Högt tonläge

Tonläget bland oppositionspartierna är just nu högt. Anklagelser om desinformation och säkerhetshot haglar över främst SD och på köpet angrips de tre borgerliga partierna för sitt samarbete med samma parti. Högst skriker Muharrem Demirok och därför behövs en liten påminnelse.

Centerpartiet ligger och dansar kring riksdagens 4 procentspärr och döma av senaste opinionsmätningen inför EU-valet lär inte C få någon representant i Bryssel de kommande fem åren. Klart då att Muharrem Demirok bröstar upp sig och håller ett högt tonläge med anklagelser om säkerhetshot och desinformation.

Demirok är född i Sverige och hade i 47 års tid dubbla medborgarskap. Han blev politiskt aktiv i Centerpartiet 2002, men valde att inte säga upp sitt turkiska medborgarskap förrän 2023 när trycket blev för hårt. Hur han politiskt utnyttjade de faktum att han var medborgare i Turkiet har åtminstone inte jag tagit del av.

Än värre blir det när han som svensk-turkisk medborgare bedrev valrörelse i Turkiet inför valet 2018. Med på samma valturné fanns islamisten Mikail Yüksel, då Centerpartiet, nu Partet Nyans. Även den socialdemokratiske riksdagsledamoten Sultan Kayhan bedrev kampanj i samma land. Om Demiroks valkampanj i Turkiet bedrevs på svenska eller turkiska har inte framgått. Inte heller vad som förmedlades till de turkar som flyttat hem eller befann sig i hemlandet på semester.

Bara apropå Muharrem Demiroks höga tonläge just nu.

11 thoughts on “Högt tonläge

  1. Här har han byk att tvätta: alla muslimer är inte terrorister, men alla terrorister är muslimer. Hur kan någon tycka att denna terrorideologi är bra??

    11
  2. Kandidaten som ordförande i LO hoppade av för att han heilat några gånger i ungdomen. Murren har skallat några personer när han var yngre. Han är numera partiledare.

    26
  3. Verklighen gör att vänstern och deras media gör allt för att desinformera folket att verklighen inte är verkligheten och att de inte har några pk lösningar längre.

  4. Varför uppmärksammas inte det svenska (s) trollet Anders Lindberg

    Han har inte rent mjöl i påsen

    41
  5. Som vanligt så verkar såna här påhopp och drev att ha motsatt effekt. Att dessa stupida tomtar aldrig lär sig. Dom har hållit på i snart 15 års tid och SD har bara stärkts.

    53
    • Orsaken till att SD stärks beror på att allt fler vantrivs, med att ha en 9-barns blatte-familj till granne. Skiter i hissen, sparkar fotboll bland dina blommor, använder dina cyklar och trädgårdsmöbler

  6. Oppositionen verkar vara helt uppskruvade och desperata i sin jakt på billiga poänger. Det blir bara de själva som förlorar på detta. För dom missar ju helt att nå ut med sin egen politik, då de bara hakar på SD-drevet.
    Sen påstår Johan(L), att om hans parti åker ur EU så är det SD:s fel. Men herregud. Om väljarna ratar ett parti så är det naturligtvis för att de ogillar budskapet.

    57
  7. Sverigedemokraterna går som väntat mycket stärkta ur den senaste tidens drev mot dom… det var också väntat.
    Muharrem Demiroks höga tonläge kommer sannolikt att bidra till lägre stöd för Centerpartiet.
    Demirok tjänar definitivt mest på att vara tyst.
    Det känns skönt och betryggande att nu se vad svenska folkets väljare tycker om det politiska läget.
    Socialdemokraternas stöd faller och det är väl också ganska naturligt med den ledning som företräder dom.
    Sammanfattningsvis känns det som svenska folket insett att om någon ska lyckas rädda Sverige så är det definitivt sverigedemokraterna.
    Jag tror sverigedemokraterna kommer gå starkt i Eu valet också.
    Johan Persson må vara en stor och reslig man men han skulle nog också tjäna på att hålla igen truten, nu hänger dom på fallrepet igen Liberalerna.
    Sverigedemokraterna är idag Sveriges i särklass bästa parti på alla punkter och det kommer fortsätta.

    67
  8. Det ska inte vara några höga turkiska toner i Sverige,
    och speciellt inte i politiken.

    59
    • Han är en liten gapig sk*tgubbe. Vad gör han här? Hoppas han sänker centern o alla deras peddoaffärer för gott.

      22

Kommentera