Nödlandning på Dubais flygplats – men inte utan min taxfreepåse

GOTT OCH BLANDAT. Tjock, svart rök och eld har siktats på landningsbanan på Dubais flygplats. Enligt Gulf News är det ett Emirates-plan på väg från Indien som tvingats nödlanda. Dubais regering uppger att ingen skadades i tillbudet. Alla passagerare har evakuerats ur planet. 

-Pettersson tycker det ser ut som passagerarna hade en jävla tur. Det verkar vara väldigt viktig att få med sig taxfreepåsar och annat.

7 thoughts on “Nödlandning på Dubais flygplats – men inte utan min taxfreepåse

  1. Det hade kunnat bli katastrof. Med den takten och alla som skall ha med sig ALLA ägodelar kunde de ha brunnit inne allihop. Tur att man inte var flygvärdinna på den flighten. Förstod inte språket men innebörden var klar och tydlig. Ingen lyssnade på pursern / kaptenen. Tag inte med någonting – alla bagageluckor tömdes??????

  2. När Taxfreepåsen är minst lika viktig som livhanken bevisar detta hur fel mänskligheten har utvecklats.

  3. Girigheten slår alla rekord! Beredda att låta andra människor dö för några materiella föremål!

    De här individerna har precis som åttiosjuan i Sverige mist hela självbevarelsedriften! Fast i Sverige har det med godhetsknarkandet att göra och inte med girighet!

    Konstaterar krasst att girighet och godhetsknarkande är de två ytterligheterna som står i motsats tillvarandra men ändå har det gemensamt att de förorsakar död och lidande!

    Godhetsknarkande förorsakar terrorist attacker medan girighet utsätter andra individer för dödliga hot som i det här fallet brinna inne!

    Fy fan för apskallar!

    • ”Fast i Sverige har det med godhetsknarkandet att göra och inte med girighet!”

      att utarmade länder blir bestulna på en hel generation
      unga, för att bli Pensionsräddare i Sverige, tror 7:an
      …är inte denna ”slavhandel” en typ av girighet?
      Amerikas slavar behövde iaf inte dega resan själva.
      ej heller utsättas för de strapatser som dagens fot-
      vandrare går igenom…te råga på allt så bliv de hit-
      lurade på falska premisser, först nu i dagarna fick de
      veta sanningen…fast jobb, 25 rent i månan, lägen-
      het…inte spec. svårt förstå att de är bittra, då de står
      å viftar med Svenska flaggan vid Mynttorget

  4. Den andra videon är inte korrekt. Finns videor som visar att brand utbröt runt styrbords motor sedan man ”landat” utan stället nere. Det har också framkommit att vindskjuvning uppträdde vid tidpunkten för olyckan. Som det verkar har flygledningen varnat för detta och piloterna beslutat att avbryta landning för ett nytt försök. Huruvida man hande stället nere och drog upp det igen eller om det aldrig var nere spekulerades det om. Att en erfaren besättning med vardera 7 000 timmar vardera skulle glömma en sådan trivial sak verkar ofattbart men osannolikare olyckor har hänt tidigare inte minst då besättningen blivit störd.

    Detta är en olycka som inte ska hända. Emirates piloter är inte före detta kamelryttare som man skulle kunna tro utan i stor omfattning västerlänningar som lockats till Dubai. Om man, som jag, följt serien om Dubais flygplats och Emirates så framgår det klart att alla nyckelpersoner, förutom shejken i toppen som inte gör mycket, är västerlänningar.

  5. Instruktionsfilmer för att inte flyga apflyg, stackars personal att inte kunna skydda sig själva utan först serva aporna som skall ta med sig sin lilla påse som de handlat
    OCH riskerar andra människors liv som inte tar med sig lilla påsen

  6. Arabernas slavarbetare hade enorm tur. Fattar inte hur någon kunde överleva och hinna ut?

Kommentera