Nu vill muslimerna ändra grundlagen med sin steg för steg taktik

ISLAM. Den tidigare centerpartisten, turken och partiet Nyans ledare vill ta ett steg till i muslimernas långsiktiga plan att driva frågor som är viktiga för politisk islam, som till exempel att införa viss separat lagstiftning; göra islamofobi till ett eget brott och göra kritik mot islam till ett hatbrott. Islam strävar efter ett religiöst styrt samhälle där individen är underkastad ett kollektiv och där demokratin som den definieras hos oss inte har någon plats. Det spelar ingen roll om det är terrorrörelser eller icke våldsamma muslimer. De har samma långsiktiga mål. Även om muslimer använder det demokratiska systemet för att försöka ta makten så är demokrati inget de tänker behålla när de tar makten.

-Pettersson tror inte Yüksels krav om helgdagar är något större problem. Få muslimer arbetar och om de gör det tror jag de flesta arbetsgivare kan låta muslimerna arbeta exempel över julen och ta ledigt någon annan dag.

Det enklaste är att Mikail Yüksel och hans polare flyttar till ett muslimskt land och ställer sina krav där.

***

TIDIGARE 2022-05-13. Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

ISLAM. Elever kräver bönerum på SFI-skolan Komvux Södervärn i Malmö. Här bär flera muslimska kvinnor niqab eller khimar hijab. De religiösa inslagen på skolan har skapat konflikt bland elever, skolledning och anställda. – Flera tusen elever går här, nästan alla är muslimer så det borde finnas plats för ett bönerum, säger en elev, rapporterar tidningen Bulletin.

För en tid sedan stoppade Universitetssjukhuset i Örebro fläskkött på menyerna. Den officiella anledningen var att man skulle minska köttkonsumtionen och främja en köttfri kost. Det var lögn, den verkliga anledningen var att muslimska patienter samt deras anhöriga hade utövat påtryckningar mot kostchefen och förvaltningen för att införa ett stopp för fläskkött. Detta bekräftas motvilligt av ansvarig nämndordförande samt försörjningschef för Region Örebro län.

Nåväl, fläskstoppet upphörde men frågan är varför inte syltryggarna hänvisar till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

Insändare i Nerikes Allehanda den 2 maj 2019 

Nu har man stoppat servering/tillagning av all fläskkött i kosten på USÖ universitetssjukhuset i Örebro. Ingen julskinka eller ärtsoppa med fläsk till patienterna! Detta är bekräftat av till förordnade kostchef. Endast patienter med önskekost kan få griskött! Då ska det ordineras av läkare/dietist, hur många har önskekost och troligen är då inte kött det första som ordineras!

Motivering: att hålla nere svinn och att nå hållbarhetsmålen!

Trams menar jag. Griskött är väl inte mindre hållbart eller miljöpåverkande än andra köttslag. Det finns lokala grisuppfödare samt lokala slakterier som förädlar råvaran. Att exkludera köttätare och då av griskött ter sig ytterst diskriminerande mot huvudparten av patienterna och vad säger de lokala grisuppfödarna? Man kan också undra om detta beslut har baserats på en undersökning bland patienterna över huvudtaget? Eller är det politiskt förankrat i regionledningen?

Att ändra menyer och göra smartare val i recept kan man väl göra med griskött också. Detta beslut ger enbart upphov till flera frågor och funderingar samt skapar irritation bland patienterna och de anställda vid sjukhuset. Man utökar antalet rätter men exkluderar griskött, mycket ologiskt. Det påverkar också både djuruppfödare samt företag som vidareförädlar köttprodukterna.

Har man verkligen diskuterat och övervägt konsekvenserna av beslutet samt vilka alternativ som kan finnas? Man undrar om det finns andra skäl bakom detta vansinniga beslut?

”Fläsk och bruna bönor”

Kumla

***

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Nu vill muslimerna ändra grundlagen med sin steg för steg taktik

 1. “Pettersson” skriver…

  “Pettersson tror inte Yüksels krav om helgdagar är något större problem.”

