Eddy är kissnödig

Expressen gör stor nyhet av att Eddy Bengtsson kissat på SD:s valsedlar.

Förlåt, vet ni inte vem Eddy Bengtsson är? Då gör ni säkert sällskap med 99% av Sveriges befolkning.

Eddy Bengtsson är en f.d. brottare med en relativt misslyckad karriär bakom sig, åtminstone om man jämför med de stora brottarna som Frank Andersson, Martin Lidberg, Mikael Ljungberg, Pelle Svensson m.fl.

Bengtsson misslyckades i OS 2000 och 2004 och lade av med brottningen 2007, men gjorde comeback 2011 för att försöka kvala in till OS 2012: Han misslyckades. På senare år har han setts på olika MMA-evenmang där han inte rönt några större framgångar…heller. MMA, för er som inte vet, är en kampsport där slag och sparkar mot huvudet är mer legio än undantag.

Expressen tycker det är en stor nyhet när en föredetting på 35 år kissar på ett partis valsedlar. Jag tycker det mer luktar desperation från en döende yrkeskår.

Jag kan meddela att jag fått både Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Vänsterpartiets valsedlar i postlådan. De revs sönder och kastades…helt olästa. Vet inte om detta var något som intresserar allmänheten, men man kanske skulle fråga lokaltidningen?

Källa: Expressen

Ps.

Tycker SD:s kommentar roar betydligt mer än kissnödige Eddys aktion. ”Det är helt ointressant vad han har för åsikter om vårt parti…//… Det viktiga är att han inte sprider vidare sådana här filmer som riskerar skada avfallshanteringen”.

Min tro är att Eddy aldrig sett en politisk debatt, aldrig läst ett politiskt valmanifest eller tagit del av något partis partiprogram.

Apropå Expressen har ni kanske läst dagens glada nyhet? LÄNK

Det finns en bättre Eddie, klicka HÄR

10 thoughts on “Eddy är kissnödig

  1. Efter åratal av reportage på denna nivå i Expressen så undrar jag om de ens själva är förvånade över de sjunkande upplagesiffrorna?

  2. Måste ha dunkat skallen i ett antal gånger under den tidigare brottningen. Intelligenskvoten verkar ha påverkats högst negativt.

  3. Ja till vad kan ha ett Aftonblad eller en Express tidning? Att pissa på? Svar ja! Tyvärr är ju papperskvaliten så dålig att de inte duger till att torka sig i ändan med.

    • Nej Hans,att försöka något sådant resulterar i att man
      blir ännu skitigare,så mycket skit som dom innehåller.

  4. Yiipeee !! Fantastiska nyheter att den pissblaskan tar ytterligare ett steg mot nedläggning. Nu väntar vi bara på Aftonkloakens nästa nedskärningar.

Kommentera