Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

ISLAM. Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

64 thoughts on “Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

 1. […] ISLAM. Ska moskén i Växjö få använda böneutrop? Det finns ett antal fakta man behöver känna till för att kunna fatta beslut i den frågan, skriver Tomas Samuel, f.d. imam. Samuel säger samma som Pettersson sagt i många år, det är bara början. Först ville muslimerna ha moskéer utan böneutrop för att inte störa, sedan vill de ha en gång i veckan vid fredagsbönen. så smånigom kommer begäran om fem böneutrop per dag som i muslimska länder. Det är islams steg för steg taktik. […]

 2. Den stora, stora frågan är. – Vad vinner reinfeldt, löfvén och fridolin och dom andra körda dårarna på detta? Vad är deras vinst? Vad får dom ut av detta?

 3. Koranens sanning:

  http://www.barenakedislam.com/wp-content/uploads/2016/10/violent-koran-verses.jpg

  Det är detta vi släpper in i vårt fosterland – och ofta utan att identifiera individerna.
  Placerar ut 20 – 35 åriga muslimer i små grupper, jämnt fördelade över hela landet.
  Vilken uppgift har dessa IS – utbildade soldater?
  Vem ska försvara oss?
  Regeringen? – nej!
  Polisen? – nej!
  Försvaret? – nej!
  SÄPO? – nej!
  Hemvärnet? – nej!

  => “Grannsamverkan mot brott”!

  Vi måste agera själva! Samla dina grannar!
  Vi måste försvara oss!
  När det är för sent – är det redan för sent!
  “Yes we can” sade Obama!

 4. […] ISLAM. Igår var det som det är varje måndag, stora demonstrationer mot den islamska invasionen av Europa i Dresden och på andra håll i Tyskland samt i Frankrike. Tyvärr rapporteras inte det i svensk hatmedia, de vill få oss som protesterar att tro att vi är ensamma och föredrar att rapportera mängder från den amerikanska såpoperan, men det är sunt att vara emot islam för vi har facit… […]

 5. Klockrent beskrivit med hjälp av bilderna kloke, gode och underbare Pettersson!!👍💛✨🌟🌷🌺

 6. Oavsett om det är religon eler andra orsaker så agerar vi människor oftast med rädsla när vi ser nya saker. Islamister reagerade tror jag på den så det så kallade livstilen från väst. Och då slog dom till lite väl hårt. Problemet är att vi i väst tyvärr reagerar på samma hårda sätt. Det måste finnas ett bättre sätt från båda håll att kunna leva sida vid sida. Än våld och hat.

  • Jag det kan man ha som önsketänkande men det är bara att titta tillbaka i tiden och sammanfatta hur det har gått med just muslimer och jag ska även säga visst självklart finns det de muslimer som har sin tro och inga onda avsikter det är inte dom som är problemet utan det är dom som gömmer sig i denna grupp och som har helt andra avsikter först ska vi svenska anpassa oss till deras syn på i princip allt. Och om inte det vore nog så ska vi i mellanåt bombas och känna av terrorism. Och om det verkligen finns någon som tror att dom är här för att integreras i det svenska samhället. Ja då har man verkligen lurat sig själv. Och när någon till slut försöker få folk att öppna sina ögon ja då dröjer det inte länge innan pk-media gör allt för att förstöra livet för denna starkare. Men det som gör att många dra alla muslimer över samma kamm tror jag beror på att man hör aldrig någonsin att muslimer höjer sina röster mot islamister och avslöja dom för myndigheter så man kan få bort och utvisar dom direkt jag menar det är ju dom som gör att muslimer har ett väldigt lågt förtroende av 90% svenska och även över hela världen. Om jag hade varit muslim har jag varit jävligt trött på dom som förstör allt för mig och gjort allt för att bevisa att jag inte är en islamist. Men jag har då aldrig sett något sådant och kan därför heller inte utesluta att alla muslimer har samma agenda. Och över huvudet taget så om det ändå fanns någon som kan påverka detta för att få till en förändring så borde man förbjuda att man ska låta sin tror styra över hela Sverige. Och det vore helt demokratiskt mot alla att sin tro är något som man ägnar sig åt på sin fritid. Jag menar isåfall har alla rätt att göra sin tro också att påverka alla som är runt omkring mig och även måste dom visa stor respekt för min religiösa övertygelse för det kan inte bara vara muslimer som har den rätten utan precis alla religiösa religioner ska visas samma respekt. Så jag har en stark känsla av att det absolut bästa för allas bästa är att man får bara utövar sin religion på fritiden.

  • Hjärntvättade redan som barn.
   När ha blir äldre ska ha sätta på sig ett bombbälte för att döda så många som möjligt.

   Muslimers hjärta!
   Muslimers livsmål!
   Muslimers enda kunskap!
   Muslimers verklighet!

   “En svensk tiger” — INTE!
   Håll Sverige rent!

 7. En bild säger mer än tusen ord!
  Det går inte att med retorik bortförklara detta eller dra rasist och hatkort.
  Detta är verkligheten.

 8. Petterssons källhantering är väl känd för att inte täcka helheten heller! Men låt gå fortsätt ni med att stapla hel o halvlögner ovanpå varann. Svenska hatsajter som den här är i fritt fall i sociala media. Färre o färre klickar på delningsknapparna o fler o fler slipper då läsa ert rasistiska/nazistiska svammel.

