Folkpartiet och Erik Ullenhag om invandringen – vi hade fel

INVANDRING. Regeringen Reinfeldt gjorde kostsamma och misslyckade projekt för att styra upp invandringsträsket till något av en tradition, och en av de värsta fadäserna var Ullenhags “största integrationsreform på 25 år”.

Det var Folkpartiet, och i förlängningen Erik Ullenhag, som ansvarade för den så kallade integrationspolitiken i alliansregeringen. Nu backar man dock och erkänner indirekt att det man tidigare pysslat med varit ett stort misslyckande.

För två år sedan lät det så här i SVT. Ullenhag har inga argument när Åkesson håller honom ansvarig för den ansvarslösa invandringspolitiken. Ullenhag ser allvarligt på Åkesson och säger minst fem gånger: ”Du skyller på invandrarna”. Åkesson säger: Jag skyller inte på invandrarna, jag skyller på dig, Erik Ullenhag, dig och de 7 gamla riksdagspartierna som har drivit en misslyckad invandringspolitik under många år.

SVT

17 thoughts on “Folkpartiet och Erik Ullenhag om invandringen – vi hade fel

  1. Erik Ullenhag och Cecilia Malmström nämns Geert Wilders viktiga tal i Malmö, det finns på YOUTUBE:

    ”Geert Wilders – The Reality of Islam in Europé – Malmö, Sweden 27/10-12.”

    Han påpekar bl.a. hur vi skall komma tillrätta med islam.

  2. Ullenhag kan prata! Att höra honom babbla gör att man bara vil störta långt bort någonstans där hans politiska babbel aldrig kan nå en!
    Men Ullenhag är e n hund och gjorde bara som husse, dvs. Fredrik Reinfeldt ville. Jag tror inte ens Björklund som partiledare hade något att säga till om utom i skolfrågor.
    Överallt styrde Fader Sol, dvs. Fredrik Reinfeldt!
    (Det jag skrivit alluderar till en Povel Ramelstext – och överallt så styr Moder Sol).

  3. Om man som den lille Ullenhag kan vräka ur sig att det var zigenare som byggde Sverige,
    då har han idiotförklarat sig permanent. Hans lilla parti är snart bara ett obehagligt minne i en för Sverige mycket mörk tid.

  4. Om nu nazisterna ställdes till svar för sina handlingar vid Nürnberg rättegången, varför kan inte svenska politiker ställas till svars för sina handlingar. Enkelt, Olof Palme avskaffade tjänstemannaansvaret.
    Politikerna är de största skurkarna i modern tid och de har ansvarsfrihet.

    • Hos mig är inte ansvaret för politiker avskaffat, jag tror att de flesta upplysta människor delar den uppfattningen med mig. Landsförrädare skall inför rätta.

      • Tyvärr är det så att merparten av Sveriges befolkning är allt annat än upplyst. Det är så illa att de inte ens vet hur man skaffar sig information. De lullar runt i sin egen zobievärld där all info de får till livs är den som kommer från PKmedias olika delar. Jag anser att det skulle finnas någon form av utbildning som utmynnar i en licens som ger rättighet att rösta i de olika valen och ibland folkomröstningar som finns i landet.

  5. fredrik reinfeldt säger att Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv. fredrik reinfeldt menar och avser de sju klövern som stulit vår välfärd. Svenska folket måste ställa dessa grovt kriminella gangsters inför rätta samt de måste solidariskt återbetala till Svenska folket den skada de gjort.

  6. Läser man SVT-länken, så är det ingen ”omvändelse” inom folkmordspartiet. Ny talesman, och käbbel om uppdragsfördelningen mellan Arbetsförnedringen och Migränverket. Inte ett ord om invällarvolymerna och Sveriges asylhaveri. Lita aldrig på en folkpartist, har det länge hetat, sitter lika gjutet som ränderna i zebran.

  7. Ullenhag är en synnerligen malign person och förtjänar förakt för det han åstadkommit som politiker. Han har inte haft någon som helst framgång i det han gjort och det är inte många som kommer att förvånas om och när de försvinner ur riksdagen och med dem också alla strävanden för Alliansen att komma tillbaka till regeringsmakten.

  8. Jag håller fullständigt med den enda partiledaren som har invandrarpoiltik på agendan, nämligen Jimmie Åkesson i den här frågan.
    Anledningen till att Sverige håller på att uutplånas från världskartan är att vi saknat regering i snart 9 år i Sverige.
    Ett land behöver en politisk ledning och det har inte Sverige haft under den här tiden. De knäppskallar som inbillat sig att Sverige klarar sig bra bara man inporterar många kriminella hit borde låsas in för tid och evighet. Vad värre är att Sverige i dag består av C:a 80% idioter som håller med dessa vettvillingar.

KommenteraAvbryt svar