Folkets park behövs inte i det mångkulturella Malmö

Malmö 13-7-2015

INSÄNDARE. Jag tycker att dom politiker och Malmöbor som klagar på att upprustningen av Malmö folkets park inte blir av borde skämmas. Samtidigt så vill jag ge en eloge till dom politiker som har stoppat upprustningen och som på det sättet sparar 83 miljoner till mera nödvändiga och behjärtansvärda ändamål.

Dom här pengarna behövs bättre till att ta emot fler s k ensamkommande flyktingbarn,bara för att ge ett exempel. Eller för att underlätta situationen för våra s k EU-migranter.

Folkets park kan vi vara utan och det finns så mycket annat att njuta av i vårt mångkulturella Malmö. I stället för att gå till Folkets park så kan man ta en promenad i något mångkulturellt bostadsområde.

Där händer alltid något spännande i form av någon mångkulturell händelse som vi svenskar inte är så vana vid. Nu i morse så sprängdes tydligen ännu en handgranat i ett hyreshus, denna gången i Augustenborg. För några dagar sedan så var det tydligen skjutning igen på öppen gata, denna gången så hände det på von Lingens väg i Rosengård.

På Bangatan blev en ung man skjuten i benet och vid Möllevången i korsningen Ystadsgatan-Claesgatan blev det tydligen ett vilt slagsmål mellan ett flertal personer med mångkulturell bakgrund. Minst en av dom mångkulturella blev allvarligt misshandlad.

För ca tio dagar sedan så bråkade två barn på en gård vid Ramels väg i Rosengård och detta slutade på det mångkulturella sättet att två vuxna,troligtvis barnens fäder,också började bråka och detta slutade med att en av dom blev livsfarligt knivskuren.

Ovanstående är bara ett axplock av vad som numera kan hända i vårt mångkulturella Malmö. Så varför sörja Folkets park och dess tråkiga och fredliga attraktioner när man kan ha turen att få uppleva allt från skjutningar,anlagda bränder både på byggnader och bilar, sprängningar, knivslagsmål, misshandel, vansinneskörningar och andra trevliga mångkulturella aktiviteter.

Vem vet,vilken dag som helst så kan just du vara den som får möta och personligen få uppleva en mångkulturell händelse som beskrivs ovan på mycket nära håll.

Vi skall vara tacksamma mot våra politiker med Katrin Stjernfeldt-Jammeh i spetsen som har förvandlat det tråkiga och mesiga Malmö till en mångkulturell spännande stad som har blivit känt långt utanför landets gränser.

Och vi malmöbor kan glädjas åt att det dagligen strömmar till nyanlända s k flyktingar och ensamkommande som säkerställer att Malmö aldrig kommer att bli det som det en gång varit!

Sandor Herold, Malmö

Här blir det tydligt vad nedskärningspolitiken innebär

18 thoughts on “Folkets park behövs inte i det mångkulturella Malmö

  1. Du skriver bara det negativa om mångkulturen.
    tråkigt! Pedolfileri, sexturism där svenska gubbar åker till bla thailand och sexutnyttjar unga killar och svenska kärringar till afrika och utnyttjar unga svarta killar, alkoholmissbruk och alkoholrelaterad våld orsakad av svenskar m.m det får du aldrig glömma.
    Du är en Fegis Sandor, glöm inte att du själv är utlänning1

    • Jämför du dessa,till del några udda sjuka personer,med den invasion av kriminella araber,niggrar och annat pack,som dagligen väller in i tusental i Europa ? 🙁

      • MrQ:
        ’Vi’ in albin-bilansk mun betyder han och andra likadana bakterier. De är mer än bakterier, de är själva folksjukdomar som inte går att behandla med vanliga antibiotika. De behöver utrotas helt med starkt 100%kemiskt desinfektionsmedel eller eld – ’like a purification fire’.

      • Oj Mimi du är nog bloggens mest uttrycksfulla och ilskna person. Vad har du råkat ut för? Det kan knappast vara mina små rader som ligger till grund för din vrede.

  2. Detta började för c:a 45 år sedan då svenska damer började resa till södra Europa och pippa….Den s.k. ”vänstern” och deras profet Olof Palme var andlig ledare och drev en politik som gjorde det möjligt för damerna att totalvägra med stöd av ”socialisterna”….Det är en förnedringspolitik mot den manliga befolkningen som till varje pris skulle motarbetas….
    Fälldin, Lennart Geijer sprang på en bordell i Vasastan och det blev en hysterisk stämning i Sverige!
    SOCIALDEMOKRATERNA ville bli den fattiga världens kungar, Sverige hade då en rejäl kassakista och NEGERSTATERNA rullade ut röda mattan åt lilla Olof när han kom och han var NEGERKUNG för en dag….VIETNAMNKRIGET blev den planka de kunde använda som trampolin i den egna karriären och för att få mesta möjliga UPPMÄRKSAMHET….
    DE SURFADE PÅ EN VÄNSTERVÅG SOCIALDEMOKRATERNA och körde ett tag med Bangladesh kortet – där fanns det många fattiga i fängelserna….Mördaren Roy Rhaman blev hedersmedlem i SAP och fick svensk medborgarskap direkt….Han mördade Märta Pettersson i Sätra och fick 8 miljoner i skadestånd för mordet….
    Detta var litet om början på SOCIALDEMOKRATERNAS massinvandringspolitik som kommer att driva Sverige ner i avgrunden om det inte redan gjort det….

KommenteraAvbryt svar