Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

INRIKES. Socialdemokraternas ledare och statsminister Stefan Löfven fortsätter att blåljuga om Sverigedemokraternas historia. I en intervju i Dagens Nyheter sade statsministern följande om SD:s partiledare Jimmie Åkesson: ”Han gick in i Sverigedemokraterna när de fortfarande hade hakkorsflaggor på sina möten. Det valet gjorde han /…/ Det är i grunden ett rasistiskt parti med nazistiska rötter också. Det är bara så.”

lofven_hakkorsflaggor

Det är en grov lögn som bevisas av det faktum att hatmedia inte, trots att de säkert letat, hittat och publicerat några bilder på Sverigedemokrater eller SD:s möten med hakkorsflaggor. Någon enstaka bild finns på enskilda personer med hakkorsflaggor men det är ingenting jämfört med sossarnas umgänge med nazister. Läs om S och deras nazistkopplingar HÄR eller titta på bilden från invigningen av Bromma flygplats 1936 när Sverige hade en socialdemokratisk regering ledd av Per Albin Hansson, om nu inte Löfven menar att Per Albin var Sverigedemokrat.  Sossetoppar som Anna-Greta Leijon och Marita Ulvskog med flera var aktiva i det kommunistiska revolutionspartiet KFML (SKP) innan de insåg att ska man göra karriär så är det bättre att vara med i S. Med Löfvens resonemang så gör det naturligtvis S till ett revolutionärt kommunistiskt parti.

Bromma_flygplats_invigning_1936

Nåväl, tillbaka till statsministerns uttalande om att Åkesson gick med i SD när han påstår att SD hade hakkorsflaggor vilket är lögn.

stefan-lofven-ssu

Om vi tittar på Stefan Löfvens bakgrund så är den långt ifrån otadlig ur demokratisk synpunkt. Stefan gick med i S 1970. Då höll fortfarande socialdemokraterna på med att tvångssterilisera “imbecilla, undermåliga individer, idioter, fallandesjuka (epileptiker), tattare, sinnesslöa, personer med lösaktigt sexualliv, homosexuella” och många andra för att skydda den svenska folkstammen och folkhemmet från degeneration. Man steriliserade människor av rashygieniska skäl, av folkhälsoskäl, för att kontrollera asociala och av ekonomiska skäl.

Åtskilliga är det som kallat Sverigedemokraterna för nazister och för att ha ett brunt förflutet. Bland annat EXPO som i samband med SD:s 25 års jubileum ville ha hjälp med att påminna om SD:s historia. Det tänker inte jag bry mig om, jag tror Expo, Expressen och de andra klarar det utmärkt och tar ett par rader om Socialdemokraternas historia i stället.

Under 42 år och åtta socialdemokratiskt ledda regeringar mellan 1934 fram till det borgerliga maktskiftet 1976 så steriliserade man cirka 63 000 människor på Statens institut för rasbiologi.

Institutet grundades 1922 och var världens första, vilket senare nazisterna i Tyskland hade nytta av.

De som steriliserades var så kallat “imbecilla, undermåliga individer, idioter, fallandesjuka (epileptiker), tattare, sinnesslöa, personer med lösaktigt sexualliv, homosexuella” och många andra för att skydda den svenska folkstammen och folkhemmet från degeneration. Man steriliserade människor av rashygieniska skäl, av folkhälsoskäl, för att kontrollera asociala och av ekonomiska skäl.

De statsministrar som såg till att driva på steriliseringarna under alla dessa år var främst Per Albin Hansson (12 år) och Tage Erlander (22 år). Men även Olof Palme såg till att driva institutet och steriliseringarna under sina första sju år som statsminister mellan 1969-1976. Nazityskland är det enda land som steriliserat fler människor än Sverige.

Det är den korta varianten, en längre men långt ifrån komplett finns bland Ra(S)ister & Nazi(S)ter och vi ska inte glömma Sveriges koncentrationsläger där den inte obekante Tage Erlander var chef, då skrev socialdemokraterna om de som flydde för sina liv: 

”Enligt vad som erfarits har det cirkulerat ryktet, att flyktingar i Sverige åtnjuta fritt uppehälle och dessutom erhålla pengar, utan att behöva prestera något som helst arbete.

Det torde icke vara något som helst tvivel om, att detta och liknande rykten i hög grad bidragit till att ett relativt stort antal mindervärdiga element sökt sig till Sverige. Dylika förespeglingar locka givetvis framför allt arbetsovilliga, arbetsodugliga och i övrigt mer eller mindre asociala stundom även kriminella element.

Socialdemokratins mörka historia är inte bara brun, den är mörkbrun…

Politikfakta 

41 thoughts on “Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

 1. Jimmie Åkesson hade varit partiledare för SD i 8 år när partiet, som det enda partiet i riksdagen röstade emot att skrota tvångssteriliseringslagarna för transsexuella. SD är fortfarande det enda partiet som motsätter sig detta riksdagsbeslut och Jimmie Åkesson är fortfarande partiledare för SD. Man ska inte kasta sten i glashus!!!

 2. Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus!
  Först 1976 slutade Sverige med tvångssteriliseringar, alltså 31 år efter Hitler-Tyskland. Då hade Lövet varit medlem i sossarna ett bra tag….

 3. Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus!
  Först 1976 slutade Sverige med tvångssteriliseringar, alltså 31 år efter Hitler-Tyskland. Då hade Lövet varit medlem i sossarna ett bra tag….

 4. Efter att ha besökt Pol Pots gamla utrotningsläger S21 kallat, i Phnom Pehn, Kambodja för 4 år sedan, där jag fick se vad socialismen verkligen kan åstadkomma, så är det mig obegripligt att det överhuvud taget finns kommunister/socialister kvar i den här världen.

