Ännu ett steg mot islamisering. Kvinna döms för förolämpning om slöja

ISLAM. En kvinna döms att betala 40 dagsböter på totalt 3600 kronor för att hon förolämpat en annan kvinna, som bar slöja, rapporterar P4 Jönköping. Händelsen skedde på ett apotek, där den förolämpade kvinnan arbetade.

Några tycker säkert Petterssons keps är ful men blir inte åtalade för det.

Kvinnan som nu döms var kund på apoteket i Jönköpings län. Hon kommenterade den anställdas slöja, sade att den var ful och undrade om någon tvingat henne att bära slöja. Den anställda blev ledsen och kränkt.

Den dömda kvinnan nekar till brottet, men både vittnen och en övervakningsfilm har ingått i bevisningen. Hon ska även betala 5000 kronor i skadestånd till den förolämpade kvinnan, enligt domen i Jönköpings tingsrätt.

-Pettersson säger att detta är ännu ett steg mot islamisering. Jag kan inte tänka mig att någon blir åtalad för exempelvis “din keps är ful,måste du bära den?”

TIDIGARE 2020-07-12. Kvinna förolämpade kvinna i slöja, åtalas. Ännu ett steg mot islamisering

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Det står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

En kvinna i 50-årsåldern åtalas vid Jönköpings tingsrätt för att ha förolämpat en kvinna som jobbar på apotek för att hon bar slöja, skriver P4 Jönköping.

Den åtalade kvinnan skulle i höstas hämta ut medicin på ett apotek i kommunen. Hon ska då ha kommenterat att den anställda bar slöja. Hon ska ha sagt att hon vore vackrare utan slöja och undrade om någon tvingat henne att ha på sig den.

I förhör med polisen har apotekaren sagt att hon kände sig mycket kränkt av påståendena och att hon började gråta. Den misstänkta kvinnan nekar till brott och säger att hon inte minns något av händelsen. Men det finns flera vittnen till händelsen och också en övervakningsfilm.

-Pettersson säger att den åtalade kvinnan har rätt, slöjan bärs för att familjen eller Allah bestämt det och jag kan inte tänka mig att man blir åtalat för att man säger att någon har en ful att…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Ännu ett steg mot islamisering. Kvinna döms för förolämpning om slöja

 1. Polisen som har en fru som har en massagesalong fick påföljden 80 dagsböter á 300 kronor = 24000 kronor
  Kvinnan döms att betala 40 dagsböter på totalt 3600 kronor för att hon förolämpat en annan kvinna, som bar slöja.
  Dagsboten fastställs enligt inkomst (deklarerad) Konstaterat att snuten, jag benämner honom så, eftersom han inte gör som han ska har låg lön. Och att man ska akta sig att säga för mycket om lönen är hög.

 2. @G Nordström, WTF, varför ogillas din fråga. Måste vara många troll i Halloweentider. Tumme ja det är ok. Sug på den. Tumme ned betyder nej/ogillas. Pekfingret däremot kan inte använd nedåt. Alltså aktar jag mig att använda fingret i trafiken. Det kan sitta en lättkränkt en som själv har sitt vänstera finger där det hör hemma. Det fingret använder ingen svensk.

 3. Jag har för mig att en åklagare drivit fallet vilket är emot alla rättsprinciper. Det blir mycket att ta i tu med sedan vett och sans åter blivit norm.

 4. Så många troll – eller…

  Nja jag tror att tummen ner är på fullt allvar. Tror faktiskt inte att dom skulle klara en IQ-test. Det förutsätter nämligen att man vet vad som är fram och bak på en blyertspenna.

 5. Jaha, det har ”krupit” in ett knäböjande stolpskott här, som trycker tummen ner.

  Är det inte bättre att stolpskottet åker till länder där det är ok att gifta sig med en 9-åring, där det är ok att slänga ut sitt barn ifrån balkongen, eller att göka (gifta sig) med getter 🐐 bäää !

  • Jag tror också att det är ett stolpskott som lägger ner ett sjuhelsikes arbete och rensar datorn och trycker tummen ner en massa gånger.
   Jag tror inte på någon sorts organiserad tummen nertryckning.

 6. Ja dom lättkränkta från Mena har alltid nära till skadestånd, hur många butiksbiträden i både snabbköp och varuhus har inte fått ta emot
  oförskämdheter utan att för den skull få sig tilldömts skadestånd??

 7. Att prata med en muslim är nu straffbart, istället för att se det som en anpassning till svenska samhället och dessutom ntegrationsfrämjande. En riktigt otäck utveckling.

  • Jag är starkt för sharia – för anhängare. Tror man på sharia ska man straffas efter det. Tror man inte så gäller vanliga lagar. Med sharia så skulle det inte finnas några utländska serievåldtäktsmän tillexempel. 😉

   • Sharia – Bevisbördan för våldtäkt läggs helt på kvinnan. Enligt islamisk rätt måste hon ha fyra män som bevittnat våldtäkten för att den ska kunna bevisas (Koranen 24:13).

Kommentera