  Jag skulle ha hållit med honom… om Sverige hade haft normal invandring och svenskar hade vågat (likt “Pettersson”: “I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige”)/känt sig fria att reagera på vissa muslimers religiösa uttryck i vardagen, det vill säga integration.

  (Integration är inte en politisk fråga men en social/folklig, och är därför inte föremål för politiska åtgärder, t.ex. Justitie- och Kulturdepartementet 2017-01-04: “Samlat grepp mot rasism och hatbrott – Nationell plan mot rasism, liknande former av fientlighet och hatbrott”.)

  Jag tycker att “Pettersson” inte tar hänsyn till helheten (ån: islamiseringen av Sverige) där helgdagar ingår som en liten komponent/bäck. Detta trots att han ger exempel på många ‘bäckar’: “muslimernas steg för steg taktik”.

  Jag gör bedömningen att ‘slaget’/striden redan är avgjord: berörda muslimer (mer korrekt: islamister, dvs. de muslimer som kräver Sverige och svenskarnas anpassning) vann…

  … med det politiska och kulturella etablissemangets stöd/godkännande, bland annat statsminister Kristerssons (M) twitter-uttalande 2023-01-21 angående koranbränning.

  Alltså, att ingen svensk inte vågar, som nämnt, uttrycka tyckanden/synpunkter eller kritik mot enskilda muslimer i vardagen (den ‘plats’ där integration sker), (även “Pettersson”, eller endast med text på Internet?), där hindret är rädslan för rasistanklagelser och även risken att hamna i brott- och straffregistret, om islamisten känner sig ledsen och kränkt (t.ex. “Ännu ett steg mot islamisering. Kvinna döms för förolämpning om slöja” petterssonsblogg.se 202010-28). Och ovillig att ta risken att vara ohövlig mot en enskild ‘oskyldig’ muslim.

  Den enda lösningen tycks vara att regeringen skriver ett regleringsbrev till Justitiedepartementet med instruktionen att berörda muslimer/islamister inte ska ges rätten till rättslig prövning, med motiveringen att synpunkter och kritik gällande religioner och dess utövare är en demokratisk (dvs. högre prioritet än brotten ‘Förolämpning’ och ‘Hets mot folkgrupp’) och laglig rättighet, och med hänvisning till att i Sverige råder svenska förhållanden/synsätt på offentlig religionsutövning av privatpersoner: det är en privatsak.

  På vilket annat sätt ska berörda muslimer lära sig att leva i en demokrati och Sveriges svenska förhållanden, (vilket alla andra religioners utövare har varit tvungna till; nu är det muslimernas tur) om inte någon (stat och folk) säger ifrån (“Nä, här gäller det att visa var skåpet ska stå och inte mjäka med.” (“Amasonkvinnan”, petterssonsblogg.se 31/1 ‘Det är skillnad på islam och annat’) i vardagen?

  Till dess detta händer, är slaget förlorat.

  (Ett tillvägagångssättet för den enskilde (t.ex. kvinnan ovan som oskyldigt dömdes) kan vara att ställa frågan om införandet av hädelselag till en muslim som skyltar (beteende, attribut) med sin privata religiösa övertygelse i offentligheten, där ett jakande svar som då kritiseras (det är osvenskt och odemokratiskt) rimligen inte kan vara föremål för fällande dom om ‘Förolämpning’ eller ‘Hets mot folkgrupp’.)

 2. Det är vad som väntar oss om Sossarna och deras stödpartier någonsin vinner ett val igen .
  Gud förbjude.

 3. Förhoppningsvis kommer aldrig dessa döddansarpartier aldrig att komma in i Riksdagen,

  Men Maggan Andersson är nog beredd att tumma på åsiktfriheten, det räcker inte med
  alla eftergifter till Muslimer som dom hållit på med i minst två valperioder ??

  Mer saft o bullepolitik,? Otroligt.

