”Först våldtog min pappa henne, sedan våldtog jag henne, sedan min kusin…”

ISLAM. Abdallah Hussein AhJamal Hussein Ahmad Radi är 18 år gammal. Han deltog tillsammans med sin 47-årige far, Jamal Hussein Ahmad Radi, och en icke namngiven kusin i attacken mot Israel den 7 oktober, där mer än 1 200 människor dödades, massakrerades, våldtogs och fördes bort.

Abdallah och hans far tillfångatogs i mars i Gaza, där hans far, Jamal Hussein Ahmed Radi, var medlem i Hamas säkerhetstjänst.

I en video som spelades in under förhören beskriver pappan hur han tillsammans med sin son och andra terrorister begick en massaker i Nir Oz-kibbutzen.

Den brittiska tidningen Daily Mail och den tyska tidningen BILD har fått tillgång till videon, som vi presenterar ett urval av.

Här är vad far och son passionerat och totalt kalla och opåverkade berättade om sin ofattbara brutalitet under attacken mot Nir Oz-kibbutzen.

En orgie av mord och våldtäkt: Utan att visa någon form av ånger sa pappan bl.a. ”I varje hus där vi hittade någon dödade vi dem eller kidnappade dem.”

Ytterligare pressad tillade han: ”I det första huset hittade jag en kvinna och hennes man och vi slog dem med eld och dödade dem… de var i slutet av 40-årsåldern.”

Han fortsatte sedan med att erkänna hur han hade våldtagit en kvinna och sa: ”Hon skrek, hon grät, jag gjorde vad jag gjorde, jag våldtog henne. Jag hotade henne med min pistol att ta av henne kläderna, jag minns att hon bar jeansshorts, det var det”, säger han och tillägger: ”Jag vet inte vad som hände med henne, jag var där i femton minuter och sedan gick jag”, säger han och fortsätter: ”Innan den här kvinnan hade vi också våldtagit en annan tjej, jag dödade två personer, jag våldtog två personer och jag bröt mig in i fem hus.”

Hans son har dock en annan förklaring: Hans son Abdullah har dock en annan förklaring till vad som hände med kvinnan som hans far hotade med en pistol. Enligt sonen dödade hans far kvinnan, sa han till utredarna: ”Min pappa våldtog henne, sedan gjorde jag det, och sedan gjorde min kusin det, och sedan gick vi, men min pappa dödade kvinnan efter att vi var klara med att våldta henne.”

Efter fruktansvärda bilder: Videobekännelserna kommer efter frigivningen på onsdagen av skrämmande bilder av skräckslagna kvinnor som hålls under pistolhot och tillfångatagna av Hamas.

En talesman för IDF (Israeli Military) sa till MailOnline i en kommentar till bekännelsevideon: ”Under de senaste månaderna har vi sett otaliga bevis på det brutala våld som Hamas använde den 7 oktober, inklusive skrämmande handlingar av könsbaserat och sexuellt våld”, understryker talesmannen och tillägger: ”Dessa erkännanden bevisar ytterligare att varje försök att förneka fasorna den 7 oktober och misskreditera vittnesbörden, överlevande och frigivna gisslan är en del av en kampanj för att så tvivla på Israels legitimitet och främja terrorismens berättigande.”

Presstalesmannen tillägger att både far och son sitter häktade i väntan på rättegång.

FN-sändebud: Osägligt våld och chockerande brutalitet. De upprörande bekännelserna kommer två månader efter att Pramila Patten, FN:s särskilda representant för sexuellt våld i konflikt, släppte en rapport den 11 mars om sexuellt våld under attackerna den 7 oktober.

Pramila Patten intervjuade flera offer och avslutade bland annat: ”Det jag såg i Israel var scener av outsägligt våld utfört med chockerande brutalitet.”

Under ett månadslångt besök tidigare i år hade hon pratat med 34 överlevande och besökt fyra kibbutser samt bårhus där offrens kroppar förvarades.

