Rebecka synar sossehyckleriet med våra skattepengar

KORRUPTION & SKATTER. Stefan Löfven får nu ett toppjobb inom FN efter att han avgick som statsminister. Att Stefan Löfven varit oerhört givmild med våra skattepengar till bland annat FN, kanske spelade en roll? Rebecka från kanalen Riks går igenom detta och vi får också se hur Stefan Löfven svarar på frågor om detta, i Sveriges riksdag, kort innan det att han avgick.

Stefan Löfven ska förutse framtiden. Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Rebecka synar sossehyckleriet med våra skattepengar

 1. Det kommer väl att vara så som det var med Wallströms s.k. jobb i FN, där fick ju Sverige betala hennes lön, alltså vi svenska skattebetalare kommer att få fortsätta försörja herr Löfven trots att vi trodde vi blivit av med honom.

  10
  • En sosse blir man inte av med. De är kvar som en ivrig igel hela livet ut. Kostar en massa pengar till ingen nytta. Precis som de gjort hela tiden i förtäckt anställning med arvode isf lön. Just för att slippa betala skatt. Arvode är väl skattebefriat om man är (S)

 2. En gång i tiden var Socialdemokraterna ett politiskt parti för vanligt folk, så är det inte längre.

  25
  • Sossarna har aldrig varit ett parti för vanligt folk. Det var bara det att de formade sitt budskap så vanligt folk skulle tro att de var på deras sida. Precis som idag när sossarna formar sitt budskap så kulturberikarna tror att de är på deras sida.

   13
 3. Som jag ser det så verkar det som svenska skattebetalarna blivit rejält utsatta för trolöshet mot huvudman av vissa svenskhatande toppolitiker Känns som vi blivit utsatta för riktigt korrupta politiker kan detta verkligen viftas bort med att politiker är ansvarsbefriade finns det verkligen ingen gräns hur långt det kan sträcka sig. Jag ser det som ansvarsbefrielse och vara kriminell är inte långt ifrån varandra. Finns det något som inte tillåts?

  25
 4. Rebecca är en härlig tjej, hon säger många obehagliga sanningar för politikerfrälset,
  inte minst i programmet Lilla Landet Galet!

  36

Kommentera