Trodde inte hon hade de åsikterna

Paniken börjar sprida sig inom Centerpartiet sedan deras representant Ebtisan Aldebe medverkat till en friande dom av en ”finare man” som misshandlat sin fru.

Nu går Centerpartiets starke man i Solna, där också Aldebe verkar, ut och säger att hennes uppdrag inom partiet ska ses över.

Magnus Persson kan inte sparka Aldebe som nämndeman. Det är något som hanteras av lagmannen i Solna tingsrätt. Däremot har Persson makten att utesluta henne från partiet, vilket både Centerkvinnorna och ungdomsförbundet kräver.

Två saker vore nu intressant att ta del av. Kommer Centerpartiet att jagas i media på samma sätt som SD och kommer nästa intervju med Annie Lööf i SVT uteslutande att handla om Centerpartiets värderingar och kopplingar till islamism?

Dels skulle jag gärna vara den där flugan på väggen när nästa debatt mellan Ebtisan Aldebe och Hanif Bali sker i Solna kommunfullmäktige. Förresten ett tips till SVT att förverkliga.

Sedan vill vi förstås veta hur M, KD, L och S ställer sig till ett samarbete med ett parti som inhyser islamister.

Aldebe uppmanas att lämna partiet. Många uppmanar makarna Aldebe att lämna Sverige, då de uppenbart har svårt att respektera de lagar och regler som byggt upp detta vackra land.

Aftonbladet

En sak till. Tystnaden…..

Tystnaden från #MeToo-rörelsen, från Feministiskt Initiativ, Vänsterpartiet och samtliga feministiska intresseorganisationer. Ingen har glömt hur Vänsterpartiets riksdagsledamot Amineh Kakabaveh utsattes för ett drev av egna riksdagskollegor när hon belyste kvinnornas utsatta position i förorterna, hur V vände Gun Holmertz ryggen där hon varnade för islamismen i Hjällbo eller hur vänsterorganisationer arrangerat manifestationer mot rasism när utomeuropeiska män våldtagit kvinnor och unga flickor.

Tystnaden verkar också total i centerpartistiska dagstidningar. Jag har på morgonen bläddrat igenom ledarsidorna i dessa tidningar. Följande räknas in i den kategorin enligt Wikipedia:

  • Gotlands Tidningar – inget på ledarsidan
  • Hallands Nyheter – inget på ledarsidan
  • Hudiksvalls Tidning – inget på ledarsidan
  • Kalmar läns Tidning – inget på ledarsidan
  • Laholms Tidning – inget på ledarsidan
  • Ljusdals-Posten – inget på ledarsidan
  • Länstidningen Södertälje – inget på ledarsidan
  • Länstidningen Östergötland – inget på ledarsidan
  • Norra Skåne – inget på ledarsidan
  • Norrtelje Tidning – inget på ledarsidan
  • Nybro Tidning – inget på ledarsidan
  • Nynäshamns-Posten – inget på ledarsidan
  • Skånska Dagbladet – inget på ledarsidan
  • Södermanlands Nyheter – inget på ledarsidan
  • Östersunds-Posten – inget på ledarsidorna

Man får väl ursäkta att morgonen är arla, att ledarskribenterna inte hunnit med det som vi i alternativa medier klarat av och att man just nu filar på texter som kommer att publiceras under dagen eller senast i morgon.

Vi får väl ha koll helt enkelt.

 

 

28 thoughts on “Trodde inte hon hade de åsikterna

  1. Annie Lööf förstår inte alls hur en islamistcenterpartist kunde döma enligt sharia😉vilket alla andra fattar. Och svenska Djävulen i Prada, Anne Ramberg kräver avskaffande av nämndemans systemet, men INTE pga shariadomen UTAN mer för att SD ökar och de har också nämndemän!!?

  2. Jag har just sett en video med Maud Olofsson och Jimmie Åkesson. Vilken kontrast! En logisk, konkret och klok Jimmie och totalt förvirrad Maud, Sveriges vicestatsminister som inte förstår vad hon pratar om. Hon ställer frågor som är otänkbara i ett annat land: vad är svensk kultur, vad är svensk mat osv. Hennes resonemang är helt sjuk. Hon ser inte faran för landet precis som hennes efterträdare – Lööf. Shame on you, Centerpartiet!

  3. Många muslimer som ingår i gruppen islamister har starkt intresse
    att infiltrera våra politiska partier. De gör det bland annat genom
    att de blir invalda i partierna och sedan oftast visar en annan sida än
    förväntat. De ställer till stor skada i bland annat rättsprocesser, men
    även för påverkan i stort. Även om dom får lämna partipolitiken så
    är skadan redan ett faktum. Vikten av klansamarbete har vi redan sett
    i Sverige och hur manipulativt de agerar.

    • Därför har dessa islamska infiltratörer ju fotvandrat hundratals mil, för att frälsa oss med Allan och hans Sharia…
      Tror någon detta är en ren tillfällighet ??

