Lundin-Pettersson menade att invandringen gick ut över de gamla och sjuka

INVANDRING. Anton Lundin-Pettersson sa att han var tvungen att göra något med vad han såg som felaktig politik. Sedan gick han tyvärr till attack mot elever på skolan i Trollhättan. 

Det mest slående beviset polisen har stött på är ett handskrivet brev som de fann i hans lägenhet sju-minuters körning från skolan.

Enligt kriminalkommisarie Thord Haraldsson, skriver han att han inte gillar den svenska invandringspolitiken. – Han skriver att han känner att de gamla och sjuka inte längre tas väl om hand, och att han måste göra något åt ​​det.

Enligt Expressen avskydde Lundin-Pettersson hip-hop musik, och var engagerad i en kampanj för folkomröstning om svenska invandringspolitiken. Det visar enligt hattidningen att gärningsmannen var högerextrem.

-Pettersson undrar varför vi inte får läsa om detta i svenska media? Det försvarar inte Anton Lundin-Pettersson vidriga brott men det visar att det är dagens invandringspolitik och vuxenmobbning av invandringskritiska som triggar instabila personer till våld.

Aftenposten

Ex pressens löpsedel den 6 september 1993.
Ex pressens löpsedel den 6 september 1993. Hade vi följt tidningens råd den gången hade problemen i Sverige varit betydligt mindre idag.

51 thoughts on “Lundin-Pettersson menade att invandringen gick ut över de gamla och sjuka

  1. Jag är inte stolt, jag skäms över hur Sverige utvecklas idag.

    Med tanke på att landet oavbrutet fortsätter att göda hela världens allehanda patrask via oss skattebetalare .

  2. ♥ ♥ ♥ ʚϊɞ ♥ ♥ ♥

    Tears If tears could build a stairwell and memories were a lane, I would walk right up to Heaven and bring you home again. No farewell words were spoken no time to say good-bye . You were gone before I knew it, and only God knows why. My heart still aches in sadness, and secret tears still flow. What it means to lose you, no one will ever know. Anonymous~

    http://s23.postimg.org/5dhq5sj9n/2_509.jpg

  3. Det verkar finnas en upprymd glädje i att han fick vad han förtjänade.
    ”ALLA människors lika värde” Kiss My Ass
    Hur kan en afrikan vara mer värd än två svenskar ?(ikea-morden)

    Det är ju inte upp till polisen att göra en bedömning om hur vida personen är skyldig till mord eller inte samt utdela straff på egen hand vid ett så tidigt skede.

  4. poem for ANTON LUNDIN PETTERSSON:-)

    I’m Free
    Don’t grieve for me, for now I’m free, I’m following the path God laid for me.
    I took his hand when I heard his call, I turned my back and left it all.
    I could not stay another day, To laugh, to love, to work, to play.
    Tasks left undone must stay that way, I’ve found that peace at the end of the day.
    If my parting has left a void, Then fill it with remembered joy.
    A friendship shared, a laugh, a kiss, Ah, yes, these things too I will miss.
    Be not burdened with times of sorrow, I wish you the sunshine of tomorrow.
    My Life’s been full, I savoured much, Good friends, good times, a loved one’ touch.
    Perhaps my time seemed all too brief, Don’t lengthen it now with undue grief.
    Lift up your heart and share with me, God wanted me now, He set me free.

    Janice M. Fair-Salters

  5. For Anton Lundin-Pettersson.

    Those we love don’t go away, They walk beside us every day. Unseen, unheard, but always near, Still loved, still missed and forever dear. (author unknown)

  6. […] ”Skolattentatet på Kronans skola i Trollhättan, i synnerhet med tanke på hur illa det faktiskt kunde ha gått. Tänk om personal inte tömt korridorer och låst in elever i klassrummen, tänk om första patrull inte agerat så snabbt och beslutsamt, tänk om gärningsmannen haft ett skjutvapen”. (22 oktober). […]

  7. Kraken! Vilken tragik, jag vill bara gråta över bortkastade människoliv på grund av massinvandringen. Sverige är ett så otäckt land där våra unga pressas hårt. Lider med hans familj! Måtte de slippa våld från vänsterfanatiker och hämndlystna muslimer som hämtar stöd i varandra och i den vidriga svenskhatande politik som spys ut överallt!

  8. Anton Lundin Pettersson var 20 år gammal och uppväxt i det ¨mångkriminella helvete Socialdemokraterna skapat i bl.a. Trollhättan där gangstergäng styr och ställer, utländsk TV visar reportage från helvetet och nämner en mycket hög arbetslöshet och socialbidragstagare från arab-länderna. TROTS MOBBING OCH ATT INVANDRARGÄNG FÖRSTÖRDE I SKOLAN ANTON GICK BL.A. GENOM ATT MOBBA HONOM KLARADE HAN STUDIERNA BRA!!
    Han blev mördad av en svensk polis när han inte utgjorde något hot mot någon, skotten mot pojken kom långt efter knivattackerna. Jag förstår pojken Anton Lundin Pettersson, uppvuxen i ett helvete skapat av kriminella politiker, han var 20 år, ETT BARN NÄR HAN AVSLUTADE SITT LIV….!! HEDER ÅT DENNA FINA GRABB, MAN SER PÅ HONOM ATT HAN INTE ÄR NÅGON MÖRDARE!!
    Vi får se vad som kommer att hända framöver när de muslimska flyktinghelveten som väller in utan pass och ID handlingar sätter igång med det enda muslimer är bra på: MORD OCH TERROR….
    Bara en tidsfråga!

