Luna 9 år och många andra blev offer för en politik de aldrig bett om

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Till förmån för 9-åriga Luna i Skellefteå, skrev bloggen igår. Nu berättar Lunas faster i “Efter fem” på TV4 vem Luna var före överfallet och hur hon mår i dag. Lilla Luna överfölls inte enbart av en 15-årig etiopier, hon blev även offer för en politik hon aldrig bett om, skriver Erik Nieroth på Twitter.

Luna 9 år

Om Luna och den etiopiske gärningsmannen på bloggen…

Hanif Bali har ingen julinsamling i år, istället uppmanar han alla som har möjlighet att donera en slant att göra det till förmån för 9-åriga Luna i Skellefteå, en insamling som hennes faster håller i. Swisha till 073-8169667 EMMA JOHDET WETTERGREN

Alexandra Pascalidou får representera alla vänsterblivna som varit för denna kriminella import. Alexxandra har spottat, hatat och skrikit rasism åt alla som försökt göra något som hon nu själv ber om. En retorisk fråga är om Pascalidou är dum i huvudet?

-Pettersson visar några andra offer för den politik som importerat våldet och visat undfallenhet och passivitet. Jag tror inte Alexandra med flera vänsterblivna hört talas om att dessa är offer för importerat våld.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige.
Minns ni år 2015, vid året slut hade 162 877 personer sökt asyl i Sverige. I september 2015 stod Löfven och talade vid manifestationen Refugees Welcome på Medborgarplatsen i Stockholm … “Mitt Europa bygger inte murar, vi hjälps åt”

12 thoughts on “Luna 9 år och många andra blev offer för en politik de aldrig bett om

 1. Dessa kreatur, som kommit in här, borde avlivas!

  Jag känner ingen nåd för såna as, som utför dylika ofattbara fruktansvärda svinerier mot vårt folk, och oskyldiga människor, och T O M BARN!

  De förtjänar inte överlevnad! Tyvärr får de den bästa omvårdnad de kan få i vårt land, de avskyvärda kräken! Och vi har ju TYVÄRR inte dödsstraff!

  DET ÄR SÅ MAN VILL SPY PÅ DET HELA!!!

 2. Så går det när vänstern importerar en massa mördare våldtäktare bilbrännare skjutgalna
  idioter balkongdykare och allsköns parasiter som ska försörjas av skattebetalarna.Det är
  dags att rensa landet från avarterna nu.SD få tummen ur röven nu och visa vad ni duger till.

  11
 3. Paskaliitu säger och gör vad som helst krävs och behövs, för att höras och synas i varje spalt och eter.
  #intetrovärdig

  11
 4. Många kloka synpunkter, tänk om Reinfeldt, Löfven mfl som skadat landet med sitt vurmande hade varit lika kloka!!?? Men icke, det är bedrövligt vilka stollar som suttit i regeringen, noterbart är att Sossarna går framåt i opinionen nu när dem inte har makten, det finns lite hopp ändå för gamla Svedala.

  9
  1
  • Vi har alltså politiker som genom sin förda politik utsatt svenska folket, dvs väljarna som röstat fram dem genom att bedriva en politik som är och varit till skada!!!! Att de inte skäms! Men detta är unikt för Sverige, här prioriterar politikerna alla andra utom dem som röstat fram dem till makten i alltför stor utsträckning!! Här skickas pengar åt alla håll. Vi måste ställa krav på politikerna, dom får börja företräda dem som röstat fram dem och ta ansvar.

   10
  • Vilken är skillnaden mellan dem och Heinrich Himmler???

   Jag ser då ingen!!!

   Endast de utsatta folken skiftar!!!

 5. När till och med Alexandra Plaskalidou kan få till , visserligen bara floskler så, visar
  det på att massinvandrigsförespråkarna och försvararna av detta olustiga brott var
  extra grovt!
  Men skyldiga ska alla dem som röstat på dom kravlösa partierna också känna sig,
  Socialiströstarna, Media i alla högsta grad plus en massa kulturfjantar!

  20
 6. Tänk vad bristen på konsekvensanalyser och och verklighetsförankring kostat svenska folket när floskler som ”allas lika värde, invandringen ger vinster längre fram, tack för att du valde Sverige, vårt ansvar i Sverige för hela världen, osv, osv osv”.rapats ut i luften av pk-eliten, kändiseliten, kultureliten och mediaeliten. Denna elit fattar inte att det är deras totala fel att fall liknande med Luna sker utan försöker istället skuldbelägga andra, helst s.k rasistnazistfascister och främlingsfientliga krafter.

  26
  1
 7. Svar. Hon är vänsterblivet dum i huvudet, en penningsugarparasit som borde ges en enkel…..

  25
  1
  • Ja man kan konstatera att dessa idioter har ett ansvar för det som sker . Och det är ju hög tid att man ut kräver ett ansvar för just dessa våldtäkter och sjutningar mord med mera!? Det är hög tid att se till att ansvarutkävs

   23
   1

Kommentera