10 thoughts on “Dagens

  1. Säljer Kina vapen till Hamas,?

    IDF har funnit massor med kinesistillverkade vapen i Hamas tunnelsystem

    Försöker Kina skapa kaos i väst tillsammans med de ryska fadcisterna

    9
    1
  2. Mitt favoritcitat är: ”The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.”

    6
    1
  3. Det vore tillfredsställande om man själv hade den geniala förmågan att uttrycka sig klart, kort, klokt och fullständigt i viktiga ställningstaganden.

    Nu behövs det en ny Churchill i Europa. Börja gärna i Malmö och Sverige.

    21
  4. Churchill hatade kommunismen. Hade problem med Stalin vid de s k fredskonferenserna.
    Märkligt nog blev han inte återvald direkt efter kriget trots att han höll uppe moralen hos det engelska folket under kriget (Attlee valdes).
    Trots sina dåliga vanor, alkohol, rökning och lite nattsömn blev han gammal (90 år). Han återkom som ”Prime minister” på 50-talet och fick nobelpriset i litteratur 1953.
    Många kända citat varav ett är: ”Champagne skall vara torr, kall och gratis!”
    Han – liksom Hitler – målade tavlor. Lustigt sammanträffande.

    25
    1
    • Nä kineserna är bara giriga
      I Kina står det högt på dagorni gen at hundra år av förnedring är över opiumkrig och dyligt. Det zom gäller för Kina är nu att återta rollen som den ledande stormakter i värden och det genom sälga vrir och produkter med högre värde och funktion än vad väst värden klarar av.. nan har redan börjat med Afrika med framgång till skillnad från sida och andra lolinoalma makter . Och det mest intressanta är ju faktiskt att Putin och Ryssland är döende så frågan är om x ping har för avsikt att ut öka detta jätte land Kina med Ryssland som då saknar affärs förmåga.
      Ja pengar är ju faktiskt ett bättre på tryknindmedel än vapen kanske något att tänka på för jänkarna efter Vietnam och Korea med flera.

KommenteraAvbryt svar