Inga tecken på terror, påstår svensk media…

TERRORISM. Den 19-årige man som gripits misstänkt för knivdådet vid Russel Square i London är norsk medborgare. Kvinnan som dog i dådet var amerikan. Polisen berättade även att de andra offrens skador inte bedöms vara livshotande.

Polisen underströk att det inte finns några tecken på terrormotiv eller att mannen radikaliserats, utan att allt pekar på att tillfället och offren valts ut slumpmässigt.

Polisen berättade redan tidigare under dagen att mental hälsa framstår som ett centralt motiv till mannens agerande.

-Pettersson vet naturligtvis inte vad som låg bakom attacken men undrar om det inte är en terrorattack ändå.

  1. Svenska hatmedier skriver att en norrmann låg bakom attacken, det är fel. Det var en somalier med norskt medborgarskap.
  2. Somalier är oftast muslimer, och de flesta terrorattacker utförs av muslimer.
  3. Offren valdes ut slumpmässigt och det är precis det som kännetecknar en terrorattack.
  4. Offren var amerikaner, britter, australisk och en israel. Rätt idealiskt för en muslimsk terrorist.
  5. Mannen var eventuellt psykiskt sjuk, och det är inget som hindrar en psykiskt sjuk muslim att vara terrorist, tvärtom är det en förutsättning, friska människor blir inte terrorister.
  6. Det är kanske ett dåd av en psyksjuk  men att som svensk media påstå att det inte finns några tecken på terror är lögn.

Aftonbladet

AB_norrman

Somaliern som är norsk medborgare är född i Norge men utvandrade år 2002 som femåring och norska myndigheter vet inte vad han och föräldrarna sysslat med sedan dess.

Tv4 klockan 19 idag, säger 19-årig norrman, och ingen terrorism misstänks. Inte ett ord om ”norrmannens” bakgrund.

35 thoughts on “Inga tecken på terror, påstår svensk media…

  1. Den zoomaliske muslimjævelen er faen ikke norsk! Jeg blir forbanna når media omtaler den dritten som norsk. Det er å vanære alt som har med landet mitt å gjøre. 🇳🇴 Jeg er stolt av landet mitt. 🇳🇴 Zoomaleren kan ryke og reise til Helvete dvs. Hjem til Afrika.

  2. Fruktansvärt att vi inte kan lita på Olav, Geir, o Håkon! Trodde inte dom var böjda att utföra terror handlingar, men svensk kloak media lyckas tydligen med konststycket att slänga alla norrmän i sophögen som normalt bara rymmer plats för menaiter och liknande pack.

  3. såvitt jag har sett talar ingen svensk tidning om den somaliska bakgrunden utan bara om norsk medborgare. Det gör man dock både i England, Danmark och Norge.

  4. SvD: Vittne: ”Jag hörde skrik, sedan såg jag blod”

    Vittnet hörde alltså skrik och såg sedan blod överallt.

    Då kan ni vara säkra på¨att det uppehåller sig en muslim i närheten.

  5. Aftonslaskaen envisas med att kalla den islamitiske kniv mördaren för en ”vanlig”norrman ,,etnicitet är inte intressant ,,enl skittablån ,,,vilket skitsnack ,90% av dom som ser/läser nyheter tycker att etnicitet är mycket intressant nyhetsmässigt och att man blir upplyst om vilka man skall passa sig för

  6. Har ni muslimer i området där ni bor?

    Då vet ni inte vem av dem som är potentiell terrorist/mördare (sannolikt alla).

    Beväpna er och skaffa skyddsutrustning. Ni får betala för det själva. Det behöver inte lööf, reinfeldt och resten av sadisterna som fyller landet med muslimska mördare.

    http://bestbuysweden.com/

    • Jag har sytt in en lätt ringbrynja i en av mina ytter jackor ,,
      rent fightingmässigt så tar jag det mesta ,,men dom falska jävlarna har kniv och kommer i grupp ,,,och det skulle aldrig falla mig in att backa en millimeter för blattar så som en gammal riddare med ringbrynja står jag kvar

  7. Ja norrman hit och svensk dit spelar ingen roll i sammanhanget när man har avvikande hudfärg jämfört med oss infödda Skandinaver!

