Magdalena Andersson fortsätter ljuga…

EU-VALET. Klockan 09:00 inleddes en partiledardebatt med anledning av EU-valet i Riksdagen. I debatten är det meningen att riksdagspartiernas ledare ska argumentera för den EU-politik de vill föra. -Pettersson hör Magdalena Andersson (S) blåljuga om det mesta och skylla läget i Sverige på Sverigedemokraterna och påstår att Jimmie Åkesson inte tar ansvar för något när han har makten.

Socialdemokraternas Magdalena Andersson går till attack mot SD:s trollkonton. Andersson varnade för att ”inre och yttre krafter” hotar sammanhållningen i Europa. SD:s arbetssätt ”för tankarna till Ryssland”, enligt S-ledaren.

-Pettersson hör Andersson, Demirok, Dadgostar och Lind skylla allt från elpriser, järnvägen, vården, miljön på Sverigedemokraterna men inte nämna något om EU-valet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Magdalena Andersson fortsätter ljuga…

  1. Som jag konstaterade några dagar efter Kalla Fakta så var det meningen att Skandalen Trollfabriken skulle räcka fram till EU valet .
    När det senare visade sig vara bluff , pös sufflen ihop .
    Och det har alla utom Politikerna och några köpta Mediatomtar inte fattat .
    Så nu idisslar den politiska fårskocken sina tomma fraser som nyttiga idioter till tant Brun . Nu börjar konsekvenserna synas . C kommer att få lämna syltburken . S är tvungna att anlita företag som kan räkna om opinionssiffrorna till deras fördel . Och Dagostar törs inte öppna käften . Det slinker så lätt ut en groda då . Och killen vid grillen, får roa sig med sina Dragqueens fram till valdagen .
    Och stark som en Svensk fura mitt i Stormen står Jimmie . RESPEKT .
    That’s Swedich politik , friends .

    36
  2. Jag minns med glädje vilka som sänkte inblandningen av skogsavfall i bensin och diesel och sänkte dessutom priset.

    56
  3. Jag vill tacka Kalla Fakta och oppositionen för att de uppmärksammat mig på EU-valet. Normalt sett struntar jag i att rösta i detta val.
    Men nu djävlar skall jag rösta på partiet som har ett tydligt program för vad de skall driva i EU parlamentet. Merparten av de andra har bara att vara emot SD som politisk linje.
    En bra målsättning borde vara att SD får minst lika många mandat som S.

    79
  4. Sossarnas lögn propaganda apparat går på högvarv, det har nu gått så långt att man mår illa av att höra och se en S-politiker. Sossarna tycks inte förstå att det dom håller på med gör att fler och fler börjar känna avsky för SOCIALDEMOKRATERNA.

    Ps: Magdalena Andersson är nu ett stort sänke för Sossarna.

    84
    1
  5. Sverigedemokraternas omedvetna valarbetare arbetar oförtröttligt vidare. Ju mer dynga dessa så kallade demokrater kastar på SD, de fler röstar på SD. Sossarna var bra för ett halvt sekel sedan, nu är de bara reliker från en svunnen tid och egentligen inte längre sossar.

    85
    • Du påstår att sossarna var bra för ett halvt sekel sedan, då var du med säkerhet inte med på den tiden. Palme var ett lögnande äckel.

      16
  6. Personligen tycker jag dessa ständiga lögner och frånskyllningar från socialdemokraterna är mycket värre än sverigedemokraternas verksamhet på sociala medier.
    Men inom socialdemokratin verkar lögner vara ett universalverktyg.
    Tobias Baudin och Magdalena Andersson har ju svart bälte i att ljuga totalt samvetslöst.
    Men blir dom svarslösa är väl lögnen enda sättet att försvara sig eller angripa på.

    97

KommenteraAvbryt svar