Magdalena Andersson (S) finansierar den grova brottsligheten

BROTTSLIGHET. I går skrev vi bloggen om att statsminister Magdalena Andersson (S) att en Efterlyst illegal invandrare städade hemma hos statsministern! SVT och Sveriges Radio är väldigt tysta om skandalen och statsministerns egna ansvar. Andersson bodde inte kvar i villan i Nacka utan hade flyttat till statsministerns officiella bostad, Sagerska huset, när städerskan var där.

Steget Efter

Magdalena Andersson (S) har anlitat en städfirma som saknar kollektivavtal. VD:en för städfirman dömdes i kammarrätten för skatteböter på 600.000:- efter upplägg med bluffakturor. Den utvisningsdömde städerskan kom från Ortegas Nicaragua som är mycket lojal med Vladimir Putin. Kvinnan var dessutom dömt för brott i Sverige. Utvisningsbeslutet hade också vunnit laga kraft, ändå var kvinnan kvar i Sverige och arbetade svart, skriver Expressen.

På socialdemokraternas kongress i början på november 2021 sa Magdalena Andersson (S) att den som använder svart arbetskraft finansierar den organiserade brottsligheten.

-Pettersson undrar om Magdalena tar ansvar för att ha bidragit till den organiserade brottsligheten nu när en illegal migrant som dömts för stöld städat hos dig Magdalena? Eller tror du att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Och kommer media att jaga Andersson (S) på samma sätt som om en Sverigedemokrat blivit påkommen med svart städhjälp?

Lyssna gärna på dåvarande finansministern som efter drygt sju år vid makten skyller på högerpartierna…

Om inte den utvisningsdömda, efterlysta, svartjobbande städerskan hade råkat utlösa larmet i statsministerns bostad hade hon alltjämt flugit under radarn.

SÄPO lyder sedan 2015 direkt under regering och justitie och inrikesminister Morgan Johansson (S).

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Magdalena Andersson (S) finansierar den grova brottsligheten

 1. Sverige har en utopisk byråkrati där ingen anser sig ha något eget ansvar. Det är alltid någon annan. Regeringarnas lösningar under många år när man blir pressad av sakligt problem har varit att blunda och tala om annat med hjälp av kommunikatörer, tillsätta en utredning med trogen chef eller att tillsätta ytterligare en myndighet också utan konkret ansvar eller maktbefogenhet.

  När inte ens Säpo känner ansvar för statsministern så är det riktigt allvarligt.

  Här finns mycket att röja för en ny ansvarsfull regering. Man måste sanera från toppen på det som måste vara kvar.

 2. Som kund till företag kollar jag bara att de har F-skattesedel, allt annat har vi myndigheter som skall kontrollera.
  Det är inte kunden som ska göra myndigheternas arbete.

  Men allt detta vi läser om som går snett är tecknet på att vårt land är illa skött i decennier.

  Nu med modern teknik borde det vara enklare än förut att snabbt fånga upp oegentligheter, men icke sa Nicke.
  Myndigheternas ledare GD är ej av samma kaliber som förr, nu är det endast sin egen position och arvode de bryr sig om.

  12
 3. Magdalena Andersson (S): “Den som använder svart arbetskraft finansierar den organiserade brottsligheten.”

  Socialdemokraterna har bidragit till att detta förekommer i landet, självkritik finns inte. Givetvis
  är det högerpartierna som gjort fel!

  10
 4. Att en helt okänd person traskar runt i Statsministerns bostad är ju fullkomligt vansinne. Rätt / fel person kunde lätt placera bomb, avlyssningsutrusning eller förgifta maten i kylskåpet m. m Totalt haveri av både Statsminister och Säpo

  33
 5. Magdalena Andersson kan vara helt lugn det blir inget politiskt drev bland regimmedia i synnerhet inte på tv4, SVT och SR.
  Men om det hade varit hos Jimmie Åkesson det städades då hade vi fått se på drev.

  59
  2
 6. Vidrigt..själv tycker jag individen ska lämna riksdagshuset och alla poster individen har..
  En skam..
  Är inte detta straffbart ?
  Fotbojor o utegångsförbud är min dom.

  50
  1
 7. Men detta är väl inget att reagera över? Svartjobbardemokraterna gör alltid rätt, det är vi andra som gör fel.

  47
  2
 8. Undrar hur detta är i jämförelse med en obetald TV-licens? Eller det kanske bara beror på vem som gjort det, och inte så mycket på vad som gjorts…

  59
  2
 9. r man chef för en sådan i grunden kriminell organisation som Socialdemokraterna, så är det väl inte konstigt att man göder den organiserade brottsligheten.

  62
  2
  • Att göda organiserade brottsligheten ligger djupt ner i vänsterstollarnas/miljömupparnas dna. Det är mycket viktigare att peka finger åt skötsamma medborgare än sätta kraft bakom floskelhögarna.

   41
   2
  • Ja, eller åtminstone erkänna att hon gjort fel då hon inte kontaktat Säpo innan hon anlitade städfirman, så att man kunde analysera säkerhetsriskerna. Lokala polisen gjorde också fel då man transporterade den gripna städerskan till ett migrationsboende, tydligen utan att hålla ingående förhör med henne; hon påstås vara en vanlig “papperslös” som vistas olagligt i landet – men hur vet man att det bara är så? Det måste ju vara av största vikt för utländska underrättelsetjänster att kunna placera ut sitt folk på känsliga positioner, ex.vis hemma hos ledande politiker, med allsköns dokument etc, som finns där. De svenska “klantskallarna” när det gäller säkerhetsfrågor tycks vara världsledande i dumhet!

   45
 10. Sossemygel är ju inte en ny företeelse, men som vanligt är det någon annans fel. SVT-chefen (S) låter det hela bero.

  100
  2
  • Jag säger inte att denna nicaraguanska dam var placerad hos vår statsminister av någon främmande makt för att spionera. Dock vore det rätt ut sagt tjänstefel av dessa att inte ta chansen att försöka rekrytera en sådan presumtiv resurs. Detta är något jag hoppas att t.ex SÄPO har klart för sig.

   31

Kommentera