    Ett medborgarskap gör ingen norrman eller svensk, utan det som gör en norsk eller svensk är att födas av etniskt norska eller svenska föräldrar så har det varit och så kommer det att förbli! Kännetecknande för skandinaver är det blonda håret och den ljusa huden! Kan för fan inte vara så förbannat svårt för de mest inbitna godhetsknarkande PK patraskfeministen att förstå!

    Självklart är det en terrorattack fram tillsdess att motsatsen har bevisats!!!!

    Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

    • Bara att behöva se detta förbannade Mena-slödder var gång man går utanför sin dörr är en plåga.

  8. Vad svensk media påstår är numera inget som helst att bry sig om, dom blåljuger, fantiserar och ändrar rubbet efter behag!
    Men, det är klart dom som lever på lögnen är livrädda för sanningen.
    Psykfall allthop!
    Janne

  9. Hittade tack vare Avpixlat,en sida som kan intressera många av Petterssons läsare.Detta med tanke på att flera av bilderna är tydliga s.k. ”fattiga EU-medborgare”.Med tanke på alla de tusentals zigenare som uppehåller sig i Absurdistan kan ni gärna titta in,och se om ni känner igen några av dem:
    https://eumostwanted.eu/
    F.ö. finns en ”skyddssökande arab” från Absurdistan,som efterlyses efter att ha kastat sin fru ut från balkongen,på 6 :e våningen:
    http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2016/08/bobel-nahir-barqasho-250×200.jpg

  10. Många av dem föds med psykiska sjukdomar, om inte
    annat så blir dom psykfall när dom studerat koranen,
    denna bok är en större utgåva av Mein Kampf.

  11. Kort och gott: En neger och tillika muslim vilken begick en terrorhandling i London. Dödade en person från Usa, skadade tre.

    Så, engelsk polis ligger under censur. Illa.
    Norska myndigheter säger ej heller de sanningen utan spelar med och visar förakt för sitt folk, för Norden och för sanningen.

    Outgrundligt att denne ens var norsk medborgare. Han skulle självklart inte ens ha fötts i Norge/Norden eftersom hans föräldrar inte har här att göra)

  12. Lynn och Vanhanen kom för tio år sedan att genomsnittligt IQ i Somalia är max 70. I Sverige är man legalt efterbliven under 70 i IQ.

  13. Så olika kan förmedlande av nyheter variera,i olika delar av Europa.
    I Österrike har Kronen följande stora rubriker på sin förstsida :
    http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/04/Ursache-fuer-Attentate-Extreme-kriminelle-Energie-Top-Psychiater-Story-523082_630x356px_05a83cb324525179a69a63658b7f96294__apa1098_tmp_jpg_jpg_630x356_jpg.jpg
    En kort översättning lyder:”Allt fler sjuka förövare”..En Wiener psykiater slår fast,att attentaten ”är högsta kriminella energi”.
    Då skall vi förstås veta att i mellan-Europa står man inte som i Absurdistan och Tyskland med öppna armar,och tager emot arabdrägget….

  14. Ja jävlar ,,vilken hurtig norrman,,,alldeles kolsvart i nyllet och saknar lusekofta ,,nja jag blir ju lite tveksam ,,men han har kanske möjliga kopplingar till breivik ,,och då är det en vit nazistisk norrman ,,men ändå svart i nyllet ,,svarta krafter,,kanske

  15. Somalier med norskt medborgarskap boende i London.
    Bidrag från Norge?
    Är dom lika generösa med medborgarskap i Norge som i vårt land?

Kommentera