Statsministerns städerska utvisad – utredning pågår

BROTTSLIGHET. Städerskan som frihetsberövades vid Magdalena Anderssons hem i december, utvisades under fredagen – samtidigt som utredningen mot hennes arbetsgivare fortgår, rapporterar SVT.

Kvinnan fick stor uppmärksamhet när det blev känt att hon vistats i Sverige illegalt, efter att ett larm utlösts. I en intervju uppgav hon att hon varit inne i statsministerns bostad, trots att arbetsgivaren tidigare hade sagt att hon aldrig varit det.

Ägaren till städfirman, som anlitats av statsministern under lång tid, nekar till brott. 

-Pettersson säger att det gick fort att få iväg damen jämfört med utvisningsdömda imamer, mördare och våldtäktsmän. Ska något döljas?

Magdalena Andersson (S) har anlitat städfirman i många år, innan hon blev minister. Trots att städfirmans vd är dömd för skattefusk och bluffakturor och saknar kollektivavtal som borde vara livsviktigt för en socialdemokrat.

Jag minns när borgerliga ministrar fick avgå på grund av obetald tv-avgift.

Magdalena Andersson (S) finansierar den grova brottsligheten.

November 2021

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Statsministerns städerska utvisad – utredning pågår

 1. Antar att sossarna inte räknade med att denna goda socialist skulle rösta på dem i valet så därför kastade de ut henne fortare än kvickt.

 2. Bra. Fortsätt med att utvisa de som åker till sina hemländer på semester, de som ljugit om sin identitet, de som ljugit om sin ålder, de som bidragsfuskar, de som är kriminella och de som begår våldsbrott. Japp, där har vi en miljon låtsasflyktingar.
  Nu kan vi fylla på med riktiga flyktingar från Ukraina.

  19
  1
 3. Ska något döljas? Ja det verkar ju vara en
  berättigad fråga. Om utredningen pågår mot arbetsgivaren så kanske det leder fram till ett åtal. Borde då kvinnan inte få vara med och vittna i rätten ?
  Hela den här saken är ju en stor plump för Magdalena. Har man arbetat i en chefsbefattning på Skatteverket så borde man vara medveten om att det fuskas en del bland städbolagen.. Att då inte kolla upp lite bättre är naivt och behöver Sverige en naiv statsminister.

  35
  1
 4. Det finns väl ett eget ansvar för Magdalena Andersson att kontrollera vem som städar hennes bostad🤔? Hon har ju bl.a. all hjälp med sådant av SÄK!?
  Nu vet vi att utvisningar behövs inte dras i långbänk.

  50
  1

Kommentera