Politiker ska inte påverka hur många barn man har

INVANDRING & BIDRAG. En doula är en icke-medicinsk kvinna som har erfarenhet av förlossningar och är tränad i att ge stöd och information till en födande kvinnan och hennes närmaste under graviditet, förlossning och den första tiden efteråt. Doulan finansieras ibland med skattemedel men ofta privat.

Doulorna i Lövgärdet: ”Ingen ska påverka hur många barn man har”, skriver Göteborgs-Posten bakom betalvägg. Klaner, hedersnormer och bidragssystem gör att utrikesfödda kvinnor föder många barn – och hamnar utanför samhället. Det menar flera partier som nu vill se familjeplanering i landets förorter.

Doulorna i Lövgärdet, som möter de berörda kvinnorna varje dag, tycker att politikerna har fått allt om bakfoten. – Man skyller ifrån sig på invandrarna. I stället för att problemet ligger hos dem så säger de att kvinnorna har fått för många barn, säger Ubah Abdisamad.

Om Lövgärdet på bloggen…

-Pettersson säger att om doulorna vill att kvinnorna föder många barn, vilket är doulornas inkomst, så kanske politikerna ska dra in bidrag för barnen, kvinnorna och doulorna. Det är inte rimligt att den hatade vite mannen ska försörja muslimernas barn, även om de tror att pengarna kommer från profeten…

Det är alldeles för många som vill ha bidrag. Det är dags att rensa rejält bland bidrag till doulor, biståndsindustrin, religiösa grupper, etniska föreningar, Pride-föreningar, “utbildningsverksamhet” hos ABF med flera, anti-rasister, värdegrundsarbete, genustrams och många miljarder fler kronor i onödan.

Kompetensregn, från enligt skylten Islamiska förbundet

Abdulahi Mohammed arbetar sedan flera år som tolk i Göteborg, han säger att I Sverige är det ”hålla handen” hela vägen. De berövas sitt självförtroende och det enda de behöver göra för att få socialbidraget är att gå på SFI och se till att inte bli godkända där. Med ett exempel från nomadlivets Somalia belyser han det svenska bidragssystemet passiviserande inverkan:

– När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen. När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?

Men, säger han, placera samma människor i England eller USA, då kickar nomadsystemet in och de blir väldigt företagsamma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Politiker ska inte påverka hur många barn man har

 1. Allt som skrives här låter ju jättebra, men försök att övertyga idioten Johan Persson om det.Han är den värsta av stoppklossarna i regeringen

 2. Vore bra att koppla barnafödande till inkomst och arbete. Är i tandläkarens väntrum och här är även en negerfamilj med många barn som far runt och är utsprida i hela lokalen. Vad kan det bli av dessa barn mer än gängkriminella?
  Det skulle vara poliser nu när kraven på antagning ska sänkas.

 3. Byt ut barnbidraget mot ett barnavdrag. Har man ingen inkomst så betalar man ingen skatt som man kan göra avdrag från.

  19
 4. Jag har bara två ungar, nu vuxna och självförsörjande. Det var en avvägning, för vi förvärvsarbetade båda för att försörja dem tills de klarade sig själva.

  23
 5. Jorden är överbefolkad. 2;1 barn per kvinna ger status ingen tillväxt i befolkningen. Barnbidrag skall vara behovsprövade. Sverige behöver inte röstboskap som skall försörjas. Ingen försörjning via avel.

  23
 6. Självklart skall inte svenska staten bestämma hur många barn man skall ha. Men, man skall själv kunna försörja dom.

  24
 7. Muslimska kvinnor känner sig som islams krigare då de föder många barna!
  Självklart vill de inte veta av att barnbegränsning är en del av välfärdsframgången. Å andra sidan så har ju globalister säkrat de muslimska kvinnornas välfärd genom att ge dem den gratis, och då kan de fortsätta föda massor med barn.
  Det här vet den globalistiska makten i Sverige, de vill att muslimska kvinnor ska föda många barn och reta “rasisterna”. Att reta “rasisterna” är viktigare än att bevara sverige bra!

