Pissrännor, djungeltrummor och köttgrytor

Att 99:an Carstorp på Sörmlands Nyheter, trots deklaration om motsatsen, inte tolererar att människor har en kritisk uppfattning om svensk invandringspolitik är känt sedan länge.
Vi som uttrycker kritiska synpunkter på nätet rörande svensk invandringspolitik har av chefredaktören avfärdats som ”Pissrännor”. Ett märkligt sätt att visa respekt för andra människor åsikter.

Nu har SD:s framgångar i senaste opinionsmätningen fått statsministern att sälla sig till samma skara som Göran Carstorp.
Fredrik Reinfeldt konstaterar bland annat att SD är ”en förfinad form i kostym av djungeltrummorna på internet”.
Att statsministern bara lyssnar på andra människors åsikter när han har lust kunde vi konstatera så sent som häromdagen här på ”Pettersson”. Numera visar han mer öppet sitt förakt för andra människors åsikter. Kanske en anledning till att väljare går från moderaterna till SD.

En tydlig bild av att det inte är landets välfärd som ligger våra politiker varmast om hjärtat framgår tydligt om man tar del av den debatt som pågår rörande de generösa bidragsreglerna för våra riksdagsmän.
Det har varit trögt att få igång en debatt överhuvudtaget om denna fråga som betraktas som ”känslig”. Och kommer det några nya och mindre generösa regler så kommer sannolikt våra nuvarande politiker att undantas från det nya regelverket.
Omsorgen om den egna välfärden är det som ligger närmast hjärtat för våra politiker och det gäller att göra allt för att vara kvar i närheten av ”köttgrytorna.”.

3 thoughts on “Pissrännor, djungeltrummor och köttgrytor

  1. ”Djungeltrummorna på internet”? Förmodligen ingår Petterssons där. Men skulle gärna veta var, i vilket media, medelsvensson ska få en ärlig information annars? Rheinfeldt framträder som en maktfullkomlig despot som verkligen inte lyssnar på väljarna. Nu kommer även jag att rösta på SD!

KommenteraAvbryt svar