Respekterar SD resultatet i valet?

VALET 2022. Aftonbladets desinformatör, socialdemokraten och mästertrollet Anders Lindberg når nya bottennivåer. Idag antyder han i en text att Sverigedemokraterna och dess väljare kommer att storma riksdagen. Desinformationen om “riggat val” är redan igång, skriver desinformatör Lindberg på Aftonbladet.

-Pettersson vet att det förekommer valfusk och när det sker är det oftast socialdemokrater inblandade, direkt eller indirekt. Däremot tror jag inte det direkta fusket är så stort så det påverkar valutgången, det indirekta valfusket genom påverkan av journalister och organisationer som LO kan vara stort.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Respekterar SD resultatet i valet?

 1. Regeringen har ju redan bjudit in dator- och vapentjuvar till regeringskansliet, så de har redan varit invaderade på egen begäran. Det skedde kanske av regeringens egna ansvarslöshet och aningslöshet. SD skulle inte ens drömma om att blockera allmänna bilvägar. Som om det största Sverigeälskande partiet, kanske det enda, skulle vilja skada Sverige? Var får tidningarna sina skumma fantasier ifrån?

  • Helt korrekt, men nu pratar vi om Partiorganet nummer 1 och då är det helt ok enligt socialisterna.

 2. Så länge han inte kan presentera belägg för idén att SD kommer härma Trump om de förlorar så är det Lindberg som är Trump, eller värre.

  Sett till vilka som sitter på höga poster i myndighets-Sverige är det nog snarare risk att det kommer bli odemokratiska beteenden från vänstersidan om SD vinner valet. De kommer inte behöva storma en enda byggnad eftersom de redan sitter i dem. De kommer däremot att försena, förhala och leta i paragrafer för att hindra demokratiskt fattade beslut att genomföras. Det kommer garanterat pågå minst en mandatperiod. Frågan är om M och KD (och eventuellt lilla L) kommer våga rensa ut odemokratiska myndihetschefer? Troligen inte.

  36
 3. Jag röstade häromdagen på SJ:s centralstation i Sthlm. SD fick det bli. Frågan är bara om SD kan ändra något till det bättre.

  43
  1
  • Själva kan de inte göra något, så stora är de inte. Men det finns ju inget alternativ om man vill sätta press på de andra på högersidan.

   25
  • Anders Lindberg är en utmärkt representant för de jävla soporna i Rosenbad, som nu lyckats köra landet i putten. Han uppfyller, med råge, kriterierna för en sopa!
   Vad beträffar valfusk, bör man som sosse vara mycket tystlåten om den saken. Alla vet att sossar systematiskt manipulerar systemet, så varför inte valfusk!

   49
 4. Undrar vad han har för hjärnspöken som måste spy ur sig så mycket dynga mot andra människor.

  50
  • Herr Lindberg har demoniserat SD och dess väljare.Tror karln på fullaste allvar att vi skulle få en Capitoliumsituation i Sverige om SD inte vinner valet ? Jag tror Herr Lindberg ska flytta focus till det som verkligen utgör faror för vårt land och sluta med detta tjatiga hetsande mot dom som spelar på en annan planhalva….

   33
 5. Det fascistiska islamist partiet NYANS verkar vara mer rädda för en (S) seger än för (SD).

  Vad säger Anders Lindberg Aftonbladet om detta uttalande

  https://bulletin.nu/partiet-nyans-s-ar-mycket-farligare-an-sd-for-invandrare

  Kanske han kan kommentera även denna artikel

  https://bulletin.nu/debatt-genusforskola-kommer-inte-att-radda-oss-fran-valdet

  SVERIGE är snart helt förstört och sådana som Anders Lindberg har stått längst fram och hejat på. Hoppas han får strömmen avstängd i vinter så han ser verkligheten.

  52
  1
 6. AL är fördomsfull mot de som har andra åsikter än han själv. Fördomar bygger på rädsla om det okända, AL vågar inte lära känna människor som gillar sin nation och hemland, därför sprider han lögner om dem.
  AL erkänner inte Sverige som nation, han tycker också att vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss.

  Om någon i xxx eller hbtq gruppen ljugit om någon på redaktionen så är AL vi den personen och pratar högt om något roligt integrationsprojekt, samtidigt tittar AL på den nedljugne för att se om den reagerar.
  Ja, precis så ynklig, fördomsfull och lättlurad är AL.

  36
 7. Anders Lindberg Aftonbladet har betalt för att skriva ner “andra”. Han tillhör de goda o skenheliga som gör som husse säger plus att han kräver av andra att de tex skall sluta flyga men tar sin familj med på flyget till Thailand.

  Människor som han är eftertraktade av makten och jag blir inte förvånad om han ett tu tre kommer att jobba för fascisten Putin eller imperialisten Kina.

  41
  2
 8. Det var en sosse i hög position. jag minns inte vem men minns att hon var en kvinna, som kallade det en statskupp (liknande) när de borgerliga vann valet.

  34
 9. Sjävklart misstänker man valfusk när ett idiotparti som Sossarna får så många röster. Men det kan ju också vara så att det finns många idioter.

  51
  1

Kommentera