Våldtäktsutbildning för 11- åringar

För att ”förbereda dem för livet i det modern Storbritannien” kommer lektioner om våldtäckt att införas.

Lektionerna som kommer att påbörjas efter påskhelgen, kommer att beröra vad samtycke och gränser samt att alkohol används som en ursäkt för attacker.

Elever bara 11 gammla kommer att undervisas om våldtäkt, i ett försök att ”förbereda dem för livet i det modern Storbritannien”.

Utbildning Sekreteraren Nicky Morgan säger: ”Vi måste inse att trycket på flickorna idag är svårt för vår generation att föreställa sig. ”Det är vår plikt att se till att våra döttrar när de lämnar skolan kan hantera de ”utmaningar” de kommer att möta.

LÄNK

370 flickor mellan 11-16 år utsatta för sexuella övergrepp av muslimer 

6 thoughts on “Våldtäktsutbildning för 11- åringar

  1. England ligger med andra ord ett steg före Sverige,både vad gäller EU och problematiken i dess spår i och av kulturberikandet.I Sverige är både barn och föräldrar mkt medvetna om den dagliga faran som myndigheterna av för mig okänd anledning förtsätter att stödja istället för rätt och riktigt motverka.Känner faktiskt till ett alltstörre behov av/från många människor som numera tvingas att hämta lämna barn stödja mor/farföräldrar pga hotbilden som tyvärr bara ökar.Återigen vi har öppnat våra hjärtan nobelt och länge nog,men nu måste det till krafttag mot viseringar,samt utvisa med omedelbar verkan vid minsta antydelse till brottsgärning,och eller osanna asylskäl.
    Till sist(straffsatserna måste höjas till kännbara nivåer oavs etnicitet).

    • Socialdemokratisk islamimport måste stoppas. Sverige måste börja med de 350 som reser mellan Sverige och Syrien och hugger av huvuden och mördar på alla möjliga grymma sätt. Medborgaskapet skall omedelbart dras in, även om de bara har ett svenskt och de ska skickas ut, alternativt inte kunna återvända.
      Dessa brottslingar har inte i Sverige att göra, de pratar om att slakta de som inte tror på islam och de mördar oskyldiga som djur.
      Vi ska inte ha sådana människor i Sverige, de ska ut med alla medel.
      Islamiseringen av Sverige måste stoppas!
      INGA EFTERGIFTER MOT ISLAM!
      NEJ TIL MOSKEBYGGEN!
      Det gäller att sätta ner båda fötterna fort och hårt, minsta eftergift tar de som en seger för islam!

  2. Politikerna verkar ha en förkärlek till män från Pakistan som dom vet våldtar engelska barn – att så många som möjligt ska komma till England.

KommenteraAvbryt svar