  Det Kambodjanska socialistpartiet är utraderat för tid och evighet.

  I samma Socialistinternational där Pol Pot:s arbetarparti var representerat satt även Birgitta Dahl med, som representant för Sverige. Men det talas det väldigt tyst om.

  Birgitta Dahl och Jan Myrdahl var dom enda Svenskar som släpptes in i landet, därför att det var dom som pumpade in Svenska skattepengar i den kommunistiska drömhimlen.

  Det vill förmodligen inte Stefan Löfven heller höra talas om.

  Jag tycker Stefan Löfven borde ta sitt regeringsplan till Phnom Pehn, och där med den svenska ambassadören på ambassaden vi har där, Maria Sargren, ta sig en rundtur och se sig omkring vad den gamle Palme Regeringen stöttade ekonomiskt med miljardbelopp varje år, men
  Sanningen kan vara otroligt illa för en (S)-märk statsminister.

  Efter att ha sett detta så får jag frossa varje gång jag ser en Socialdemokratiskt statsminister som inte begriper bättre.

 5. Kritik av SD:s historia, tar hårt på bloggen.
  Där har SD folk en öm tå.
  Den våndan löses med våldsamma metoder.

 6. Vet inte när SD slutade med nazikopplingar. Jag var medlem i SD 2000-2001. Minns att vi samarbetade mycket med Nationalsocialistisk front då. Vi hjälpte varandra vid torgmöten och hade samkvämskvällar tillsammans.

 7. Tvångssterilisering måste rimligtvis kunna tillgripas i vissa specifika fall där det står uppenbart att en individ lider av så grava psykiska störningar och eller fysiska defekter, att det kan anses vara rättsstatens plikt att förhindra att vederbörande överför sina sjukliga karaktärsegenskaper till avkomman. I Sverige betalar man nu i stället ut skadestånd till de som undergått denna behandling. För övrigt prisas ju idiotism och svagsinne i detta land, därav kreatursimportörernas nationsfientliga politik.
  Vad vår så kallade statsminister beträffar, borde han ha lärt sig att mot den suveräne Åkesson har han icke något effektiv motartilleri att begagna sig av.
  Andreas.

 8. Han var kanske själv en av dom mindervärdiga exemplar
  (Han smet kanske)
  som Sossarna försökte städa undan? För mycket av hans
  beteenden är oförklarliga

 9. Löfven gick med i Socialdemokraterna som 13-åring och visste väl knappast vad sterilisering innebar. Han har bara jobbat politiskt några år och idag är han och de flesta andra säkerligen helt emot tvångssterilisering och tycker det är fel.

  • Har du personlig förbindelse med ”svittsaren”,eller är det din egen teori ? Din sista mening kan sammanfattas,att med åldern kommer förstånd. Men detta gäller ju alla partier,bortsett från socialisterna…

   • Det var Tage Erlander som var statsminister på den tiden så skyll på honom istället.
    Nej, jag har ingen personlig kontakt med Löfven, men jag har en tendens att försvara sådana som får orättvis kritik.

 10. Att vårda det mänskliga genomet är en svår fråga, inte minst moraliskt, i en tid då vi satt evolutionen ur spel. Utan riktlinjer kommer utvecklingen att backa till dess att evolutionen åter kan ta över. Detta kommer innebära mänskligt lidande för miljoner och att tusentals år av utveckling går förlorad. Det är tyvärr så att de som är mest lämpliga att bli föräldrar skaffar få barn och de som inte alls är lämpliga blir föräldrar mest hela tiden.

  Att motverka detta skulle kräva långtgående och brutala metoder som lätt skulle kunna missbrukas av dem som sitter vid makten vid tillfället. Om det hade varit på plats idag hade troligen ingen höger om centern fått skaffa barn.

  Det är som sagt en svår fråga och jag har inga svar. Jag tror inte heller att det kommer att bli bättre då människor har slutat tänka och istället ”känner”. Konsekvensanalysen är nära noll och egocentreringen på topp. Jag har sett uppgifter om att vissa med berått mod importerar HIV-smittade barn bara för att få sin dagliga ranson av godhetsknarkande uppfyllt. Det som kostar en spottstyver i ”tillverkningslandet” går här loss på många gånger högre belopp än vad vederbörande levererar i skatt till det allmänna för att inte tala om vad landstinget får som är den som får stå för fiolerna.

 11. Löfven lider av ett stort trauma och försöker allt vad han kan att förtränga tankarna på nazism i sin egen närhet, i synnerhet vetskapen om att han morfar var aktiv nazist.
  Om man kletar epitetet nazist på andra kanske det försvinner från den egna sfären.
  Det skulle kunna vara en teori.

 12. 1970 gick Stefan Löfven med i Socialdemokraterna som vann valet det året. Olof Palme blev statsminister och gjorde Alva Myrdal till Minister i sin regering som satt kvar ända fram till 1973. Alva Myrdal skrev så här om hur tvångssteriliseringslagen skulle användas för att rena den svenska folkstammen.

  ”Den rashygieniska frågan är svår. Vilka individer skola anses som så otvetydigt dåliga arvsbärare, att de ej böra tillåtas fortplanta sig. Helst skulle man väl på den vägen vilja utrota all slags fysisk och psykisk mindervärdighet inom befolkningen.Både sinnesslöhet och sinnessjukdom, kroppsliga sjukdomar och dåliga karaktärsdrag”

 13. Löfven kan inte sin egen historia eller så förtränger han den. SD tar upp all hans energi. Kan någon påminna idioten!!

  • Löfvén tar till alla medel för att tvätta undan sin egen historia. Löfvén är en ynklig och uppblåst liten man som tar alla tillfällen i akt att frottera sig med ”världens stora” – nu senast Shimon Perez begravning.

Kommentera