Skottlossning och mordförsök i Skäggetorp

INVANDRING. Två män har gripits misstänkta för försök till mord efter att en man skottskadats i Skäggetorp centrum på fredagskvällen. Det var vid 19-tiden som ett bråk utbröt. En man med koppling till ett kriminellt gäng skottskadades ytligt. 

Ett flertal polispatruller larmades till Skäggetorp och ett stort område framför centrum spärrades av. Polisen stoppade också flera bilar på Bergsvägen mellan Skäggetorp och Bergsrondellen. En bil beslagtogs och kördes till polishuset.

Polisen var tidigt på kvällen fåordig efter det inträffade. – Vi har haft larm om bråk där och vi håller på och reder ut vad som har hänt, sade Lars-Göran Nilseryd, polisens ledningsbefäl.

Under kvällen greps två män i åldrarna 34 och 49, misstänkta för försök till mord. Senare under natten anhölls de av jouråklagare. -Vi har hållit en del förhör och fortsätter med fler förhör i morgon. Det är ett rörigt ärende, säger Lars-Göran Nilseryd.

-Pettersson noterar att mord och mordförsök inte är något ovanligt i det multikulturella paradiset Skäggetorp, Linköping men det är spännande sa Fredrik, berikande sa Mona och beställt sa 87:an…

Corren.se

4 thoughts on “Skottlossning och mordförsök i Skäggetorp

KommenteraAvbryt svar