Federley hoppas inte på Jesus, han längtar efter en annan man…

KYRKOVALET 2021. I skrev vi på bloggen att tidigare EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) lämnade alla sina politiska uppdrag när det blev känt att hans tidigare sambo dömts för flera grova sexuella övergrepp mot barn och att han ska ge sig in i kyrkopolitiken. – När vi gjorde utskicket för två veckor sedan så är det ingen som inkommit med negativ kritik, allt har gått i sin ordning, säger Gustav Wallheden (M), ordförande i nomineringskommittén Samling för kyrkan enligt SVT.

-Pettersson undrar varför Fredrick Federley (C) ställer upp i kyrkovalet? Han brukar håna gud och religionen. Någon borde ställa frågan till frågan till centerpartiets ledare Annie Lööf om det är vanligt bland centerpartister att säga en sak och göra en annan?

Bild från Lars Beckman.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Federley hoppas inte på Jesus, han längtar efter en annan man…

  1. Skicka individen till afrika där finns det pojkar som vill ha en slant..
    Äcklig typp det där(småpojkar)
    Typisk vissa svensk politiker…
    Det var ju någon som åkte till Kanariaöarna och myste
    Makt över alla är vad som gäller för vissa

  2. Varför skulle C ha en annan mening i Kyrkofrågor,än i andra ?
    En mängd arbetsskygga mindre begåvade,som liksom inom politiken,genom argan list armbågat sig fram till väl tilltagna arvoden ! (jfr.Rödskrikan)
    Klippen ovan säger mer än väl,vad denne ”pedofil o bög” innerst inne står för !

  3. Fedeley tycker ju om Pojkar och det finns det gott om i Kyrkans olika verksamheter och så är man väldigt skyddad av Kyrkan. när man begår fel,
    för Präster och Biskopar tycker om att skydda individer med olika böjelser

  4. En försöksballong. Om lyckad så återkommer han på andra valsedlar om ett år.

    Det förvånar mig att en moderat bistår en f d vice ordförande i centern i det spelet. Ett centerparti som svek efter riksdagsvalet. Ja till Kristersson i valkampanjen. Direkt efter valet svek, hån och direkt i Löfvens famn.

  5. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    Fredrick verkar vara av samma skrot och korn som ärkebiskopen själv.
    Men att vara valbar utan att tro på Gud är hyckleri av högsta dignitet.
    Vad har hänt med vårt lands invånare ingen bryr sig, röstar säkert in denne halvfigur till en position så han kan fortsätta livnära sig på arvoden utan att ge något igen.

KommenteraAvbryt svar