En dröm som förblir en dröm

INSÄNDARE. Med anledning av demonstrationerna i min hemstad Malmö mot Israels medverkan i schlagerfestivalen så hade jag en dröm i natt som gick ut på att dom över 10.000 demonstranterna var svenskar som demonstrerade mot att deras land förvandlats till ett mångkulturellt helvete.

Malmö i nutid, dock inte de senaste dagarna.

Ett mångkulturellt helvete som förvandlat Sverige till den kanske mest kriminella nationen i Europa där inslag som mord, skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, misshandel av svenskar och bedrägerier mot svenska åldringar, våldtäkter av svenska kvinnor, förnedringsrån mot svenskar, bidragsbedrägerier, penningtvätt och mycket annat har blivit vardagsmat som vi kan läsa om i stort sett varje dag.

Ovanstående inslag av grov kriminalitet utförs i huvudsak av personer som kunnat ta sig in i landet p g a våra makthavares naiva invandringspolitik och dom skrattretande löjligt låga straffen som utdelas och som innebär en behaglig tillvaro på något svenskt vilohem med all inclusive som av någon anledning går under namnet fängelser.

Denna dröm kommer som sagt att förbli en dröm för svensken har aldrig demonstrerat mot den förda invandringspolitiken som möjliggjort att dom mest primitiva och våldsbejakande varelser som finns på denna planet kunnat etablera sig här och svensken kommer heller i framtiden inte att göra detta.

Svensken kommer precis som tidigare att tyst se på hur hans land utarmas ekonomiskt och kulturellt och att hans barn och barnbarn går en framtid till mötes som jag i varje fall inte vill uppleva och som jag tack och lov med mina 72 år förhoppningsvis slipper vara med om.

Så sov så gott vidare du svensk och dröm om det mångkulturella Sverige som du med ditt totala ointresse för ditt lands och dina barns framtid varit med om att skapa. En dröm som för var dag allt mer och mer förvandlas till en mardröm.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “En dröm som förblir en dröm

  1. Den högsta företrädaren för Malmö Katrin Jammeh (S) som du Sandor tvingas avlöna vågar inte gå ”festen” i Malmö Arena. De som skränar på gatan är viktigare än att hon bör ha en skyldighet att företräda Malmö mot Europa i detta TV-jippo. En riktigt realpolitisk fegis. Som dessutom inte törs svara själv på fråga utan låter en ”kommunikatör” vara ombud.

  2. Det svenska folket kokas långsamt, tills det är försent när as… står med svärdet framför oss, med regeringens goda minne, och som helst ska mörkas i sjuk statistik i det mesta.
    ———————–
    Det går bra för Sverige, husprisena stiger, bla, bla, bla, blaaaaaaaaa..
    Matpriset sjunker nu med 0,01%, se så bra vår politik fungerar.
    A-lösheten pratar vi inte om, bara hur bra börsen går.

    Snart musikfest, och sen somna om i dimman, till nya bränder och dårskap nästa dag..

    65
    1
  3. Det vore ärligare om Kalla Fakta gjorde en ordentlig genomgång av tillståndet och Ekonomin i Malmö .Och inte fabulerar ihop trollfabriker . Så de som orsakat eländet kunde ställas till svars . Och så skulle vi som betalat slippa den pseudedebatt som arrangeras av Public Service och Aftonbladet .
    Största andelen av de fake News vi Svenskar drabbas av kommer från Sveavägen 68 och SVT .

    88
    2
  4. Man förstår…. Men nu blev det tvärtom.
    Att dessutom svenska människor börjat sympatisera med dessa olika grupper av människor som kommit till Sverige och håller på att förstöra vårt land är mycket skrämmande.
    Anhängare av Palestinakonflikten, muslimska dårar etc….
    Sverige är på väg att gå förlorat till invandrarpackets vansinnigheter.
    Snart måste vi riktiga svenskar göra revolt i vårt eget land på grund av vissa politikers oansvariga tillåtelse av invandring som nu bevisligen spårat ur rejält.

    91
    2

Kommentera