Tre afghaner häktade för mord och tortyr av afghansk kvinna

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under helgen 4-5 maj anträffades en kvinna i 25-årsåldern avliden i naturreservatet Ekebacken i Lessebo. Omständigheter vid anträffandet gjorde att polisen inledde förundersökning om mord. Kroppen var delvis bränd, något som tyder på att offret blivit utsatt för tortyr, eller att någon försökt dölja spåren.

Vindskyddet i naturreservatet Ekebacken i Lessebo. Orten ligger långt från Afghanistan mellan Kalmar och Växjö

Några dagar senare greps tre personer, alla släktingar till kvinnan misstänkta på sannolika skäl (den högre graden) för mord och grovt grovt gravfridsbrott.

Enligt Jönköpings och Växjö tingsrätt målnummer B 2655-24 är de häktade:

  • Azizi, Zafran Aziz, född 2001, medborgare i Afghanistan
  • Azizi, Noor Bibi, född 1981, medborgare i Afghanistan
  • Azizi, Azizu Rahman, född 1980, medborgare i Afghanistan

Idag klockan 11:00 hålls förhandlingar om att förlänga häktningstiden.

-Pettersson undrar varför de kommer till Sverige, ett land med värderingar enormt skilda från hemlandets. Ska jag spekulera så är den mördade en dotter som försökte integrera sig i Sverige och blev mördad för det.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tre afghaner häktade för mord och tortyr av afghansk kvinna

  1. De ansvariga för dår importen förmodligen mycket nöjda.!!!

    Vad är det för fel i huvudet på importörerna ????????

    Importen fortsätter som vanligt.

    10
    • Alla heter ju lika. Djävla pack som gör så. Då tycker inte jag man riktigt passar in här. Ni politiker som fortfarande tycker att de här gossarna är gulliga. Ta bort skygglappar ni förmodligen fötts med.

  2. Det är ju nästan uteslutande män som kommer hit från Afghanistan. Finns väl en anledning till det.

    17
  3. För de flesta svenskar är det svårt att ta in att man kan bete sig så mot en släkting. Inte ens djur beter sig så mot avkomma och släktingar. Det är bara PK. folk som kan relativisera och fördra sådan galenskap. Generationer av kusingiften blandat med extrem islamism och efterblivenhet borgar för en sådan djävulusisk behandling. Det svenska språket är för fattigt för att rätt beskriva denna handling, bortom allt förnuft.

    28
  4. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Bura in dem under typ 5 år och sätt dem sedan villkorligt på flyg till Afghanistan. Skicka med alla släktingar också. SAMT DERAS IMAM (IMAMER)

    31
    2
  5. Jag antar att Hirvonen och Annie Lööf är med på begravningen och ber om ursäkt för att de bidragit till att sådant här händer i Sverige

    42

KommenteraAvbryt svar