Förtryckets kreatur

INRIKES. Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch avbröts av personer i publiken under sitt tal i Almedalen i går. Åskådare skrek ord som ”avgå” och ”mördare” varpå Busch gjorde ett uppehåll i sitt tal och frångick manus.

Enligt flera medier handlar det om en grupp Palestinaaktivister som håller en demonstration mot kriget i Gaza under Buschs tal. – Jag är ganska trött på att vissa personer tar sig frihet att störa för andra, att man tar sig frihet att tysta andra, säger Busch från scenen. – Det är så hotfullt. Olustigt, säger en person.

Förtryckets kreatur med Palestinaflaggor och deras sympatisörer tror att yttrandefrihet och demokrati går ut på att tysta andra.

Ebba Busch budskap i Almedalen var tydligt. De som inte anammar svenska värderingar ska väck från vårt land. Ska man vara här ska man också bejaka svenskheten. KD fortsätter alltså sin inslagna väg från EU-valet, att tydligt attackera andra värderingar än de ursvenska, med udden riktad mot muslimer.

Hur Ebba Busch tal:

Så talar förtryckets kreatur.
Det är ett synsätt som inte hör hemma i Sverige.
Det är ett beteende som är omänskligt.
Det är värderingar som ska bekämpas.
Nadima har rättigheter.
Nadima har friheter.
Nadima är en av Sveriges döttrar.
Och när vi säger att vi tar värderingskampen så är det för att Sverige ska vara ett tryggt hem
för alla våra döttrar.

Visste ni att vi har stora problem med hedersförtryck i våra förskolor?
Sydsvenskan har berättat om hur flickor i Malmö inte får ha kortärmat eller kortbent – trots
hög sommarvärme.
Och medan flickorna begränsas – har vi pojkar som försöker sätta sig över den kvinnliga
personalen.
Det här är inte unikt för Malmö.
Devin Rexvid, lektor på Stockholms universitet har i en ny rapport om hederskulturen i
förskolan gjort djupintervjuer med förskolepersonal i olika delar av landet. Så här står det i
rapporten:
”En del intervjupersoner berättar att somliga pojkar som inte får igenom sin vilja hos flickor
eller kvinnlig personal hotar med att ta dit sin far för att tillrättavisa eller sätta flickorna och
kvinnlig personal på plats.”
Så ser en del av vardagen ut i Sverige 2024.

-Pettersson håller med Ebba Busch, de som inte kan eller vill leva efter svenska värderingar ska väck. Alltså tvärtemot de vänsterblivnas syn som är att ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka…”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Förtryckets kreatur

  1. ”Nadima har rättigheter. Nadima har friheter. Nadima är en av Sveriges döttrar.”

    Jag håller med Ebba-Elisabeth Busch i mycket men ibland går hon i de ondas godhetsfälla. Först och främst anser jag att vi ska värna asylrätten. Vi kan aldrig veta när vi behöver den. Men, den ska inte vara obegränsad. Varken i antal eller avstånd. Det räcker med att grannländers och grannländers grannländers folk kan söka asyl. Det största misstagen är att Sverige tagit emot sådana som vissa länder inte önskat ha och att Sverige tagit emot folk från Långtbortistan som knappt delar några värderingar med oss.

    Vad ”Nadima” beträffar är det högst troligt så att detta är en ofrände som de oförsiktiga släppt in eller vars föräldrar de oförsiktiga släppt in. Inte vårt problem egentligen. Vi har nog med inhemska problem.

    19
  2. Vänsterpacket presenterade sig i Almedalen.
    Det här är ett exempel på skillnaden mellans vänster och höger.
    Obildade människor som alltid spårar ur.
    Dom ska skämmas, om någon stör deras framföranden blir det ett jävla liv.
    Men själv tycker dom att det är ok att svina och stå och skrika och störa ordningen.

    48
  3. Nu hoppas jag att det INTE stannar med fina ord och NOLL handling!

    (KD) har tack vare ”Förtryckste Kreatur” fått en gratis biljett. TA VARA PÅ DEN!!!

    Låt INTE de så kallade godhjärtade och nyttiga idioterna solka ner Sverige ännu mer.

    STÅ UPP FÖR DE VÄRDERINGAR SOM FORMADE OSS TILL EN FRAMGÅNGSRIK NATION!

    Sparka ut ”Förtryckets Kreatur” och gör det NU!!!!

    47
  4. I läroplanen står det skrivet att svensk skola ska lära ut svensk kultur. På många förskolor och skolor firas marken midsommar eller lucia eftersom det kan kränka utläningar. Många bland personalen pratr ingen eller dålig svenska, är inte det svensk språket en av de tydligaste ingredienserna i svensk kultur?
    Men skolledning, kommuner och skolverket förstår att det blir för jobbigt att klara svensk skola med lite normala krav på utbildningen. Dessutom så lyder svensk skola under de så kallade ”efterkrigstida sociala normerna”, det vill säga det som vill styra Sverige att krossas.
    När du ser något som förstör Sverige, litet som stort, ska du tänka ”efterkrigstida sociala normerna” och försöka passa in den tanken på de som bestämmer i just den frågan som du ser förstör Sverige. Då får du antagligen svaret på varför de VILL förstöra Sverige.

    39
  5. 2024-06-29 Hjälp Ebba Bluffs parti ut ur Sveriges Riksdag. De är mer elaka och antikristna än ni kan föreställa er. Om ni konfronterar dem så upptäcker ni att de är medborgarfientliga hycklare likt de övriga.
    Ja, jag har varit i kontakt med dem flera gånger. / T.

    7
    57
      • Till Örjan och övriga.
        Ja, det kan jag. När jag besöket partiet i Malmö så kom knytnäven fram. Deras ombudsman hotade mig när jag nämnde att Sveriges myndigheter arbetar utanför lagen och trakasserar Pursvenskar. Det var på 1990 – talet.
        Kådispartiet stöder administrativ etnisk rensning som riktas mot Svenskar. De stöder också den Svenska doktrinen.
        Kanske orkar jag skriva mer i morgon. (En av mina kusiner heter Örjan. Jag har inte träffat honom på 50 år.)
        Med vänlig hälsning / T.

        4
        9
  6. Ett hot mot demokratin, brukar det ju heta från såssar och övrigt vänsterpatrask. Att störa politiska möten är ett verkligt hot mot demokratin. Alla dessa vänsterblivna borde lagföras. Svenska idioter ska straffas och muslimska idioter ska utvisas. Problemen med dessa drägg är inte Sveriges problem.

    68
    4
    • Vänstern kan inte definitionen av demokrati. De tror att om ordet ”demokrati” ingår i tex. partinamnet, så är saken klar, partiet är demokratiskt.
      Patetiskt!
      Paralleller kan dras till vänsterns vänner i gamla DDR (Tyska Demokratiska Tepubliken), eller varför inte Kim Jong Uns ”demokratiska” republik. Det finns gott om exempel på användandet av ordet ”demokrati”, utan något som helst innehåll!

      19
      1
  7. Ebba går från klarhet till klarhet. Hon dominerade Almedalen detta år. Hoppas lomhörda svenskar förstår att hon är vår järnkvinna. Sverigedemokrat som kan uppskatta goda åsikter från andra partier. Till sist så behöver inte liberalerna bry sig om att sitta i någon regering då spärren är 4 procent

    69
    3

KommenteraAvbryt svar