    • Minns den 70 åriga muslimjäveln i Husby som hade hedersmördat sin dotter, när den socialbidragstagaren blev skjuten av polis blev det ett jävla liv på invandrarslöddret i Husby med skol-och bilbränder som följd….
      Det är tydligen skillnad på folk och folk i det mångkriminella helvetet Sverige, fy fan!!

    • Bra skrivet, men jag hoppas innerligt att du har fel! Rena amerikanska deckaren fick polisen leka isåfall. Hoppas det blir en grundlig utredning. Nu är våldet här även från polisens sida. Ynkligt!

      Domstolar släpper grova brottslingar som är invandrare, men skjuter svenskar. Lågvattenmärke i svensk historia!

  9. Argus:
    I Polen tog man i går det säkra före det osäkra,och valde nationalkonservativa ”Rätt och Rättighet”(PiS) till segrare i landet.Hela 39.1 % av rösterna fick man för sin utstakade politik.I denna ingår bl.a. att man lovar lämna EU samt att man absolut säger nej till Euron.
    Sedan vet vi att Polen alltid varit emot lyckosökande ”asylanter” ,och nu skärper man regler ytterligare.
    Liksom Absurdistans ”nya moderarater”,heter f.o.m. idag ledarinnan Beata (någonting)…Märkligt nog nämnes först i sista ordet i tyska BZ,orsaken till att partiet fick sådan majoritet:
    http://www.bz-berlin.de/welt/nationalkonservative-partei-holt-in-polen-die-absolute-mehrheit

  10. Rätt tänkt men fel åtgärd! Anton har på samma sätt som resten av svenska folket bombarderats av PK media om vad bra det är med alla typer av invandring till Sverige. Som ung svensk förstår man att något inte stämmer när välfärden raseras, skola vård och omsorg försämras från dag till dag. Media pumpar ut, försämringar och försämringar samt nedskärningar. Ungdomsarbetslöshet större än någonsin. Elände elände elände! Samtidigt som media pumpar ut flyktingar, flyktingar och åter flyktingar!

    PK politiker som trummar ut budskapet, större ungdomsarbetslöshet än någonsin. Samtidigt som IS återvändare får det de pekar på, genom Mona Sahlin och resten av PK patraskets försorg!

    Det är inte konstigt att ungdomar idag blir schizofrena! De förstår inte vad som händer i fosterlandet på grund av att PK patraskets utbasunerade budskap stämmer inte med verligheten för svenska fina arbetar pojkar och flickor! De har och får inga arbeten de får bo hemma med mamma och papp tills de i många fall är över trettio år!

    Samtidigt som PK patraskets budskap är att det finns både bostäder och hur mycket arbetstillfällen som helst om det budskapet stämde skulle vi i Sverige inte ha genom tiderna den absolut största ungdomsarbetslöshet!

    När budskapet om att nu har vi nått den bortregränsen för vad Sverige klarar av av invällare når svenska folket så är det klart att ”någon” tar sig för med ogenomtänkta handlingar,

    Som vuxen svensk och grundskola och gymnasium besitter man kunskap om människans utveckling från barn till vuxen!

    När man som vuxen besitter den kunskapen så är man fullständigt medveten om att de flesta individer aldrig kan koppla begreppen handling och konsekvens fullt ut förrän i tjugofemårsåldern! De flesta av
    PK patrasket är fullt medvetna om den saken ändå förstår man inte att förmedla rätt bild av den ohejdade asyl och asylanhörig migrationen!

    Självklart har PK patrasket ett syfte med att undanhålla fakta, syftet måste vara att skapa ett experiment och se om ett mångkulturellt samhälle fungerar!

    Med ett uns av analys och slutledningsförmåga går det att konstatera att PK patrasket med sjuklövern och media i spetsen är de som är ytterst ansvariga för händelserna i Trollhättan! Ansvariga därför att de basunerat ut ett budskap som inte stämmer med de verkliga förhållanden som råder i landet Sverige!

    Tack vare PK patrasket och dess budskap i all upptänkliga media, planerade och utförde en svensk pojke Anton Lundin Pettersson en fruktansvärd handling! En överilad handling som alla i hans omgivning önskar vore ogjord!

    Det är inte bara offren och deras anhöriga som behöver stöd och hjälp utan också gärningsmannens nära och kära behöver stöd och hjälp för att komma vidare!

  11. I grunder är personer som Svetsarn, Arnstad, Anders Lindberg m fl skyldiga till detta våldsdåd. Risk att det finns fler Breivikar som bara väntar att slå till.

    • Lär dig terminologin att skilja på terrorism och hatbrott! Trollhättan var ingen terrorhandling utan ett hatbrott enl. SÄPO. Men med facit i hand kanske det var en desperat person som tappat greppet om sin livssituation som genomförde handlingen!

      • Och vad är ett ”hatbrott”??
        Jo det är bara en ny låtsaslag som uppfunnits enbart i syfte att på ”laglig” väg kunna täppa igen käften på oss som ogillar massinvandringen!
        Och hade inte dessa olagliga muslimer och negrer kommit hit så har aldrig detta hänt! Så enkelt är det!
        Tex

  12. Två fel blir inte ett rätt. Ja, flykting- och migrationspolitiken är åt hel..te men det rättfärdigar inte angrepp på invandrare. Det är politikerna som ska ställas till svars tillsammans med illegala invandrare. Sedan bör vi pröva alla asylskäl igen, inte minst för de som saknat resehandlingar.

    Förutom den mänskliga aspekten att ge sig på oskyldiga så riskerar ALP:s aktion att flytta fokus från de verkliga problemen. Det kan till och med bli så illa att hans illdåd riskerar Sverige och svenskarnas framtid.

KommenteraAvbryt svar