Varmt i Australien = klimatpanikkatastrof

Det är väldigt varm i stora områden i Australien nu! Perfekt föt klimatclovnerna att använda för sina hysteriska – panikbudskap! Är ju lite ont om ”klimatkatastrofer just nu, På Grönland mitt uppe på, noterar man minus 40 grader, å sådär -10 till -20 i kanterna.

Lite bättre ”klimatkatastrof! på ”sydpolen” , men, tittar man här så är just nu varmaste stället med väderstation, plus 2 grader, lite dålig katastrofkänsla!

Så när nu Greta åtminstone temporärt dragit sig tillbaks, så är det väl Australien som ligger bäst till för klimatclownerna att sprida panik om! Varmt som fan, men den förträfflige Tony Heller är ute o lägger krokben, detta genom att visa på att det har vart ändå varmare förut, när CO2 halten var mycket lägre än nu. Men de så kallade klimatvetenskaparna” klipper bort den ändå varmare perioden i början av nittonhundratalet.

 

4 thoughts on “Varmt i Australien = klimatpanikkatastrof

  1. […] Bränderna i Australien påstås av så kallade klimatexperter, bland dem den ”heliga Greta” vara orsakade av den ”katastrofala globala uppvärmningen”! Tony Heller har i en Video visat att det var ändå varmare tidigare år, men att de så kallade ”klimatskojarna” tagit bort de varmaste åren . LÄNK […]

  2. Det är ingen tillfälliget att man utnyttjar ett barn utan livserfarenhet, utan erfarenhet av väderfenomen, utan begrepp och erfarenhet av, ondska, svek, lögner och historieförfalskning, utan adekvat utbidning mm mm det är fruktansvärt syniskt! Och oförlåtligt!

  3. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Det verkliga problemet för vår planet är inte klimatet utan att ingen bryr sig eller försöka hjälpa de nationer som inte klarar de stora populationsökningen.
    Det finns fortfarande länder där kvinnorna tror ”att har jag blivit född med ett visst antal barn i magen så måste de komma ut. Det vet inte hur eller vad ligger bakom barnafödandet.
    Och varför bryr sig ingen om detta, kanske därför att det är kontroversiellt beroende på vissa religioners syn på barnbegränsning men det stora felet att vår tids politiker inte har den resning som behövs.

KommenteraAvbryt svar