Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

 

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med “offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, “ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

28 thoughts on “Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

 1. Religionsfrihet innebär inte frihet från kritik.

  Inte heller är det en rätt från att följa gällande lagar.

 2. Ja och med god hjälp av den enfaldiga Svenska Journalistkåren
  som hjälper till så går det ju fortare att erövra nya mål!


 3. blir lite konfunderad på då P-son skriver “att de inte
  kommer ta ett steg till”…ere “Fläsk med Bonnsås”
  som Araberna tänker lägga beslag på, el. vadå?


  • ere Paltbröd me löksås å Fläsk, då jävlar blir
   jag syrak…skall tillreda å krubba de framåt
   skymningen i dag (bra tips iaf va, om ni nu
   har ngt pli på huskorset) ?

   • Raggmunk me Lingonsylt å Knaperstekt
    Fläsk går heller inte av för hackor…får bli i
    övermorron…helvete va svång jag blir ba
    vid tanken…va vade nu länken handla om?

 4. Jag lovar att lägga namnet Naouel Aissaoui på minnet. Den första individ som i public service säger att svenskar som inte respekterar islams symboler ska lämna Sverige.

 5. Det har sagts förr. Islam tänker aldrig respektera. De tänker förändra.
  Var en islam finns så råder det kaos.

 6. TACK SÅ MYCKET SVERIGE
  För vi gött och fött fienden
  Nu är vi fan inte välkomna i vårt eget land längre
  fräckheten tar inte slut, stjäl rånar och mördar våra svenskar.
  Och ber oss att dra åt helvete
  Så nu börjar vansinnet !!!!
  Varför fick vi inte va i fred för den här jävla skit religionen – det är ingen religion

  • Nej det är en MÖRDARSEKT som tycker att mörda andra är det absolut roligaste som finns.

 7. Jag blir upprörd varje gång jag hör sådana uttalanden, att vi svenskar skall flytta. Om detta borde de flesta tidningar skriva, men inte en rad förmodar jag blir skriven. Det är hög tid att alla svenskar mobliseras innan det är för sent. Jag undrar också vad denna varelse tutar i de unga.
  Att de får bröla sina böneutrop offentligt på ett främmande språk borde också förbjudas eftersom vi inte vet vad sägs.

 8. Vi Svenskar får sluta betala skatt!
  Hur skulle den vidriga varelsen klara sig då.?

 9. Inom kort är Sverige helt Islamistiskt, det går rasande fort nu !
  Tack alla landsförädare.

 10. När man passerar Skurup på väg till Ystad så passerar man en staty med Nils Holgersson på gåsaryggen. I Skurup finns Nils Holgerssongymnasiet.

  I Skurup finns också en lärarinna som säger att rotade skåningar kan flytta om de inte gör som hon vill. Jag skulle vägra att ha mina barn i den skolan där hon får vara lärarinna.

 11. Många svenskar är ju redan 2 klassens medborgare. Blattarna tar över mer och mer. De nya flyktingarna blir oss civiliserade europeer. Vem ska ta emot oss och ge asyl och bidrag ??

 12. Det där har jag hört ett par gånger förr, från muslimer i Sverige! Sagt i samma veva som de sagt att svenskar inte bara ska acceptera deras sedvänjor, utan också anpassa Svenska samhället till dem.
  Det verkar vara en vanlig uppfattning bland muslimer att det land där muslimer satt sin fot, då är det landet deras.

  • Dessa religiösa, ofta från MENA, tolkar också religionsfrihet som DERAS frihet att utöva SIN religion OCH att Svenska samhället ska anpassas efter det, de tolkar INTE religionsfrihet som att alla ickemuslimer och sekulära muslimer ska ha friheten att slippa anpassa sig till DERAS sedvänjor I SVERIGE!

   Det är dags att sätta ner foten! Ickemuslimer och sekulära ska inte behöva anpassa sig till de
   religösas seder i Sverige!

   • Grunden till deras åsikter att MENA-länderna inte skrivit på FN´s mänskliga rättigheter utan har sitt eget Cairo avtal för de muslimska länderna.

 13. Vem ska då betala deras bidrag ???????
  Dom kan inte försörja sig själva i 5 minuter.
  Ta bort SAMTLIGA BIDRAG till alla friska personer i arbetsför ålder så får vi se om dom vill stanna…… Att en hucklekärring uttalar sig så bådar inte gott. Snacka om motsättningar.
  Ta seden dit ni kommer eller flytta nån annanstans för f..n

 14. Japp så är det…värre kravmaskiner är svårt att uppbringa, det värsta är inte muslimerna dom är som dom är liksom utan det är Svenska politiker/tjänstemän som tillåter dessa kravmaskiner att härja fritt… t om applåderar och välkomnar dårarna och deras sedvänjor.

 15. Ut med dessa ur landet och skicka med hela riksdagen utom möjligen SD-delegater!

Kommentera