Medborgarskap dras tillbaka

INVANDRING. Norge kommer att dra tillbaka medborgarskap och uppehållstillstånd som beviljats flera etniska somalier, efter misstankar om fusk med id-handlingar. Norska motsvarigheten till Migrationsverket, UDI, har under två år granskat en grupp på hundra personer, där det visat sig att flera inte kommer från Somalia, utan grannländer som Djibouti, skriver Klassekampen. Flera har fått besked att de inte längre har skäl till uppehållstillstånd och ska utvisas.

-Pettersson konstaterar att detta tyvärr inte går i Sverige hur mycket personerna än ljugit. Annars vore det bra att redan när folk söker asyl ska de skriva på ett  papper med försäkran att allt de säger är sant och om de ljuger  om identitet, ursprung, bakgrund eller ålder så de får uppehållstillstånd och medborgarskap på falska grunder eller grov kriminalitet så ska de åka hem.

Migrationsverket bör retroaktivt granska beviljade uppehållstillstånd och medborgarskap som deras motsvarighet i Norge har gjort. Det gäller inte bara personer som säger att de är från Somalia. Det gäller alla andra som har fått uppehållstillstånd och medborgarskap sedan år 1975, när Palme och en enig riksdag beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt…

9 thoughts on “Medborgarskap dras tillbaka

  1. ”Svenskt medborgarskap” går inte att återta. Tyvärr.
    Borde var amöjligt. Under en viss period i början, säj 5-8 år borde det vara ok.
    Ser ENBART en vinst med detta och inga som helst nackdelar..
    Just därför lär den möjligheten aldrig införas.

  2. År 2019 är ett lämpligt år för riksdagen att fatta beslut om att suveräna nationalstaten Sverige ska upphöra var ett mångkulturellt land!

    Motivering: mångkultur skapar segregerat samhälle och bidrar inte till landets och den suveräna nationalstatens tillväxt! Mångkultur skapar större kriminalitet i samhället! Mångkultur skapar främlingsfientlighet! Mångkultur bidrar inte till att förvalta det svenska kulturarvet och den svenska kulturen! Mångkultur hindrar individer från att integreras i det svenska samhället! Mångkultur leder ofelbart till oroligheter, kravaller och till sist inbördeskrig!

    Tror att varenda etnisk svensk förstår att mångkultur förstör det svenska tidigare homogena befolkning och samhälle!

  3. Jag tycker det är läge att sluta kalla SVETSARLÄRLINGEN Rövén för svetsare. Det blir nedvärderande för det svåra hantverk med stora krav på materielkännedom mm som yrket svetsare faktiskt innebär. Karlkräket/Träsktrollet/byfånen gick faktiskt bara ett års komvux och FÖRSÖKTE lära sig.. Alla som vill kan på youtube kolla på filmer där riktiga svetsare lär ut hur man gör ordentliga och professionella svetsjobb inom mig/mag/tig mm och försöka bedöma om det är ett yrke att nedvärdera genom att ge det den den oduglige/inkompetente och inte minst korkade Rövéns ansikte.

  4. HEDER ÅT NORGE!! Sverige är en SUPERSTORMAKT säger MILJÖPARTIET och SOCIALDEMOKRATERNA…..Superstormakt i den meningen att vi svenskar framstår som idioter över hela världen och att dessa politiker gjort Sverige till en fristad för muslimer/terrorister och olika folkgrupper som bidrags-försörjs av de fattiga svenska medborgarna som får stå tillbaka….
    Svitsaren tror att han är en stor STATSMAN men i realiteten är han bara ett STORT DUMHUVUD!!!

  5. I Sverige borde ju Migrationsverket läggas ner omedelbart. Därefter bör en oberoende kommission granska vad de hållit på med de senaste 10 åren. Samtliga uppehållstillstånd bör omprövas och majoriteten av de asylsökande bör utvisas. Massutvisning via flyg eller båt. Förslagsvis till USA som är hjärnan bakom flyktingströmmarna.

KommenteraAvbryt svar