   • Vår utomordentlige och reputerlige Pettersson!
    Vänstermaffian har aldrig varit öppen för en sansad och nyanserad dialog, (det har de sannerligen inte förstånd till) och deras barnsliga motattacker exponerar bara deras hysteriskt blinda ideologi.
    Alltfler ansluter sig till de alternativa sajternas vettiga utbud och Pettersson prestaverar för denna härskara med den äran.

    Heder och tack, Du bålde riddare av civilkurage och medborgaransvar! Opponenterna skall tids nog få ALL anledning att revidera sitt förljugna resonemang.
    Er trofaste anhängare och amatörskribent höjer sitt metaforiska svärd och önskar all lycka i kampen för rim och reson! Man är STOLT över att tillhöra Er växande läsarskara!
    Andreas 😉

   • Bra att så många läser bloggen, där får de läsa lite olika politiska alternativ.

  • “Refugees…”Kom med egna källor för att det du påstår är riktigt, så blir du mer trovärdig. Känslotrams biter inte här.
   (Nu tror jag iofs att du är samma gamla troll som brukar hänga här, på grund av ditt sätt att uttrycka dig, rapandes samma gamla uttjatade media- floskler.)

  • Hahaha! Löjligt, sa´ horan när det vek sig! Sticker sanningen i ögonen, så titta bort och fortsätt odla den blinda ideologi som gör det möjligt att prisa det förhandenvarande kaoset i konungariket Sverige. Intellektuell impotens har visat sig synnerligen ineffektiv som politiskt rättesnöre 😉

  • “Refugees Welcome” Är det några som sprider lögner är det ni.Ni måste vara jordens mest naiva stollar.Att bara inbilla sig att dessa människor ska bygga upp landet är en fullkomlig idioti och lögn.
   Bara att överhuvudtaget sympatisera med dessa lögnare, bilbrännare, våldtäktsmän, mördare, tvångsgifte, hedermord och allt annat visar hur mycket ni har innanför pannbenet. Precis alla gör inte dessa saker men ni sympatiserar med ALLA. Där är problemet.
   Jag kan garantera att dom flesta av er betalar inte skatt eller har jobbat hårt för detta land,därför har ni ingen vetskap om vad ni gapar om.

 9. Iranierna gjorde en blodig revolution-79 för att få dit de islamska prästerna och ledarna (eller de flesta kanske inte visste vad det skulle leda till?) Svenskarna har röstat på politiska partier i 30-50 år nu som inte har något emot att det väller in folk från islamska länder, (de flesta svenskar kanske inte vet vad det leder till?)

  • Det var vänstern tillsammans med islamister som gjorde gemensam sak och störtade shaen av Iran, sedan gick det som det gick. Islamisterna tackade för sig och mördade sina forna medhjälpare, vänstern jagades mördades, fängslades, våldtogs och tvingades i landsflykt. På en fråga till en iransk kommunist om varför det blev så efter revolutionen, hennes svar, ” islamisterna var så välorganiserade”

   • Du tog orden ur munnen på mig. Precis vad jag tänkte svarat. Men glöm inte bort att liberalerna ingick i denna oheliga allians som liksom i dagens Sverigeistan banade väg för islamisterna! Islamisterna hånskrattade bakom dom nyttiga idioternas ryggar.

 10. De ca 20 år jag har kvar av jordelivet kan jag nog uthärda. De som idag har hela eller större delen av livet framför sig vill jag säga i era kläder skulle jag INTE vilja vara. Framtiden för er ser allt annat än ljus ut. Jag anade redan 1975 när beslutet togs av en enhällig riksdag med Palme i spetsen att Sverige skulle vara ett mångkulturell land vart detta skulle leda. Vid denna tidpunkt ansåg de flesta Svenskar att invandringen var något exotiskt och spännande som man bejakade. Vi har sett under ett par årtionden vad detta har fört med sig av våld, hot och problem trots detta sover fortfarande majoriteten av Svenska folket sin Törnrosa sömn. Flatheten hos det Svenska folket har tyvärr ingen gräns. Till sist vill jag påpeka att jag är allt som man kan sätta fob efter.

 11. Nej Pettersson, du är inte islamofob, du är islamrealist. Det är ingen obefogad och inbillad rädsla som vi har över den allt mer råa islamiseringen av väst som sker inför allas våra ögon, det är en ytterst befogad rädsla, då vi lever i verkligheten och vi har ju som sagt facit.

   • Jag kan bara svara för mig själv i min “fyrkantiga” verklighet……………det är åt helvete ett början till ett “inferno” !

   • Du, ditt troll VAD står du FÖR? Så vitt jag hittills sett är du bara EMOT allt och alla här. Det är som med vänsteraktivister: de är emot det mesta men har aldrig lyckats klargöra vad de är för.
    De hojtar om bevis från andra men kan aldrig själva presentera ett enda argument som håller.

   • Kan du skriva “Refugees welcome”? Jag trodde du var född i ett av dom länder som Trump nyss beskrivit. Han intellekt skulle ni ha så hade ni inte gapat och skrikit varje gång det lyfter ett plan från Arlanda.

Kommentera