  6
  1
 4. Nu kommer Sverige få TVÅ (2) muslimska partier Parti Nyans samt Centern som kommer att göra allt för att hjälpa till med ISLAMISERINGEN av vårt land.
  Något motstånd av dom andra nickedockorna som vi har som partiledare kommer inte att ske. Ps. Finns det något bönerum i Sveriges riksdag ännu ?

  21
  1
 5. Ingen turk, ingen kurd eller ingen annan från menaområdet skall definiera eller påverka svenska grundlagen överhuvudtaget. Basargangstern från Ankara och bergsburkarna kan dra åt h-e, de som i vårt land kan packa och åka hem till sina respektive hemländer.

  27
  1
 6. Vi behöver reparera grundlagen och sätta hänglås på den. Att göra vidare ändringar efter detta bör kräva två folkomröstningar (ej riksdagsval) med typ fem års mellanrum. Detta för att man inte ska kunna få igenom ändringar genom att tillfälligt förvirra folket. En författningsdomstol på detta vore också önskvärt. Att få medborgarskap måste bli mycket svårare och mera tidskrävande. Kanske tjugo års good vandel i oavbruten följd vore lämpligt.

  21
  1
 7. Sverige behöver en konstitutionsdomstol. Så länge vi saknar denna granskande myndighet så kommer odemokratiska och illvilliga makthavare att om och om igen försöka ändra och runda lagboken.

  25
  • Då måste man se till att domarna INTE är handplockade socialdemokrater. Det visade Sveriges domareförbund att de är en del av sozzeriet. En sådan bemanning i en författningsdomstol vore förödande. Medlemmar i Hilda och Ruben borde vara direkt diskvalificerade.

   • Idag har vi ett utskott där kompisarna till de som dribblat med demokratin ska granska oegentligheterna, vilket är på sämsta bananrepubliksnivå.

 8. För att hejda utvecklingen krävs starka politiker som vågar kasta av sig sin politiskt korrekta slöja. Finns de?
  SD kanske, men de motarbetas av de andra.
  Islams mål är ju världsherravälde.
  Så hur ser framtiden ut för våra svenska barn? a) ljus? b) mörk ?
  Själv är man ju uppväxt i en tid då man kunde vara stolt över att vara svensk och framtidsutsikterna såg ljusa ut. Sen kom Palme och hans nya gäng och allt började rasa.

  35
  1
 9. KTH har mycket svåra problem med att skaka fram nya bönerum. Det krävs interna källor för att få reda på det, ringer du deras informationsavdelning/kommunikatörer så är det inget alls problem. KTH:s skolledning vill inte avslöja att islam även är ett problem hos dem! Jag antar att problemen är samma för andra universitet och högskolor.

  28
  2
 10. Varför ska via vara med i en ‘försvarsallians’? Får vi någon hjälp med att försvara oss mot vår inre fiende?

  25
  28
 11. Islam är det största hotet mot svenska folkets frihet och demokrati och islam är samhällsomstörtande terrorism och bör således förbjudas i Sverige. Kan muslimska länder som exempelvis Qatar och Saudiarabien förbjuda kristendomen, så kan vi självklart förbjuda Islam. Sverige är haram för muslimer. För varje steg de tar här så påverkas de av kristendomen. Att det fortfarande finns så många kvar här är väldigt underligt. Inte troligt att de hamnar i något paradis.

  38
  2
 12. Javisst är det så, muslimerna blir fler och fler. Klart att de vill vara med och påverka som alla andra.
  För oss kommer det att vara svårt vi är inte vana vid dessa regler och vi har ju precis sluppit ur de kristnas regler.
  Islam är på stark frammarsch i Sverige.

  8
  26
  • Politikerna i Sverige glömde (struntade i) fråga oss om vill bo i ett mångkulturellt helvete. Innan SD ställde upp i Riksdagsvalet, så ville samtliga riksdagspartier har mångkultur och massinvandring, så vi hade inget alternativ att rösta på. Dessutom har vi en vänsterextrem journalistkår som jublade i höga sky över massinvandringen.

