Anders Lindberg – böneutrop är en del av svensk kultur

ISLAM. Socialdemokraten och Aftonbladets chefsdesinformatör Anders Lindberg är antingen korkad eller också är han emot allt Sverigedemokraterna föreslår, även om det är en cykelväg för skolbarn. Troligen är han både korkad och emot SD. “Sanningen är att böneutrop är lika mycket del av svensk kultur som allt annat som människor i Sverige ser som sin kultur”, skriver Lindberg på Aftonbladet.

Enligt Anders Lindberg är allt svenskt, bara det någon gång synts till på svensk mark. Snar början han yra om att balkongflygningar, könsstympning, tvångsgifte av barn, hedersmord, kvinnoförtryck med mera är en del av svensk kultur eftersom det finns människor i Sverige som tillämpar detta. Islam är en dödskult Anders och inte svensk kultur.

-Pettersson tvivlar på att Anders Lindberg känner till detta från där han bor med fru och barn i ett helvitt villaområde på Södertörn.

Nu vill muslimerna ändra grundlagen med sin steg för steg taktik

ISLAM. Den tidigare centerpartisten, turken och partiet Nyans ledare vill ta ett steg till i muslimernas långsiktiga plan att driva frågor som är viktiga för politisk islam, som till exempel att införa viss separat lagstiftning; göra islamofobi till ett eget brott och göra kritik mot islam till ett hatbrott. Islam strävar efter ett religiöst styrt samhälle där individen är underkastad ett kollektiv och där demokratin som den definieras hos oss inte har någon plats. Det spelar ingen roll om det är terrorrörelser eller icke våldsamma muslimer. De har samma långsiktiga mål. Även om muslimer använder det demokratiska systemet för att försöka ta makten så är demokrati inget de tänker behålla när de tar makten.

-Pettersson tror inte Yüksels krav om helgdagar är något större problem. Få muslimer arbetar och om de gör det tror jag de flesta arbetsgivare kan låta muslimerna arbeta exempel över julen och ta ledigt någon annan dag.

Det enklaste är att Mikail Yüksel och hans polare flyttar till ett muslimskt land och ställer sina krav där.

***

TIDIGARE 2022-05-13. Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

ISLAM. Elever kräver bönerum på SFI-skolan Komvux Södervärn i Malmö. Här bär flera muslimska kvinnor niqab eller khimar hijab. De religiösa inslagen på skolan har skapat konflikt bland elever, skolledning och anställda. – Flera tusen elever går här, nästan alla är muslimer så det borde finnas plats för ett bönerum, säger en elev, rapporterar tidningen Bulletin.

För en tid sedan stoppade Universitetssjukhuset i Örebro fläskkött på menyerna. Den officiella anledningen var att man skulle minska köttkonsumtionen och främja en köttfri kost. Det var lögn, den verkliga anledningen var att muslimska patienter samt deras anhöriga hade utövat påtryckningar mot kostchefen och förvaltningen för att införa ett stopp för fläskkött. Detta bekräftas motvilligt av ansvarig nämndordförande samt försörjningschef för Region Örebro län.

Nåväl, fläskstoppet upphörde men frågan är varför inte syltryggarna hänvisar till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

Insändare i Nerikes Allehanda den 2 maj 2019 

Nu har man stoppat servering/tillagning av all fläskkött i kosten på USÖ universitetssjukhuset i Örebro. Ingen julskinka eller ärtsoppa med fläsk till patienterna! Detta är bekräftat av till förordnade kostchef. Endast patienter med önskekost kan få griskött! Då ska det ordineras av läkare/dietist, hur många har önskekost och troligen är då inte kött det första som ordineras!

Motivering: att hålla nere svinn och att nå hållbarhetsmålen!

Trams menar jag. Griskött är väl inte mindre hållbart eller miljöpåverkande än andra köttslag. Det finns lokala grisuppfödare samt lokala slakterier som förädlar råvaran. Att exkludera köttätare och då av griskött ter sig ytterst diskriminerande mot huvudparten av patienterna och vad säger de lokala grisuppfödarna? Man kan också undra om detta beslut har baserats på en undersökning bland patienterna över huvudtaget? Eller är det politiskt förankrat i regionledningen?

Att ändra menyer och göra smartare val i recept kan man väl göra med griskött också. Detta beslut ger enbart upphov till flera frågor och funderingar samt skapar irritation bland patienterna och de anställda vid sjukhuset. Man utökar antalet rätter men exkluderar griskött, mycket ologiskt. Det påverkar också både djuruppfödare samt företag som vidareförädlar köttprodukterna.

