Det är ett rasistiskt parti, med nazistiska rötter

INRIKES. Det har varit val i Sverige, många gråter över Sverigedemokraternas framgångar och målar upp en bild av en våldsam fascistisk framtid, där det byggs läger och det deporteras oönskade människor. Det är lite märkligt, för det är inte SD som som har erfarenhet av Svenska koncentrationsläger, det är ett helt annat parti. Men det partiets bruna historia talade inte statsminister Magdalena Andersson (S) om när hon erkände valförlusten.

Per Albin Hansson (S) var statsminister, politiskt ansvarig för de svenska koncentrationslägren var socialminister Gustav Möller (s) (1884-1970). Högste ansvarige tjänsteman och chef för lägren var Gustav Möllers högra hand, Tage Erlander (1901-1985), som från 37 års ålder 1938 var statssekreterare på socialdepartementet.

Ett parti bildades 1988 och ett annat 1889, vilket parti?

 • bildade Rasbiologiska Institutet
 • införde Judepass
 • drev 14 koncentrationsläger i Sverige
 • hyllade rashygien
 • samarbetade med Nazityskland
 • registrerade och inventerade ”tattare och zigenare”
 • nominerade Adolf Hitler till Nobels Fredspris
 • godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet ända fram till 1976
 • kallade utlänningar ”boskap, representerande det lägsta stadiet av varan – arbetskraft.”
 • om utlänningar ”Genom hvarje svensk sinnad mans ådror går en skälfning af raseri och man får en obetvinglig lust att tvätta sina händer i utländska skojares blod.” 
 • om svenskar ”Värdet av vårt lands befolkning är av sällsynt, oblandad ras kan knappast överskattas. Det är därför av betydelse att kontrollera invandring av folkslag, som ej till båtnad för oss låta sig sammanblandas med vår befolkning”
 • om mindervärdiga raser ”Det säger sig självt att färgade raser under inga förhållanden – framför allt inte negrer – inte ens som tillfälliga besökare, utom i rena undantagsfall, bör äga tillträde till riket.”
 • om judarna ”parasiter som underminerar och förbränner alla övriga raser, i sin erövring av världen har judendomen följt en målmedveten raspolitik” och ” det ligger i judendomens hela kynne att förbränna den germanska rasen.”
 • om svenskar ”Vi hava ju lyckan att äga en ras som ännu är ganska oförstörd, en ras som är bärare av mycket höga och mycket goda egenskaper. Men det underliga är ju att, medan vi är ytterst angelägna om att ha stamtavlor över våra hundar och hästar, så äro vi inte alls angelägna att se till huru vi skola bevara och skydda vår egna, svenska folkstock. ”
 • om rasbiologi och socialism ”rasbiologin går att förena med socialism och inte bara bekräftar en konservativ världsbild.”
 • om norska flyktingar under kriget ”Enligt vad som från norsk sida erfarits har i Norge cirkulerat ryktet, att norska flyktingar i Sverige åtnjuta fritt uppehälle och dessutom erhålla 250 kronor i månaden i fickpengar, allt utan att behöva prestera något som helst arbete.Det torde icke vara något som helst tvivel om, att detta och liknande rykten i hög grad bidragit till att ett relativt stort antal mindervärdiga element sökt sig till Sverige. Dylika förespeglingar locka givetvis framför allt arbetsovilliga, arbetsodugliga och i övrigt mer eller mindre asociala stundom även kriminella element.”
 • om folkhemmet ”Sverige år svenskarna”
 • om folkmaterialet ”förädling av folkmaterialet” med tvångssteriliseringar eftersom ”undermåliga ynglade av sig” mer än ”vanligt folk.”
 • om Sverige 1965: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”
 • om kvotflyktingar från Vietnam ”deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder.”
 • 1989 ”totalstopp mot invandring. Sverige var ”FULLT”.
 • om invandring 1995 ”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad än den utomeuropeiska invandringen…”

-Pettersson säger att ni får gissa vilket parti ovanstående kommer ifrån, men för att det inte ska bli för svårt kan jag tipsa om att det är inte det parti som Andersson (S) och Johansson (S) med flera påstår är rasistiskt med nazistiska rötter…

Under hela valrörelsen fick vi höra från den rödbruna rörelsen ”ett rasistiskt parti med nazistiska rötter”

Det var aldrig meningen att allmänheten skulle få veta något. I största hemlighet drev socialstyrelsen på uppdrag av samlingsregeringen under ledning av statsminister Per Albin Hansson (s) 14 koncentrationsläger för politiska fångar i Sverige under 1940-talet. Flera av lägren fanns kvar och nya inrättades efter krigsslutet 1945, när socialdemokraterna hade återtagit regeringsmakten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Det är ett rasistiskt parti, med nazistiska rötter

 1. Bättre att ha ett förflutet som nazistteoretiker, än att vara konkreta faktiska nazister och folkutrotare i nuet, som sossarna reinfeldtisterna, och annielööfarna är idag, av vårt svenska folk!!!

