Greta hade fel igen

Bränderna i Australien påstås av så kallade klimatexperter, bland dem den ”heliga Greta” vara orsakade av den ”katastrofala globala uppvärmningen”! Tony Heller har i en Video visat att det var ändå varmare tidigare år, men att de så kallade ”klimatskojarna” tagit bort de varmaste åren . LÄNK

Australiens premiärminister har tidigare talat om för Greta att hon pratar i nattmössan o inte har en susning om vad hon påstår! LÄNK

Polisen i Australien har anhållit 183 personer för att de anlagt bränder!

Polisen arresterade 183 personer för att tända buskeeldar över Queensland, NSW, Victoria, South Australia och Tasmania under de senaste månaderna. NSW: s polisuppgifter visar att 183 personer har anklagats för brott sedan 8 november och 24 arresterats för att medvetet starta buskeeldar.

Polisen i Queensland säger att 101 personer har anhållits för att de startat bränder i buskarna, 32 vuxna och 69 ungdomar.

I Tasmanien, där bränder har startat upp i norra delen och utanför Hobart, har  fem anhållits som startat bränder.

LÄNK

18 thoughts on “Greta hade fel igen

  1. Lite ot men ändå Greta anknytning.
    I den kungliga huvudstaden håller man på med att bygga om slussen. En av de nya broarna, somär guldmålad och kallas guldbron (enl svt nyhetsprogram) är tillverkad i Kina! Och tranporteras till Stockholm med båt.
    Då undrar man ju. Har vi inte stål tillräckligt i detta landet för att bygga en bra och hur mycket miljönedsmutsning kommer inte denna båten att stå för. Och eftersom Sthlm trafiklandstingsråd nu är miljömupp så är det väl bara att vänta sig nya pålagor i trafiken. För de som inte känner till det så har man höjt trängselskatterna på Essingeleden, vilket drabbar alla bilister oavsett man ska in i huvudstaden eller bara passera för vidare färd norrut.

  2. IS har uppmanat sina anhängare att starta bränder för att skada Europa så mycket som möjligt.
    De svenska skogarna ska också brännas ner så svenskarna inte ska kunna gömma sig där,
    Även här var de flesta bränderna anlagda

  3. Kanske t o m någon Klimataktivist som hjälpt sin agenda genom att starta bränder.
    Vi vet säkert att pk skiter totalt i sanningen och fakta.
    Vi vet hur fanatiker tillåter sig vilka medel som helst, för att uppnå målen de tror på.

  4. Kanske t o m någon Klimataktivist som hjälpt sin agenda genom att starta bränder.
    Vi vet säkert att pk skiter totalt i sanningen och fakta.
    Vi vet hur fanatiker tillåter sig vilka medel som helst, för att uppnå målen de tror på.

  5. Vad hjälper det, när det visar sig i utländsk media, att bränderna är anlagda.
    SVT kör klimat-bluffen dygnet runt i nyheterna.
    Däremot hörs sällan om strejkerna i Frankrike som pågår fortfarande.

  6. Ett stort tack till Katarina Janock som läser lusen av den
    uppblåsta överklassjournalist som ondgör sig över dem
    som tar emot donationer via Swish.

  7. Hans Högqvist – Född 1949. Fyra barn. Maskinist, bilmekaniker, ekonom, universitet: Sociologi, filosofi, lite jura, lite historia, psykologi, pedagogik, samt lite av varje från vänner med andra ämnen. Ingen examen uttagen. Aldrig haft ett skrivbordsarbete. Tung industri, bilverkstad, glashytta, glasindustri, blomsterimportföretag med logistik, TV producent, grönsaksodlare, djur, skördearbete, mentalskötare och säkert mer. Alltid läst facklitteratur från många olika fack , inte nödvändigtvis vad jag arbetat med, romaner och skönlitteratur av alla möjliga och omöjliga riktningar. Inte speciellt berest men har bott i Norge, Danmark och Tanzania förutom Sverige där jag bott i Dalarna, Västmanland, Roslagen, Blekinge och Skåne. Intresserad av nästan allt! Rimligt allmänbildad och kan lite om mycket, mycket om lite. Ser och läser med fasa om Sveriges utveckling under de förevarande 35 åren och är djupt oroad gällande hemlandets och Europas framtid. Tycker att EU är en odemokratisk organisation som troligtvis kommer att leda till krig med början i Centraleuropa - igen.
    Hans Högqvist skriver:

    Australien har så länge jag minns drabbats av stora bränder när torkan slår till. Farmarna har också dränerat markerna för att för att utöka sina arealer vilket gör att elden sprider sig lättare, ett problem man har börjat lösa:

  8. I regimmedierna döljs detta för att det går emot deras agenda och klimatpropaganda!

    ”Polisen i Queensland säger att 101 personer har plockats för att sätta upp bränder i busken, 32 vuxna och 69 ungdomar.”
    ”plockats för att sätta upp bränder i busken” 🙂 verkar ord för ord-översatt från Engelska!?

    • Greta gröt skalle har väl alltid haft fel Problemet är att de saknar kunskap premiärminister som råkar sitta här just nu är ju miljömupp. Urinvånare arboristerna har bränt av stora arealer och då förhindrars ju bränderna det kan det inte brinna igen. . och dessa anlagda bränder är ett sätt att bekämpa bränder..

      när det brinner blåser det alltid mot elden den behöver luft mot mitten av elden stiger luften på grund av värmen ..som å kommer tillbaka med gnistrar och eld.

      om man vet vad man gör med med måttligt avstånd så tänder man eld den drar sig med vinden mot elden.

      om man har koll på detta får man en gata där det brunnit . och där kan det inte brinna för det just brunnit

      men varken Greta gröt miljö mupparna där under förstår sånthär men urinvånarna har alltid förståt .

  9. Jag bodde som tonåring ett år i Australien, minns vi hade jätteproblem med termiter och andra insekter som käkade upp foten på el-lednings-stolparna som sedan föll till marken. Vid kontakt med marken och/eller mellan ledningarna vid nedfallet uppstod kortslutning med brand i den fnöske-torra vegetationen som följd.

  10. Vad är det för ärke-puckon som tänder på?!
    -Jag kan inte tro att allihop är pyromaner med en sjuklig böjelse. Är det miljö-terrorister?!

KommenteraAvbryt svar