  30
  1
 8. Ja, blatten, det är bara att gå hem och knulla fram fler blattar. Svennebanan betalar för att få sitt land förstört. Samtidigt som landets IQ i genomsnitt närmar sig noll.

  42
  1
  • Menar du att tack vare muslimerna att vi närmar oss IQ i skostorlek för sozzar och ca 80 % PK idioter så är det ju glasklart så.

   21
 9. Varför ska Svenska barn stå för integreringen ? Varför ska gamla och skröpliga som bor på äldreboenden stå för integreringen ? Barn är ju såååå anpassningsbara som ett ljushuvud till politiker uttryckte sig.Varför är inte invandrarbarnen anpassningsbara då ? Varför vill man kasta ett misslyckande av grandiosa mått på dom som inte kan värja sig mot galenskaperna ? Har man som godtrogen politiker ens tänkt tanken att man inte vill integrera sig utan vill leva som man alltid har gjort i sin hemlandskultur ? Sluta och ös pengar över dessa grupper så blir det nog drag under galoscherna….

  44
 10. Dra bort barnbidraget så får vi se hur många barn det blir.
  Inga andra extra pengar på något annat ställe som skall kompensera.

  49
 11. Någon i regeringen som tittat i barnkullarna, snart dags för en boom som skall ut i arbetslivet….. till vaddå? Finns det plötsligt massa mer jobb? Knappast.
  Industritiden är passé, avskaffad av socialismens lie. Stöden till nedläggningshotade arbetsplatser kunde vi haft råd med när man ser i backspegeln. Men det fanns annat i agendan som skulle prioriteras i deras framtidscenario.

  35
  • Vad de ska jobba med..?? Ingen som vet vad man med IQ 75 kan utföra. Kanske bygga ut Skansen med nya, spännande djur i bur…..

   21
 12. Inga bidrag överhuvud taget, till asylsökande. Vatten och bröd. Snabbt tvång att arbeta. Svensk medborgare först efter 5år och ett oförvitligt levene, med fast inkomst. Därefter kan ev bidrag utgå. Om något av dessa krav inte uppfyllts, så bye, bye.
  Flerbarnstillägget ska bort fortast. Medför endast att honan får vara hemma, vid spisen och föda så många det går. Hanen röker på och planerar för nästa brott, som hans icke straffbara avkomma, ska genomföra. Resultatet ser vi på gator och torg, mord, våld och narkotika.
  En bättre lösning är att lägga alla biståndspengar (ca:60miljarder) till det land som tar emot packet! Rena vinsten på alla plan och dessutom hade biståndet gått till något vettigt.

  47
  1
 13. Problemet går lätt att lösa : Bidrag som vanligt tom. 3:e ungen. Från den 4:e upphör ALLA former av bidrag och familjen får ta eget ansvar. Säkert en nyttig erfarenhet, som omväxling.

  42
 14. Så här utrotas den vita befolkningen (från Nyheter Idag):
  FILIPSTAD I Filipstad har barnen flyttats mellan skolor så att svenskfödda blandas med invandrare. Anledningen är att det väntas förbättra integrationen.
– Barn är väldigt anpassningsbara, säger kommunalrådet Åsa Hååkman Eriksson (S).
  Barn är anpassningsbara säger s-politikern (säkert internt utropat miljoner gånger), de går så att säga att programmera att gilla mångfald, rån, mord, klansamhälle och våldtäkter. Läroplanen har säkert den programmeringen inskriven. Anpassningsbar = progremmeringsbar = S ser medborgarna som programmerbara enheter!
  MEN varför kan inte invandrarbarnen anpassa sig när nu barn är så anpassningsbara? Den frågan får inte svenska ursprungsbefolkningen komma på, det skulle avslöja att planen är att utrota den svenska kulturen och svenska folkslaget.
  Människan är anpassningsbar från öknar till Arktis, men invandrarna i Sverige kan inte anpassa sig en millimeter! Och de kallas kompetensregn, oanpassningsbara är bättre benämning. Om en av människans naturinstinkter är att kunna anpassa sig så måste invandrarna i Sverige vara oerhört lågintelligenta, så pass lågintelligenta att de inte ens kan föra naturlagar.

