Besinningslöst mördande

INSÄNDARE. Till Hiba Abbas, journalist på sydsvenska palestinabladet

Du ondgör dig över att vissa talare i Almedalen inte nämnde det som pågår i Gaza. Varför nämner du inte med ett ord i din text om det som Hamas gjorde den 7 oktober? Var det inte ett besinningslöst mördande?

Eller du kanske tycker att det bara var en trevlig utflykt som Hamas ägnade sig åt? Lika trevligt var väl också det firande  som palestinier här i Malmö ägnade sig åt efter att ca 1200 människor slaktats av Hamas?

Vad hade Hamas förväntat sig för reaktion  från Israels sida? Att israelerna skulle komma till Gaza och bjuda på saft och bullar?

Det finns ett ordspråk som passar mycket bra in på det som nu händer i Gaza, nämligen ”som man bäddar får man ligga”.

Det är också beklagligt att sydsvenska dagbladet numera förvandlats till ett mer eller mindre officiellt språkrör för islam och islamistiska terrororganisationer samt. Att journalister med en islamistisk bakgrund blir fler och fler på tidningen är ett bevis på detta samt näst intill dagliga reportage där man förhärligar och skriver käcka reportage om islam och dess utövare.

Namnet på tidningen  kanske borde ändras till ”Sydsvenska palestinabladet” eller något liknande som  ger en mer rättvisande bild av tidningens numera inriktning.

Sydsvenska dagbladet, oberoende liberal är sedan länge en förlegad benämning på tidningen.

Kanske bäst att avsluta dessa rader med att skriva att jag inte är av judisk börd.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Besinningslöst mördande

  1. Gullandet med diverse terror organisationer har lett oss till där vi är idag
    HAMAS är ingen befrielserörelse utan en ondskefull islamistisk terror organisation.
    ISLAM ÄR ONDSKA O TERROR

    61
    1
  2. Sanningen är ju den att det var palestinier zom började lustmorden.
    Så det är ju inte särskilt svårt att förstå stt judarna ger igen med samma mynt.
    Så antagligen kommer alla muslimer att ses som lovligt byte och få särskilt dom i Iran det gäller ju stt förhindra kärnvapen attaker på den civiliserade värden

    53
    1
  3. Varför inbillar sig palestinier att människor bryr sig?
    Vänsterns deltagande i gnällkören, är i eget intresse. Väljarkåren av svenskar räcker inte till längre. De bryr sig egentligen inte. Käften bara glappar.
    Nyktra människor med egen tankeförmåga, skiter fullständigt i Gaza och idioterna där. Palestinierna startade kriget, nu kommer notan.
    Redan den 8 okt. förra året, stod det klart att Gaza, skulle komma att jämnas med marken. Det är så man utrotar kackerlackor och annan ohyra.
    Oavsett hur många hundratusentals värdelösa palestinier, som omvandlas till jordförbättring, kommer en överväldigande majoritet inte bry sig, de har sig själv att skylla!

    81
    1
    • Vänsterns engagemang grundar sej i hatet mot det samhälle som dom själva växt upp i. Tron att endast fattiga människor är goda gör att det logiska tänkandet försvinner i samma takt som misstron till det demokratiska samhället ökar. Allt under parollen ”Allas lika värde”

      36
      1

KommenteraAvbryt svar