över som folks främsta nyhetskälla.

    Ett klassiskt knep för att skapa rubriker är att vända på steken: Ring till Åkesson och fråga ”stämmer det att du ska avgå”. Och sedan har man en snaskig rubrik. ”Åkesson: Jag tänker inte avgå.” Och till detta en smutsig text om hälsa, casino mm. Notera, detta har inte hänt. Men det är så rännstenspressen opererar på sina styltförsedda moraliska hästar.

    Hur många har fått skottpengar av Expressen och Aftonbladet för nyheter de själva skapat? Snabba pengar.

  5. Men vad skönt att detta kom fram! Nu kan ju alla medier som rapporterade om ”mörka krafter” komma med storstilade rättelser på samma förstasida som de rapporterade det felaktiga på! Toppen att vi kan reda ut detta.

  6. Exakt min tanke de här dagarna! De piskar upp stämningar och ylar om struntsaker. Och drar med sig politikerna som inbillar sig att svenskar är hatiska och rasistiska. Men verkligheten hur vi svenskar har det mörkas. Man lever på skandaler och konflikter och just nu är invandrare de som utnyttjas å det grövsta av dessa hyenor. Lågpannejournalistik var det!

  7. Det inträffade en liknande historia I rosengård, det var för några år sen om jag minns rätt journalistser ville ha något att skriva om så de hade hetsat upp ungdomarna mot polisen.

KommenteraAvbryt svar