  48
  1
  • Angående Kerstin Nilssons kommentar om “kompetensregnet”, – invandrare som inte ens kan anpassa sig en millimeter och därför måste vara oerhört lågintelligenta.

   Pettersson har tidigare skrivit om att Sveriges genomsnittliga intelligenskvot förändras till det sämre till följd av den storskaliga invandringen, och hänvisar till en artikel i Det Goda Samhället av docenten i systemanalys, Kyösti Tarvainen. I en tabell visas medelvärdet för IQ med hänsyn till bakgrundsland:
   Svenskfödd med båda föräldrar födda i Sverige = 100
   Utländsk bakgrund i genomsnitt (de nio största) = 86.6
   (varav Somalia 67.7 – följt av Syrien med 74.4)

   https://petterssonsblogg.se/2021/09/05/minskad-intelligens-i-de-nordiska-landerna-till-foljd-av-invandring/

   22
   • Ja men det tåls att skriva om och om igen, det som vi inte ideligen påminns om tenderar vi att glömma bort.
    När media driver agenda skriver de om samma sak hundratals gånger med olika vinklar, de vet att det är den mängden som behövs för att förflytta läsarnas värderingar.
    Det är där de kreativa hjärnorna är så användbara, att hitta på vinklar som behandlar samma sak. Tex kompetensregnet kan beskrivas på 100-tals olika sätt, men det måste till en hel del tänk för att få fram det.

    8
    1
   • Håller med Kerstin om att det tål att skriva om många gånger, – att den genomsnittliga intelligensen sjunker i Sverige, – vilket Pettersson tidigare skrivit om och som i sin tur hänvisade till den ursprungliga artikeln i Det Goda Samhället, läs den. länk: https://detgodasamhallet.com/2021/09/04/gastskribent-kyosti-tarvainen-minskad-intelligens-i-de-nordiska-landerna-till-foljd-av-invandring/
    ….många bra kommentarer dessutom till DGS artikel, t.ex. att det mer eller mindre betraktas som ett lagbrott.att prata om folkgruppers intelligens, citat: “För etablerad media, för kändisar, kulturmarxister, författare och motsv. är det helt enkelt extremt opassande att prata om gruppers intelligens. I deras ögon är det i stort sett liktydigt med rasism. Om det är ett majestätsbrott att prata om folkutbyte saknas det ord för att fördöma prat om intelligens. Bra gjort av Det Goda Samhället att föra fram denna kontroversiella men viktiga information. Dåligt gjort av etablerad media som inte törs berätta om vad vi förmodligen har framför oss i form av allvarliga mångkulturella problem.”

    5
    1
 15. Visst har Svenska politiker missförstått varför dom är i Sverige d.v.s för att överta “sitt”nya land.

  36
 16. Till att börja med borde de inte ens befinna sig i Europa än mindre Sverige. Men nu har våra dyra politiker och tjänstemän släppt in dem så då får vi handla efter det. Då får man arbeta med bidragen som incitament. Med andra ord bör de inte få bidrag för fler än två barn. Sedan bör indragen minska med tiden så att de måste börja arbeta och bidra. Välfärdssystemen ska vara förbehållet svenska medborgare och medborgarskap ska aldrig beviljas en som sökt asyl då asyl är en tillfällig lösning och de som får det förväntas återvända så småningom.

  42
 17. Dessa …”spöken”.. skall INTE komma till Sverige och vara kaxiga, uppkäftiga och kräva en massa bidrag och förmåner ! De skall istället vara TACKSAMMA då de ju “flytt” ifrån “krigets helvete” och enbart Sverige av alla länder kunnat erbjuda dem tillräckligt med skydd och trygghet !

  Nej, AVSKAFFA flerbarnstillägget för fler än 4 barn. Vill man ha fler får man ta mig FARAO bekosta dessa själva !

  44

Kommentera