20 thoughts on “Muslimsk man ”tillrättavisar” hustrun

  1. Så hon råkade visa en liten lock utav håret, så männen blev så superbrunstiga med en gång att extremt grov misshandel var enda utvägen från detta. Fullkomligt normalt inom islam, också i Sverige. Detdär försiggår i tusentals muslimlägenheter runtom i landet varje dag. Inte fan är vi överraskade heller, detta har vi vetat i tusen år. Mysig ”religion” detdär..

  2. Nu vet vi vad många kvinnliga väljare, speciellt poliser, längtar efter. Lite får man tåla om man vill slippa hatobjekten, vita Svenska män.

    13
  3. Ett tag såg det ut som människorna runtomkring skulle ingripa och avstyra misshandeln, men de hjälper till att spöa henne istället. Så bisarrt.

    23
  4. Vet inte hur en muslim fungerar. Det kanske är en sexuell avart ? som ligger i dessa personers DNA ? I våra ögon helt fruktansvärt hur dessa avarter till människor fungerar.

    22
    • Precis min tanke….dom verkar bli sexuellt upphetsade av att puckla på en kvinna. Vem vet, dom kanske lyckas få en skymt av benen?

  5. Så behandlar man väl för fan inte en kvinna? Man behandlar andra med respekt. Sånt försvara vänster kvinnorna. Djävla folk. Förlåt mina uttryck, men sånt tål jag inte. Så flera med. Usch

    57
  6. Sånt här skitfolk ska inte vistas i Sverige .
    Men vissa vänsterkvinnor verkar dras till dessa våldsamma män.
    Värsta avskummet någon kan tänka sig.
    Kasta ut alla män som tillhör denna religon… Islam……. Muslimer !!!

    72
  7. Bara för att vinden tog kvinnans slöja, så ska hon piskas av @pdjuren, det bekräftar intelligensen av dessa inavlade as, som vi tar in i Sverige och kallar flyktingar från vad(påhittade sandreligionen från medeltiden)?
    Gyttorp är lösningen, eller en rejäl Hickory över båda nyckelbenen, då är det slutpiskat.

    65
  8. Hade faktiskt en väldigt brutal akvariefisk, som var lagd åt det hållet.
    Han var dock åtskilligt intelligentare än en lindrigt begåvad muslim.
    För övrigt är liknande beteende vanligt bland grisar.

    54

KommenteraAvbryt svar