  • Sug lite extra på fråga nr 8 angående Botkyrka

   8. Vilka signaler har Magdalena Andersson (S) själv som högsta ledare skickat när hon förmanat skolbarn att INTE engagera sig i Sveriges näst största partis ungdomsförbund istället för att förmana dem att INTE engagera sig i kriminella nätverk?

   33
   1
 13. Notera att det är våra politiker som låter detta ske. De är ansvariga för tillståndet i landet!
  Ingen nämnd och absolut ingen glömd!
  Hur kan befolkningen tillåta detta? Helt ofattbart att det fortgår!

  43
  1
 14. Islam är ingen religion. Det är en ideologi med religiösa förtecken. På samma vis som en annan totalitär ideologi vill den ta över världen och förvandla världsbefolkningen till slavar. Likt kommunismen. Link World Economic Forum. Det är hög tid att försvara våra friheter och våra rättigheter. Skicka hem alla som inte är ateister, kristna eller buddister. De flesta andra vill oss inte väl.

  44
  1
 15. Ett axplock från Irans strafflag, vad som väntar svenska folket, om islamiskt rättsväsende införs. Iran har två parallella straffsystem, ett som fastställs politiskt som kan sägas motsvara svenska Brottsbalken. Och ett religiös system som fastställs av landets sk andlige ledare.

  Ur Irans värdsliga strafflag hämtad från danska Utrikesministeriet utlandsinformation häromåret:

  Versionen är på engelska!

  § 637 Any man and woman who are not married and who commit a crime against public morality, excluding adultery, should be sentenced to flogging (99 lashes). If one of them did not consent to the crime, then only the one who initiated the crime should be punished.

  § 638 Anyone who explicitly violates any religious taboo in public beside being punished for the act should also be imprisoned from ten days to two months, or should be flogged (74 lashes). (Note- women who appear in public without a proper hijab should be imprisoned from ten days to two months or pay a fine of 50,000 to 500,000 Ryal.)

  § 639 The following people should be imprisoned from one to ten years, and in the case of category (a) the property should be confiscated according to decision of the court.
  a) anyone who manages a property where activities against public moral take place;
  b) anyone who encourages people to violate public moral;

  § 640 The following people should be imprisoned from three months to one year and pay a fine of 1,500,000 to 6,000,000, and also be flogged up to 74 lashes, or any of these punishments.
  c) anyone who publicizes any picture, text, photo, drawing, article, newsletter, newspaper, movie, or any other thing that violates public morals;
  d) anyone who is included in the circulation of the above items;

  Ur Irans religiösa strafflag också hämtad från danska Utrikesministeriet.

  Versionen är på danska!

  § 174 At drikke alkoholiske drikkevarer medfører 80 piskeslag for mænd eller kvinder. Stk. (1): Ikke-muslimer kun bliver straffet med 80 piskeslag, såfremt de drikker offentligt.

  § 175 Enhver som fremstiller, skaffe, købe, sælge, transporterer og tilbyder alkoholiske drikkevarer bliver dømt til fængsel fra 6 måneder til 2 år. Såfremt en person på opfordring, ved incitament eller svig, fremskaffer udstyr til brug af alkoholiske drikkevarer, betragtes som medvirkende til drikkeri af alkoholiske drikkevarer og dømmes til op til 60 piskeslag.

  3. kapitel: metoden for udførelse af straf bestemt af Gud

  § 176 Mænd piskes i stående stilling, upåklædt, bortset fra dækkede genitaler., og kvinder piskes i siddende stilling med tillukket påklædning.

  § 177 Straffen udføres når den dømte ikke længere er beruset.

  § 178 Såfremt en person har drukket flere gange og han/hun ikke er blevet straffet, er det tilstrækkeligt at straffe den pågældende en gang for alle forholdene.