”I södra Israel mötte jag traumatiserade samhällen – fortfarande i chock och djup smärta och i sorg över sina nära och kära och försökte plocka upp bitarna av deras trasiga liv”, skriver Pramila Patten bland annat i sin rapport och fortsätter: ”Gisslans familjer och släktingar upplever en mardröm. Jag såg smärtan i deras ögon, och som mamma kunde jag känna deras ångest och hjärtesorg.”

Men Hamas hyllas på gator och gränder: Inte bara i Danmark, utan även i resten av den så kallade civiliserade världen pågår stora pro-palestinska demonstrationer. Det finns inget avstånd till Hamas. Tvärtom används slagord som också används av mördarna och våldtäktsmännen från Hamas.

Det här är slagord som ”From The River to The Sea – Palestine will be free” – det vill säga förintelsen av Israel som stat och införandet, så vitt man kan förstå, av ett muslimskt kalifat i hela området.

Och den norska regeringen och det norska folket hyllas till och med av Hamas för att de stöder utopin om en palestinsk stat.

”Tack till den norska regeringen och det norska folket – tack för alla dessa starka ställningstaganden och det starka stödet för den palestinska saken”, säger Hamas talesman Bassem Naeem i detta sammanhang till norska TV 2.

Denna palestinska sak representerad av Hamas brutala mördare och våldtäktsmän – ett stort grattis till det norska folket och den norska regeringen med beröm från Hamas.

”Moralisk bankrutt: Världen väljer att ansluta sig till Hamas-monster”, skrev Avraham Bloch häromdagen i Jerusalem Post.

Den Korte Avis finns artikeln i original med länkar till uppgifterna ovan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “”Först våldtog min pappa henne, sedan våldtog jag henne, sedan min kusin…”

  1. Det borde bli svensk lag att män från MENA måste tömma pungen innan de får lämna bostaden. Magnetröntgen i dörrkarmen, och om inte pungen är tom går larmet till KV riks i Norrköping för vidarebefodrann till polis och jourhavande fälturolog.

    15
    1
  2. Jihad-attackerna hållit på sedan år 622.
    Men vissa politiker har politiska filter som gör att de bara ser och hör vad som står i partiboken:

    Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret:
    https://www.politicalislam.com/why-we-are-afraid-a-1400-year-secret/

    Läs om politisk islam:
    https://www.cspii.org/learn-political-islam/articles/statistical-islam/

    List of Killings in the Name of Islam:
    https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

  3. Titta på bilden en gång till! Kolla den psykotiska blicken! En arab med med arabnormala störningar. Jag har aldrig erkänt något ghetto som kallar sig Palestina, det har toksossekärringen Wallström gjort.
    Inga araber på våra gator….

    35
    • Dettar ju ett judiskt problem hämnden är judisk låt judarna få sin hämd . Utplåna tyskar och muslimer det är i gen idé att spara på några av dom.
      Judarna har ju trakasseras av underliga individer sedan 1940 talet. Och det är på tiden att detta tar slut ge judar och ukriana det dom behöver för att skydda dig själva och resten av värden innan Putin börjar korsa Europas gränser

  4. Tänk att det går omkring sådan monster på våra gator i Sverige. Sossarna har inga problem med att vara kompisar med dem och ge dessa monster våra skattepengar. Släng ut dom från Sverige och gärna sossarna också, som är medskyldiga genom finansiering.

    36
  5. Ursäkta skämtet -verkligheten är långt ifrån rolig- men det låter nästan som ett avsnitt ur humorserien med ”Leif & Billy” där han yttrade följande: I fuck you and you fuck me..

    10
    3
  6. Fattar inte dessa lågt stående varelser, att deras ”stolta” förehavanden inte imponerar på normalbegåvade människor? Hur kan sosseriet blunda för den katastrof, de åstadkommit, genom import av korkade araber?
    Kan det vara för att palestinierns begränsade intellekt passar, som ”handen i handsken”, i sossedräggens parti?

    59
  7. Det är sådana som honom som våra dyra politiker vill fylla landet med.

    Istället för att fylla Sverige med araber kan vi flytta dessa politiker till arabvärlden?

    65

KommenteraAvbryt svar