  Och rasism, är bara gott!!! Det visar att man bryr sig om folkrätten, och sitt och andras folk!!!

  3
  1
 2. Ovanstående artikel bekräftar bara att Partiet är goda socialister då i princip alla socialistiska makthavare har gjort allt på den listan i sina egna länder samt i vissa fall ännu bättre genom officiell likvidering av kontrarevolutionärer/ antisocialister. Partiet har bara följt den socialistiska ideologin till punkt och pricka.

  13
  2
 3. Sluta att vara så bittra, högern och SD har vunnit.
  Nu gäller det att saker blir billigare som elen, drivmedel, mat och att pensionerna höjs. Och skatterna sänks.

  16
  4
 4. Det bruna blocket (blandning av rött och grönt) förlorande och det gröna blocket (blandning av blått och gult) förlorade. Smolket i bägaren är dock att miljöpartiet inte åkte ut. Det partiet har ställt till med mycket elände för svenska folket.

  18
  1
  • Edit:
   Det bruna blocket (blandning av rött och grönt) förlorande och det gröna blocket (blandning av blått och gult) vann. Smolket i bägaren är dock att miljöpartiet inte åkte ut. Det partiet har ställt till med mycket elände för svenska folket.

   13
 5. Talet om SD är inget nytt, och snilleblixten att släppa ”vitboken” före valet minskade knappast tjatet.

  Partiet som det borde talas om är valets och Sveriges mest extrema parti, NYANS. Ett parti med fascistiska budskap. Ingen fördömer dock partiet, ingen talar om den ideologi som står bakom, och den utländska påverkan som partiet innebär.

  Nyans kan ha ”stulit” tillräckligt med S-röster för att tippa valet till en borgerlig/konservativ valvinst. Det är inget S vill erkänna trots att det möjligtvis är det som blev sossarnas fall. I ghetton som Vivalla fick Nyans 40% av rösterna i vissa valkretsar. Vivalla är/var traditionellt ett starkt sosse-fäste med alla sina bidragstagare.

  I sånt fall är Paludan högerns valhjälte. Han brände koraner och drev Sveriges muslimer att kasta bort sina röster på Nyans istället för S.

  26
 6. Såg löpsedlarna idag.Herre Gud vilka slaskskribenter dom avlönar på Aftonbladet ! Om dessa överhuvudtaget satt sig in i S tvivelaktiga historia så borde deras pennor tystna och dom borde böja sina huvuden i skam över vad dom har skrivit..

  36
  2
 7. Att det har slagit över i huvudet på många av proffstyckarna är klart, det är svårt
  för dessa varelser att acceptera att det är folket som röstat fram SD på grund
  av att dom helt enkelt tycker att SD s politik är bäst.

  Dom kan tydligen inte få in i dom övre regionerna att Sverige sticker ut på många
  sätt med flest skjutningar i världen, ej heller att Sverige efter att innehaft andra ,
  plats och nu avancerat till nummer ett över grova våldtäkter i världen, men det
  skiter dessa självutnämnda Bessewissrar i, man älter sina inövade ramsor! ändå!

  34
  1
 8. Pettersson:
  En bra Sammanfattning av Socialisternas framfart genom åren.
  Tråkigt detta inte kom fram till PK-pressens skribenter,redan före valet.
  Men bättre sent än aldrig !!

  30
  1
 9. Att tjata om 1988 och starten av SD är lika dumt som att fundera över en mycket välbehövlig start av Sossarna 99 år tidigare.
  Men glöm inte vem och varför och för allt i världen gör inga jämförelser.

  1889 var det absolut nödvändigt för arbetarna att gå samman i ett parti. Lika nödvändigt ansåg några 1988 att något måste göras med styret av Sverige.

  28
 10. Och hur är det med Bondeförbundet/Centerpartiet?

  Borde inte Annie Lööf ha sagt något om sitt eget partis historia?

  Kanske Magda, Strandhäll, Ygeman och Mållgan allah (S) borde uppmärksammat vilka de hade tänkt sig ha som koalitionspartner on de vunnit valet.

  44
  2

Kommentera