Mohammed från Marocko dömd för sexuellt ofredande

INVANDRARVÅLD. Den 36-årige fotbollsledaren tafsade på 16-åriga tjejer under Gothia Cup har nu dömts till två månaders fängelse för sexuella ofredanden. Mannen, som var ledare för ett fotbollslag som deltog i turneringen, ska bland annat ha stoppat in sin tunga i en av flickornas mun, tagit två av dem på brösten och en på rumpan. 

Utöver fängelsestraffet ska mannen även betala skadestånd om 11 200 kronor till var och en av de drabbade.

-Pettersson tycker domen är bra men den borde inte verkställas, risken är stor att försvarsadvokaten lurar honom att överklaga och då kostar det samhället ännu mer. Bättre att skicka hem direkt…

TIDIGARE 2016-07-21. Mohammed från Marocko begärd häktad för sexuellt ofredande

Som vi skrev igår så hänger det på namnet. 36-årige Mohammed El Asmar från Marocko begärs idag häktad på sannolika skäl misstänkt för att ha lett en sexmobb som gick till attack mot och sexofredade flera unga tjejer under fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborg.

Mohammed El Asmar är ledare för ett marockanskt pojklag under turneringen. Tillsammans med flera av spelarna omringade han och sexofredade tre flickor som befann sig utanför Nya Ullevi i samband med invigningen i måndags.

– De började ta på dem, försökte få in sina händer under deras kläder. De tog på deras kön. De pussade på dem och min dotter fick den vuxne mannens tunga i sin mun, berättade en av flickornas mamma för SVT i förrgår.

Gothia Cup och SVT föredrar dock att skydda araberna i stället för att varna unga flickor och vill fortfarande inte tala om vem som häktats, vilket lag som skickats hem eller vilket land det kommer ifrån.

Ynkligt.

Häktningsframställan B8949-16_Göteborgs Tingsrätt

Häktning

Det hemskickade Marockanska laget. Mohammed längst till höger.
Det hemskickade Marockanska laget. Mohammed längst till höger.

11 thoughts on “Mohammed från Marocko dömd för sexuellt ofredande

  1. Jag får be Egypten om ursäkt – jag var säker på att Mohammed var från Alexandria´s fotbollsklubb!

  2. Det fanns ju inga bevis för att det var mena som våltog och ofredade. Hur var det vänsterterroristen på BRÅ uttryckte sig?
    När SD kommer till makten blir det ett digert jobb att rensa ut alla rötägg i myndigheter och förvaltningar.

  3. Två månader lyx för honom, då våra fängelser är rena hotellen för dessa männniskor. Sen går han väl och söker asyl här också.
    Hur ska han ha råd att betala skadeståndet?
    Nä, SKICKA hem honom direkt och sätt honom i fängelse där.

  4. Dessa äckliga jävla as är under all kritik för sitt beteende,
    men överträffas med råge av dom fega djävlar som skyddar
    och mörkar för att inte sätta focus på dessa Neandertalare!

Kommentera