  4. Två av de tre nämndemännen här var muslimer!!!
    Muslimer ska inte sitta i våra tingsrätter!
    Detta är minst sagt skrämmande! I hur många domar har det varit muslimska nämndemän!?

  5. Det har fört det goda med sig att de har blivit huvudnyheten inom public service. Det är första rubriken på SVT:s text-tv samt i gammal-media. Hade detta skett för 10 år sedan och tagits upp så hade debattören, journalisten eller makthavaren blivit totalt utfrusen och blivit betraktad som en kastlös paria av övriga etablissemanget såvida inte det hade passerat omärkt förbi för att det var totalt tabubelagt.

      • Tanten :
        Media ligger bakom skeendet , det är deras ”gullebarn”, svenskmedia tycker inte om svenskar, en väsentlig skillnad mot lycksökarna som så länge som svensken betalar …”kan tickka om”, ”fett” ! Urk, för vilket dåligt språk.
        Nu har vi inte råd längre, ”då vi hata sverige och alla svennehor”r” !

  6. En person med den inställningen kan naturligtvis inte få sitta som nämndeman.
    Och centerpartiet borde nog också se till att hon lämnar partiet.

    • Borde nog lämna partiet ?
      Denna s.k nämndeman och politiska syltrygg ska omedelbart ut i kylan och ta en kölapp på arbetsförmedlingen !
      Det är dags att se över det förlegade ryggkliarsystemet med nämndemän, det ska naturligts bara vara jurister som dömmer i svenska domstolar och dessutom kan tingsrätterna tas bort det räcker med Hovrätt och HD, skulle spara mycket pengar som vräks ut till välgödda advokater.

      • Det är redan enormt långa väntetider till förhandlingar i våra domstolar. Att ta bort tingsrätten skulle förvärra det.
        Men däremot ska det självklart finnas muslimer som nämndemän!!
        Sverige är, fortfarande, ett kristet land!!

  7. Den där huckleprydda shariaälskande nämndeman står också på C kandidatlista till riksdag!!! Den hycklare Annie Lööf and company visste mycket bra att denna islamist vill införa kalifatet i Sverige. Frågan är:
    vilket intresse har en gammal, svensk bondeparti i att förvandla Sverige till kalifatet med sharialagarna? Varför har C så mycket som 10% av rösterna? Förklara någon som vet!

    • Som f.d. Centerpartist har jag ställt mig den frågan otaliga gånger.
      Två saker tror jag ligger bakom.Dels finns det kvar gamla C-väljare i avskilda orter av landet,som ännu inte berikats av nya befolkningen.
      Dels har Centern lyckats med konststycket,att få väljare från Fjollträsket som på min tid var otänkbart.Det sista uppfattar jag som ett bevis,för att människan blivit allt dummare !!

  8. Se där…äntligen efter mer än 40 år så kommer det fram, att det finns ett eget ”rättsväsende” inom vissa folkgrupper och där imamer har stor makt.

  9. Detta är sannolikt bara toppen på ett isberg inom PK-partier, myndigheter och så vidare. Hur står det egentligen till inom övriga delar av rättsväsendet för att inte tala om aktivistiska myndigheter, när det gäller migrationsverket så är det förmodligen en hel rävfarm som vaktar den hönsgården.

  10. Menar de inom Centern att man inte väntade sig att en aktivt troende muslim skulle stå för sin religion och vilja ha islamska lagar som koranen föreskriver? Är dessa centerpartiester dumma är på riktigt eller är det bara en bortförklaring?
    Naivitet verkar ses som en slags begåvning inom svensk politik….
    (Hade det varit frågan om en medlem i Livets Ord hade man däremot reagerat, helt enligt den politiska korekthetens riktlinjer)

  11. Repatriera mera!

    Säg omedelbart upp ”New York-protokollet” och ompröva alla utomeuropeiska uppehållstillstånd sedan 31 januari 1967 som inte är uppenbart riktiga. Ompröva de inomeuropeiska också om femtekolonnare kan misstänkas (läs Sarnecki och Wolodarski).

  12. Adelbe kommer kanske få skit för det här, NU, men hon och hennes man är bara före sin tid:
    Vänta bara 10-20 år, när nästa generation blivit vuxna! När de som är fostrade i Islam utgör en allt större andel av den svenska befolkningen, vore det väldigt naivt att tro att det inte skulle påverka svenska lagar, myndighetsutövning osv i riktning som ovanstående, mot Sharia.
    MEN de flesta jag känner vägrar tro på det.😒

  13. Det är ju skillnad mellan de ”humana” partierna och det ”fascistiska” SD.

    Därför måste SD ständigt sättas under luppen av PK-maffian och gammelmedia.
    Detta medan partierna inom sjuklövern alltid gör rätt, och inte behöver nagelfaras…

KommenteraAvbryt svar