  § 179 Såfremt en person drikker flere gange og bliver straffet hver gang, blive den pågældende henrettet [avrättad] efter den 3. gang.

  § 180 Såfremt den person, som er dømt til straf bliver sindssyg eller vender islam ryggen, bliver han ikke fri for straf.

  För rödvinskommunister och bästa tjejgängen är det slut med rosé och baginbox på helgerna skulle jag tro. Men det är så väldigt många av svenska kvinnor vill ha det i Sverige. Något annat sätt kan man knappast uppfatta deras avoghet mot Sverigevänlig politik.

  Det finns mer att lägga till från Irans straffsystem som:
  1) Avrättning genom hängning
  2) Först amputation av höger hans (eller arm), efterföljt av amputation av vänster fot (eller ben)
  3) Förvisning från staden,
  enligt § 190 i den religiösa strafflagen.

  22
  1
 16. Riksdagen behöver Grundlagen för att kasta ut det förmedeltida demokratifientliga Islam ut ur vårt fosterland. Är det svårt att ta lärdom av historien? Lär av historien. Det är vi infödda nordbor som bestämmer vilket samhälle vi skall ha. Islam är en politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (Islam) där döden är större än livet. Islam är ute efter världsherravälde. Gör som i Kina jämna moskeer till marken.

  49
  2
 17. När blir BALLKONGFLYGNING tillåtet?

  https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-for-balkongmord-tidigare-domd-for-valdtakt/

  Det verkar vara en spännande sed som vi nu får ta del av också i Sverige.

  Vad tycker “kvinnokämparna” och “feministerna”? Är balkongflygning något för er? Det är ju spännande att se resultatet. Överlever kvinnan, blir hon handikappad, vilka stilpoäng får hon under själva flygningen, osv! SPÄNNANDE!

  Varför inte godkänna även våldtäkter? Något skoj måste vi väl tillåta de sysslolösa icke anställningsbara migranterna. Gratis bostad, försörjningsstöd, fri skolgång, barnbidrag, SFI, inkvotering, ….osv har JU ALLAH ANDRA LÄNDER! Så om Sverige skall kunna locka till sig ännu fler icke anställningsbara måste vi kunna krydda deras tillvaro.

  41
  2
 18. Hur mycket skulle muslimerna vilja ändra i sitt levene här i Sverige ??
  Då kan vi säga att muslimerna i Sverige ska leva efter dom svenska traditionerna och anpassa sig om dom ska vara kvar här.
  Annars kastas dom ut direkt.
  Alla kränkningar av sina barn och fruar med slöjor och heltäckande klädsel bör omedelbart förbjudas.
  Alla sjuka handlingar dom finner stöd för i koranen får ej tillämpas på svenskt territorium.
  Skulle väl inte tro att vi svenskar skulle kunna kräva ändring av Turkisk grundlag.
  Att elda svenska flaggor är definitivt inget bättre än att elda koranen.
  Men den muslimska diktaturen kräver att alla rättar sig efter dom.
  Det ska vi i Sverige aldrig aldrig göra.
  Vi klarar oss bättre utan turkarna, än dom klarar sig utan oss svenskar.
  Och absolut inte en bidragskrona till Turkiet mer.
  Nato spelet är bara en maktdemonstration som ex. USA kommer stänga ned snart.

  35
  2
  • Karl
   “annars kastas dom ut direkt” det är din önskedröm, inget tyder på att så blir fallet. Tvärtom nya muslimer fortsätter att bosätta sig i Sverige hela tiden.

   8
   3
 19. Islam står INTE för människors frihet att själva forma sina liv. Islam står för en auktoritets tro som sammanfaller med fascismen. Att detta skall vara så svårt att fatta.

  Dagens IRAN och talibanernas AFGHANISTAN visar tydligt vad islam står för.

  Är det verkligen en sådan typ av samhälle vi vill ha?

  Att visa tolerans för den intolerante är bara att skada sig själv.

  54
  2

Kommentera