Har man verkligen diskuterat och övervägt konsekvenserna av beslutet samt vilka alternativ som kan finnas? Man undrar om det finns andra skäl bakom detta vansinniga beslut?

”Fläsk och bruna bönor”

Kumla

***

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Anders Lindberg – böneutrop är en del av svensk kultur

 1. Om nu Böneurop tillhör den Svenska kulturen, Varför är Anders Lindberg emot att det
  sker i det omrtåde där han själva bor????? Chang Frick föreslog detta för Anders Lindberg
  men se det passade inte A:L.? Nej just det, det är andra än förespråkarna för denna
  mångkulltur som ska ta emot deras sjuka ideer.

  Jag förstår att Anders Lindberg har svårt för att fatta, men något lite upplysning kan
  möjligtvis tränga in? SD är inga Putinvänner, Chang Frick är inte ens medlem i SD,
  det har han inte varit på 10 år ?

 2. Koranbränning, rasism och NMR:s marscher, ännu mer en del av vår svenska kultur i så fall!

  • Kommunister får ju Marchera,dom är ju likadana, Och en absolut majoritet av Svenskar
   bränner inte koranen, men dom får lov att göra det precis som med andra böcker, enligt
   vår yttrandefrihet!

 3. Islam är en del av Sverige numera.
  Det är inget vi kan göra något åt, vi kan hoppas på en sekularisering småningom, men då är nog de flesta av oss borta. Religion sitter ofta djupt i folk, man kan knappast övertyga nån med argument, iallafall har aldrig jag lyckats. Så moskéer blir troligen vanligare och vanligare liksom böne utrop. Till slut kommer man inte tänka på det ungefär som kyrkklockor.

  1
  11
 4. Man tror att Anders Lindberg inte kan överträffa sig själv i befängda uttalanden. Att hans sista uttalande kan inte slåss av ett än mer korkat. Men han lyckas alltid att överträffa sig själv.
  Inga moskebyggen, minareter och böneutrop på svensk mark.

 5. Långt från verkligheten har Lindberg uttalat sig ännu en gång . Vi får bortse från “journalists” åsikter och artiklar.

 6. VEM bryr sig om vad en liten skrikig och gapig f.d SSU:are gastar om och påstår ?
  VEM köper och läser idag “slaskan” ?
  VEM tror på vad som står i denna ?

  21
  1
 7. Han är en av de riktigt stora stolpskotten i Sverige. Han gillar väl balkong flyg med. Nä! Han är en sån där som inte riktigt vet vad han ska tycka, han bara häver ut sig något utan att förstå vad säger. Nä! Han borde nog tänka lite innan han babblar.

  27
 8. Det största mörkret i det Nordiska ljuset är Islam. En förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (Islam) där döden är större än livet. Lägg till mörkersossen Anders Lindberg med flera yrande pajaser..

  39
 9. Anders är socialist.
  Socialister är per definition idioter.
  Anders är en idiot.

  40
  2
 10. Att Anders Lindberg är psykiskt sjuk har ju länga konstaterats. Psykläkare har svårt att sätta rätt diagnos, Troligen måste diagnosboken uppdateras Lindbergs Syndrom.

  49
 11. Ett flertal svenska ministrar, i olika regeringar, har envist hållit fast vid att Sverige icke har någon kultur. Och trots detta så håller vi oss med ett kulturdepartement !!?? Men nu plötsligt ingår islamistisk kultur i den kultur som alltså inte ens existerar i vårt kulturbefriade land. Snacka om Snömos !

  59
  1
 12. Böneutrop är en del av svensk PK. När moskéerna började byggas skulle vi ju tro att böneutrop var något som bara förekommer i muslimska länder och var otänkbara här…

  51
  1
 13. Svensk kultur är den som majoriteten allmänt praktiseras av “ursvenska medborgare” oavsett om den är inlånad eller inte.

  47
 14. AL, denna felkopplade pajas.
  Frågan är;
  Har han varit med om en lobotomering som inte funkade,
  lr skulle han behöva en ..
  Vi kan sala till en i så fall,
  jag lägger gärna en slant.

  50
  1
 15. Föreslår tvångsintagning med särskild utskrivningsprövning, till psykiatrisk låst klinik, av Anders Lindberg. Det är oerhört synd om honom.
  Den människan måste vara mycket, mycket sjuk!
  En socialdemokrat kan inte rehabiliteras till en normal människa.

  49
  2

Kommentera