Två eritreaner åtalas för våldtäkt av minderåriga

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Två vuxna män åtalas för att ha våldtagit två flickor i nedre tonåren. Övergreppen ska ha bland annat ha skett i ett parkeringsgarage i centrala Norrköping. Det var en julikväll förra året då de två flickorna, 13 och 14 år gamla, träffade på de två männen, som de inte kände sedan tidigare, skriver NT.se bakombetalvägg.

Norrköpings Tingsrätt, B 2469-21, skriver något mer:

Grov våldtäkt av barn: Henok Gebrmeskel, född 1998, medborgare i Eritrea, med tolkbehov på tigreanska har haft analt och vaginalt samlag med Sekretess A som var 14 år gammal. Henok Gebrmeskel har vidare förmått målsäganden att utföra oralsex på Henok Gebrmeskels könsorgan vilket är jämförligt med samlag med hänsyn till kränkningens allvar. Målsäganden deltog inte frivilligt vid de sexuella handlingarna. Det hände någon gång mellan den 22 juli 2021 och den 23 juli 2021 i ett parkeringsgarage på Korsgatan och/eller
på Ljuragatan 85 D, Norrköpings kommun.

Brottet bör bedömas som grovt eftersom Henok Gebrmeskel slagit målsäganden vid upprepade tillfällen i samband med de sexuella handlingarna samt eftersom han visat särskild hänsynslöshet och råhet då han
utnyttjat målsäganden som på grund av berusning befann sig i en särskilt utsatt situation.
Henok Gebrmeskel begick gärningen med uppsåt. Han var åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsägande var under 15 år.

Våldtäkt av barn: Aron Brhane Mengstab, född 1996, medborgare i Eritrea har haft vaginalt samlag med Sekretess B som var 13 år gammal. Aron Brhane Mengstab har vidare förmått målsäganden att utföra oralsex på Aron Brhane Mengstabs könsorgan vilket är jämförligt med samlag med hänsyn till kränkningens allvar. Målsäganden deltog inte frivilligt vid de sexuella handlingarna. Det hände någon gång mellan den 22
juli 2021 och den 24 juli 2021 på Korsgatan 15 B, Norrköpings kommun. Aron Brhane Mengstab begick gärningen med uppsåt. Han var åtminstone oaktsam beträffande omständigheten att målsägande var under 15 år.

-Pettersson är inte åklagare men eftersom bevisningen verkar vara god, dna på kläder, övervakningsfilm, vittnen med mera föreslår jag att herrarna av humanitära skäl får välja på två saker…

  1. Träffa Anders Gustaf Dalman…
  2. Åka hem och aldrig komma tillbaka
Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Två eritreaner åtalas för våldtäkt av minderåriga

  1. Fyrdelning vore ett lämpligt straff, men låt hästarna fyra vara ifred och använd fyra traktorer istället.

    31
  2. Stackars barn som inte har föräldrar som skyddar dem mot dessa barbarer som 7-klövern släppt in och fortsätter att släppa in i Sverige. Våra politiker gör det definitivt inte.

    43

Kommentera