10 thoughts on “Dagens

  1. I utsatta områden som Gaza så har tydligen Hamas utbildade gråterskor och talföra hucklen som till och med är argare än Magdalena. De stakar sig aldrig på något ord i sin svada och de har aldrig cementdamm från ruinerna i kulissen på sina ”overaller med huva”.

    19
  2. Länder där det är värst att vara flicka och kvinna är samtliga muslimska, de fyra tätplatserna intas av Niger, Jemen, Iran och Qatar. Islam dominerar också stort listan över de 20 länder där diskriminering av kvinnor är institutionaliserad i lagen.

    I väst-media och i offentlig debatt porträtteras muslimer regelmässigt som utsatta för ”islamofobi”, och politisk islam och islamism ses ofta som ett marginellt problem, som endast omfattar mycket få muslimer, dvs att flertalet muslimer skulle omfamna samma sekulära värderingar som vi i väst. Men förhållandet är det omvända enligt samstämmiga studier, som sociologen och forskaren Ruud Koopmans hänvisar till i sin bok ”Islams forfalne hus. Om krisen i den islamske verden”.

    Han är specialist på islam och migration och gör en rad jämförelser för att påvisa islams negativa inverkan på samhällsutvecklingen. Genom hög invandring har muslimer gått från att vara en minoritet till att utgöra en ansenlig andel av europeiska länder och till och med lokalt utgöra en majoritet, och det finns ett starkt motstånd mot att förvästligas och att beblanda sig med västerlänningar.
    Med oförminskad muslimsk invandringen till Europa och till Sverige, eskalerar också många allvarliga samhällsproblem som kan relateras till islam och muslimska värderingar. Därför blir det intifadaliknande upplopp när någon bränner en koran, och massmord när en satirtidning driver med profeten Muhammed.
    I Sverige och flera andra länder har inget förlag velat översätta och ge ut Ruud Koopmans faktaspäckade bok om islam, inte ens till engelska, det finns dock en norsk översättning.

    ”Forskare: Islam oförenligt med demokrati och mänskliga rättigheter”:
    https://samnytt.se/forskare-islam-oforenligt-med-demokrati-och-manskliga-rattigheter

    18
    • …tidigare i Petterssons blogg, angående Ruud Koopmans bok:
      Alla dessa värderingar och fundamentalistiska åsikter, t.ex. om kvinnors roll överförs också till nästa generation. Studierna i visar bland annat att två tredjedelar av de undersökta muslimerna anser att religiösa regler är viktigare än lagstiftningen i det land de bor i.
      Över 60 procent vägrar att vara vän med en homosexuell person och 45 procent avvisar vänskap med judar.
      ”-Pettersson skrev år 2009 om 22 arabiska länder, då gick det bra, men några år senare var samma insändare, som byggde på en FN-rapport; rasism”.
      https://petterssonsblogg.se/2020/10/31/alla-gar-att-integrera-utom-muslimer-inget-land-i-vastvarlden-har-lyckats/

      15
    • Pålis.

      Tältplatserna är som klimatets ”hotspots” för mer bidrag och hjälpsändningar av mat och gråterskor, inget annat….

      Inget vettigt kommer att ändras någonsin i dessa s….hole countrys.

  3. Var är deras gapiga feministiska systrar? De är ju alltid snabbt ute när det vankas kritik. Nu är de tysta, varför? Hälften av den muslimska befolkningen lever under tvång.
    Nu kan inte feministerna ta ställning och är på klassiskt manér bundna av sina märkliga ställningstaganden. Svagheten i feminismens göranden och låtanden i sitt uppenbara dilemma.

    45
  4. Den täckta damen är det av fri vilja. Är det inte så batikkärringarna resonerar och tror.
    Muslimska kvinnans paradis:
    Den muslimska kvinnan får tillgång till en enda man i paradiset, om hennes jordiska man är nöjd med henne men den muslimska mannen får tillgång till minst 72 kvinnor. Jämlikhet, allas lika värde, jo tjena

    50
    2
    • Enligt Christoph Luxenberg (pseudonym förstås) handlar det inte om 72 oskulder utan om 72 högar av russin. https://sv.wikipedia.org/wiki/Christoph_Luxenberg

      Fastän jag är kristen men inte religiös, ateist i själva verket, när jag ändå en förhoppning att jag har fel och att de islamistiska terroristerna ska få uppleva denna träff med russinen eller vindruvorna. Det hade varit obetalbart att få se deras miner.

      26
  5. En bild säger än tusen ord

    Stackars Allah korkade kvinnor som låter sig styras från ekot av medeltiden.
    Kommer de någonsin att få uppleva upplysningstidens ideal

    46
    • Kristendomen har ofta uppdateringar och även förlåtelse för övertramp och förnekelse .

      Islam har ingenting av detta , den som vill ändra eller lätta på påbuden döms oftast till döden . . . Det är därför som höga islamister aldrig kan lätta på något även om de vet sanningen , då döms de till döden av andra som inte vågar avvika det minsta !

      39

KommenteraAvbryt svar