Islams steg för steg taktik, när börjar försäljningen av stenar?

ISLAM. Sportkedjan Stadium börjar sälja burkini. Målet är att badplagget ska få allt fler människor att kunna leva ett aktivt liv. Det kan bli ett ännu aktivare liv med stenar. 

Twittervänster brukar säga att det kan inte vara så kul för ”flyktingar” att möta  högerextrema av olika sorter i Sverige. 

-På det svarar Pettersson att det är demokrati, däremot har islam inget med demokrati att göra. Hur kul tror Twittervänstern det är för flyktingar att möta det de flytt från i form av böneutrop och kvinnoförtryck i Sverige.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 
 • Vilka försvarar alla kvinnor, här hemma och i de islamska länderna som vill kasta sin slöja. 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Islams steg för steg taktik, när börjar försäljningen av stenar?

 1. För Vårt Fosterland finns svaret arr läsa på:
  www. // socialdemokraterna kontrakt 1999”.

  Jag har sparat 17 skräckinjagande artiklar om
  att S lovat att bidra till att islamisera Sverige.
  De har t.o. m. Lovat att se till att muslimer
  kommer in i sveriges riksdag!

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

 2. Finns gott om stenbrott i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige så en skattefinansierad stenförsäljning är inom räckhåll !
  Länge leve 7 klöverns icke kristna mångkultur.

 3. Bra bilder. Mogadishu 2009 . Borlänge 20??.
  Undrar om man får flytta till Syrien när det blir allt för eländigt här i Sverige?

 4. Finns mycket som bör bojkottas…Själv har jag inte satt min fot i en ICA/Maxi butik,sedan packet från Orienten utrustades med Swed-Banks o. deras ICA-kort…. Har i mitt liv sett mer än tillräckligt,av dessa Kamel/Geter
  herdar….

 5. Tack då var det sluthandlat på Stadium, Åhléns som sedan länge som gör reklam för klädsamma trasor runt huvudet.

 6. Framför allt är det livsglädjen islam har dödat, med sin gränslösa ondska i ALLT. Eller hur många sprudlande levande glada tjejer och barn ser ni idag i våra stadskärnor??? Jag bara frågar. FÖR DET SÄGER ALLT, OM TILLSTÅNDET HÄR I VÄST IDAG, ELLER HUR?

 7. Katerina har om att MSB har beställt en rapport med undersökning om Sverigebilden.
  Hur trovärdigt saklig kan denna undersökning bli.
  Med tanke på vilka de fyra sakkunniga personerna är som har gjort undersökningen.

  ”MSB-rapport om valpåverkan: En av skribenterna ville “skydda sund islamistisk extremism”

  Hon börjar med:
  ”Striden om Sverigebilden går vidare. I en nyutkommen rapport som bekostas av skattebetalare och som presenteras av MSB – där den fd misslyckade polischefen Dan Eliasson i dag styr – hävdas att det största problemet för Sverige är att alternativa medier rapporterar om hur verkligheten faktiskt ser ut, inte det faktum att samhällsproblemen växt sig större. Rapporten är framställd av fyra kända utländska skribenter, varav en, Jonathan Birdwell, i brittiska Guardian uttalat sig om att islamistisk extremism kan vara naturlig och hälsosam. Är detta verkligen rätt personer att uttala sig om Sverige?”
  http://katerinamagasin.se/msb-rapport-om-valpaverkan-en-av-skribenterna-ville-skydda-sund-islamistisk-extremism/

 8. Varför är det bara Trump som bekämpar Islam i väst? Och för det får han skit hela tidens media. Är det ingen mer än jag som tycker att han ska sitta en period till?

  • Det finns inget som är dåligt med Trump jämfört med O,banana och Fru Clinton. Utom möjligen en allmän sjukförsäkring då. Hoppas han får sitta livet ut!

   • Trump har samma problem med medierna som SD har här i Sverige.
    När det gäller sjukförsäkringen så har jag tyckt att det har varit en bra sak, men börjar omvärdera mina åsikter. Idag har vi bland de högsta skatterna i världen och vad får vi för sjukvård för det.

 9. Jag var med i mitten och slutet på 1980-talet när ca 95% (jag ljuger INTE) av tjejer och kvinnor badade och solade toppless på våra badstränder, dessutom hade många samtidigt minimala stringbadtrosor på sig, så när de låg och solade på mage såg de helt oklädda ut, man tyckte att det var vacket, men fick aldrig lusten att våldta dem, eftersom det tillhör varken vår ras eller kultur!

  • Önskar att dem som har köpt något på Staduim skall lämna tillbaka , gärna en reklamation om äldre plagg skulle också vara bra! Visa er avsky.Själv tänker jag besöka Stadium och se ifall jag hittar burkin
   i( vilket konstigt namn) och ställa till med ett liv ifall de säljer dessa plagg.

 10. Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin har handlat på Stadium. Det jag definitivt vet att jag inte kommer att handla där i framtiden.

 11. Tillbehör såsom krockkudde och fallskärm finns som tillbehör för dom som övar simhopp från balkonger hälsar Stadium, men tillägger att ”det är ju säkrats om det finns vatten under”.

Kommentera