Socialdemokraten Anders Lindberg är en fara för det demokratiska samtalet

MEDIA. Socialdemokraten och desinformatören på Aftonbladet visar gång på gång att han är en fara för det demokratiska samtalet. Idag styrs Sverige av ytterlighetspartierna MP och C med hjälp av S som lallar med utan någon annan politik än att kritisera SD och det är Aftonbladets politiske chefredaktör nöjd med.

Möjligen försöker herr Lindberg vara rolig men med tanke på vad han brukar vräka ur sig tror jag inte det.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Socialdemokraten Anders Lindberg är en fara för det demokratiska samtalet

 1. Jag har funderat på denne snubbe om han har nån slags roll som man inte riktigt förstår. Om hans uttalande och skrifter gör nåt skillnade i människors tänkande, typ att han suddar ut gränser som borde vara självklara för normalt tänkande. Eller att han envetna sossehjärta ändå får de mest trogna att missa det självklara med ett tramsinlägg…. nån slags psykologiskt manipulation som vi som inte fattat inte kan se.
  Vette fan va det kan va, men nåt e de.
  Varför skulle han annars envetet hålla på, om han nu inte kan räknas in bland idioterna.

  • Instämmer!

   Makteliten som kontrollerar media, utbildningsväsendet, rättsväsendet och politiken, utsätter undersåtarna för en massiv propaganda. Samma fraser och bilder upprepas om och om igen. Det är mängden som påverkar massorna – inte logik och klok eftertanke.

 2. Mohamed Omar, citat:

  ”Dock vet jag att Aftonbladet bevisligen har en desinformatör anställd på den egna redaktionen. Han heter Anders Lindberg och skriver ledare. Aftonbladets jakt på desinformatörer skulle bli trovärdigare om de började jakten på den egna redaktionen. ”Organiserat tiggeri är en råtta i pizzan”, skrev Lindberg på ledarplats i Aftonbladet den 20 maj 2015 och påstod därmed att uppfattningen att tiggeriet är organiserat var en modern folksägen. ”Att ensamkommande barn inte är barn är ett påstående som är påhittat. Migrationsverket utreder varje fall”, skrev Lindberg i en tweet den 23 juli 2015. Då visste väldigt många svenskar redan att en stor del av ”flyktingbarnen” i själva verket var vuxna karlar. Begreppet ”skäggbarn” var etablerat.

  I en annan ledare, den 4 november 2015, påstod Lindberg att ”ålderstesterna är ju ovetenskapligt trams”. Detta med anledning av ett moderat förslag att åldersbestämma ensamkommande. ”Moderaternas utspel sänker den politiska debatten till samma nivå som hos vaccinkritiker och klimatskeptiker. När man inte gillar den vetenskap som finns hittar man på en egen.”

  Och så där håller Lindberg på. Och han får hållas. Minst lika stollig som det spruckna trollet Tobias Lagerfeldt alltså, volontär på Refugees Welcome. Men ledarskribenten Lindberg är inte anställd av SD för att svartmåla migrationssvärmarna. Han får lön av Aftonbladet.”

  https://samtiden.nu/2016/09/aftonbladets-jakt-pa-desinformatorer/

 3. Snarare är Lindberg ett mått på Msm:s ideologi!
  De är sossarnas proxys som skickas fram för att sänka debatten. Det är ingen lätt uppgift, det var länge sedan regeringens politik nådde botten.

  Men den propaganda som AB sprider har inget med politik att göra. Den påminner om vänsterns historia, de låste in oliktänkande i koncentrationsläger runt i Sverige. Chef var Tage Erlander och de som låstes in var tyska desertörer och svenska oliktänkande.

  Det var tydligt vartåt vinden blåste, telegram till Hitler på födelsedagar.
  Kungahuset var gäster hos ovannämnde. Hela tiden försöker vänstern få oss att glömma och lyssna på deras egen smutskastning.

  Egentligen är det inte mer än varmluft som Lindberg sprider, hade inte AB svikit sina journalistiska ideal så hade han varit utan plattform.
  Men han har visat att han inte är trovärdig flertalet gånger. Det gäller både resor och fester under pandemin, något som är generellt för vänstern.
  Lev inte som du lär, eftersträva en socialistisk diktatur trots de exempel vi har i historien!

  • De som placerades i interneringsläger var förutom kommunister också radikala socialdemokrater, syndikalister, fackföreningsfolk, anti-nazister och tyska desertörer. Så vänstern internerade vänstern.

 4. Att Lindberg kan bli chefredaktör på AB säger ju en hel del om den övriga kompetensen på deras personal. Och då inte i någon positiv bemärkelse. Lika utarmat som kompetensen bland Socialdemokraterna ungefär.

 5. Varför får denne AL så mycket utrymme på Petterssons blogg?
  Är vi inte klara över att han är helindoktrinerad och har betalt för att tala gott om S.

   • Nääää Pettersson, detta är bra, Vi gillar att du adderar nya idiotpolitiska eskapader varje gång nån inte tänker före käften glappar, eller pennan slinter. Fortsätt så.

 6. Ifall den mannen är riktigt klok, så är han en jävel
  på att dölja det?? Till och med den mest inbitne
  sociallist borde märka att dom har att göra med en
  sinnesförvirrad figur, är han månne nära släkt med
  Henrik Arnstad, ni vet Löfvens mentor ? Dom
  påminner mycket om varandra i deras förvirrade
  svammel?

 7. En av SD,S bästa valarbetare. Honom ska vi vara rädda om . Efter september -22 sätter vi honom där han hör hemma . På den politiska soptippen . Då slipper han känna sig ensam . Han kommer att få sällskap av många som han känner .

 8. För en socialdemokrat är allt till salu. Politik är handelsvara även de mest heliga principerna.
  Anders Lindberg har moral som en hallick.

Kommentera