Hycklarna avskyr mångkultur och araber

INVANDRING. De som i sina yrkesroller förespråkar mångkultur i Danmark bor själva så långt från mångkulturen som möjligt visar en kartläggning som genomförts av den danska tidningen Berlingske.

Berlingske har tittat närmare på en grupp som tidningen kallar ”mångkulturalisterna”. Det rör sig om journalister, politiker, byråkrater och andra som förespråkar att Danmark ska öppna sina gränser för invandrare från tredje världen och som hävdar att mångkultur är berikande.

Det visar sig att de för egen del bosätter sig med etniska danskar och avskyr områden som bebos av araber. De politiskt korrekta bor i Frederiksberg och Østerbro, de två stadsdelar i huvudstaden som har lägst andel invånare med utomeuropeisk bakgrund.

– Pettersson konstaterar att PK tydligen är lika stor hycklare i Danmark som i Sverige.

Vill tvångsförflytta journalister till förorten

 

15 thoughts on “Hycklarna avskyr mångkultur och araber

  1. Tycker Mary Agnes skall sluta läsa Sydsvenskan. Så länge folk läser denna skittidning kommer den finnas kvar.
    Bättre då att läsa Skånskan om man tvunget vill läsa någon tidning.
    Själv delar jag aldrig en artikel där material är hämtat från pk pressen.

    • Så rätt du har, prenumerationen sa jag upp för många år sedan sedan Per T fick bre ut sina vansinniga amatör-sosse-idéer, och det är det ganska sällan jag klickar in på sidan, med AD-block så slipper man stötta deras ekonomi också. Skånskan blev himla dålig när de bytte web-tidning. Det första jag läser på morgonen är Pettersson… man fattar också vilka enorma konflikter det måste vara på redaktionen med Heidi, Per-T, vänster-Per, Rachel etc; ett mirakel att de inte har klöst ögonen ur varandra.

      Den därrade gästskribenten från idag, tänkte han var ”gästskribent”, de låste nock dörren efter han när han gick ut…

  2. Saxat från dagens Sydsvenskan om ”Populisten Donald Trump”


    De så att säga vanliga politiska kanalerna har inte lyckats ta hand om folkligt missnöje utan nöjer sig med att visa sitt förakt för populasen. Då hamnar vi snabbt i en vanligen ond cirkel där de fina människornas avsky endast stärker populisterna i deras övertygelse vilket i sin tur spär på avskyn. Detta avspeglas i Sverigedemokraternas hela tiden stigande opinionssiffror, Marine Le Pens starka ställning i Frankrike och Donald Trumps framgångar i den begynnande amerikanska presidentkampanjen.

    Så här kommer det att fortsätta ända tills de populistiska skarorna börjar känna att de behandlas med respekt, att deras problem och oro tas på allvar och, inte minst, att de etablerade har bättre lösningar på alla dessa problem än vad populisterna har.

    I USA har ordet ”Washington” blivit närmast ett skällsord och synonymt med en överhet som alltid sätter sina egna intressen främst. Om våra egna politiker inte aktar sig så kanske det inte dröjer länge innan Rosenbad och Helgeandsholmen, där regering och riksdag huserar, kommer att få lika dåligt rykte och framstå som fullständigt irrelevanta för vanligt folks vanliga problem.

    Då kommer vi att ha inte bara ett populistiskt problem utan också en demokratisk kris.

    Vi är inte där ännu, även om vi kommit en bra bit på väg. Jag tror inte att Sveriges nästa statsminister heter Jimmie Åkesson eller att Marine Le Pen och Donald Trump kommer att bli sina länders presidenter. Om jag har fel så kommer dessa tre inte att bli det främst genom sina egna förtjänster utan genom deras motståndares blindhet inför vad som rör sig i folkdjupet.

    ”De fina människornas avsky endast stärker populisterna i deras övertygelse.” http://www.sydsvenskan.se/opinion/gastskribenten/de-fina-manniskornas-avsky-endast-starker-populisterna-i-deras-overtygelse/

    • Man ska ju inte ställa grupper mot varandra. De fina människorna vill ha massinvandring och monokultur, muslimsk. De gillar fattiga svenskar och utsatta äldre och unga. Det är fint det, humanism när den är som bäst!

  3. Hycklarna vill skapa kaos, vill bryta sammanhållning, gemenskapkänsla mellan landets befolkning. Det är bara enkel psykologi! En psykopat måste ha kaos att kunna utöva makt och även människor skall försvagas för en effektiv manipulering.
    Idag styrs Euorpa av psykopater och en oroande del av befolkningen har blivit medberoende!

  4. Jag gillar meningen:

    ”Klampenborg och Hellerup är förorter som de föredrar. där det stort sett enbart är au-pair-flickorna från Filippinerna som ger området färg”.

    Säger ALLT.

    • Nyligen hade göteborgarna sin stora muskfestival WOW. Den svarta hip hoparen som hyrts in från Usa frågade & räknade publiken p娔svarta” mänskor. Han fann högst 14 i folkhavet & vart chockad då han var utifrån med nya ögon 😉 Multikulti förespråkarna ser integrationen som ngt ensidigt om jobb men det vanliga umgänget utanför tycks de efterlämnat därhän. Samma test gjorde kring flickornas idrotts mönster som kom från MÖ. De som hade bröder i ungdomen som idrottade stannade trots det oftast hemma pga sin religion, medan etnsikt svenska tjejer deltog väldigt mkt

  5. Vänlig korrektion: BT är inte Berlingske, utan Berlingske-koncernens tabloid-tidning. Som Expressen i f t DN… Berlingske är typ Bonnier och världens äldsta tidning, så vitt jag vet. Tidningen startades i Malmö, på den tiden Sverige inte var skånskt.

    • Världens äldsta tidning är Post- och Inrikes Tidningar utkom första gången 1622 numera finns den bara som e- tidning ges ut av bolagsverket. ( I landet som bara har barbari)!

KommenteraAvbryt svar