8 thoughts on “Putte försöker att luras igen

 1. Putte skickar in gamla stridsvagnar som sedan ligger som öppnade surströmmingsburkar
  länga vägarna,han är väl inte rätt person att prata om krigsmateriel.

 2. Rätt häftigt att av ca 120000 soldater i anfallet mot Ukraina, så har enligt Ukraina ca 100000 stupat. Även om nya soldater tillförts, så är förlusterna horribla. Och när något verkar osannolikt, så är det sannolikt just det.

  10
  26
  • Ja, det är mycket som är häftigt i din lilla värld. I den vanliga världen var det officiellt över 200.000 från början. Senare har 200.000 tillförts. Dessutom finns ett mycket stort men okänt antal som kontinuerligt tillförs av Putins privata nazistarmé. Hälften har dött eller skadats allvarligt. Resten har eliminerats till våren därför kämpar Putin med att på olika sätt få tag på fler gubbar.

   Det vi med säkerhet vet är att västliga säkerhetstjänster är försiktiga i sin bedömning och att du hittills alltid varit helt ute och cyklat i det blå…

   21
   9
  • Med över 300 000 man i förluster så förklarar det väldigt väl varför Putte idag måste skicka värnpliktiga till Vitryssland för utbildning. Finns inga kvar i Ryssland som kan utbilda dem.

   Dessutom inkluderar dessa 300 000 (varav 100 000 döda) även terroristorganisationerna DPR och LNR terrorister samt Wagners legosoldater och Kydroviter.

   17
   7
 3. Tror nog att det bästa är för ukriana att eskalera krigföringen. Då Putins styrka är markant försvagad ?
  I klartext ge sig på fanskapet när han ligger ned !!
  Ukriana måste föra över kriget till rysskt tererttoiu
  Det är viktigt att sluta tänderna ur käften på den ryska björnen. Det är ju uppenbart att arvtagaren till Sovjetunionen är ukriana !!!! Inte en avslagen KGB agent som heter putin

  19
  9
  • Så sant så sant. Det ryska imperiet går tillbaka till Ukraina. Dom har dessutom liknande alfabet verkar det som. En självklarhet att det är Ukraina som äger Ryssland och inte tvärtom. Men vi får absolut inte glömma Herr Putins strålande karriär som taxiförare. Ja förutom då KFG-jobbet och nu jobbet som yrkesmördare och folkrättsförbrytare.

   16
   6
  • Ukrainarna vet nog hur många liksäckar som dom har tagit hand om, att få
   relevanta siffror från Ryssland är väl att begära för mycket?

   16
   5

Kommentera