Så illa bevakar Sveriges Radio det islamistiska Partiet Nyans

ISLAM & MEDIA. Sveriges Radio uppmärksammade under gårdagen Partiet Nyans. Partiet Nyans vill införa några av de största förändringarna av Sveriges grundlagar i modern tid, skriver Ledarsidorna.se

Ett parti som vill införa begränsningar i yttrande- och tryckfriheten  samt särrättigheter baserade på religiös övertygelse samt samarbetar öppet med det turkiska AKP i Turkiet. Något som Sveriges Radio helt utelämnar för lyssnare, väljare och skattebetalare.

Sveriges Radio Studio Ett uppmärksammade under gårdagen som en av de sista medierna Partiet Nyans i ett längre reportage. Att Sveriges Radio tagits med viss överraskning går inte att komma ifrån då även Peter Esaiasson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet och författare till boken Förorten : ett samhällsvetenskapligt reportage, i reportaget konstaterar att vissa av de avgörande frågorna inte ställs till partiledaren Mikhail Yüksel eller någon annan partiföreträdare i reportaget.

Yüksel tackade i efterhand Sveriges Radio för inslaget på Twitter och gav Public Service-bolaget, finansierat med skattemedel, beröm.

Läs mer på Ledarsidorna.se…

Om Partiet Nyans på bloggen..

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Så illa bevakar Sveriges Radio det islamistiska Partiet Nyans

 1. Hanna Gadban är f.d. kolumnist på SvD:s ledarsida och författare till boken ”Min Jihad: Jakten på liberal islam” där hon skriver att naiva makthavare och journalister har gjort det möjligt för islamister att flytta fram sina positioner i Sverige. I boken beskriver hon sin kamp, sitt ”Jihad” mot islamismen. Hanna Gadban får medhåll av Pettersson, som undrar: ”Varför ställer journalisterna inte kritiska följdfrågor när det gäller invandring, islam och muslimer?”
  https://petterssonsblogg.se/2016/04/20/hanna-gadban-journalistiken-sviker-uppdraget/

  Efter att Hanna Gadbans bok publicerats har hon blivit dödshotad, tvingats byta personuppgifter och heter inte längre Gadban.
  ”Hanna Gadban lever under dödshot efter kritik mot islam…men i svenska hatmedia är det tyst”:
  https://petterssonsblogg.se/2015/11/25/hanna-gadban-lever-under-dodshot-efter-kritik-mot-islam/

  Wikipedia om Hanna Gadban:
  ”Den bild Hanna Gadban förmedlar av islam i Sverige har kritiserats av företrädare för muslimska organisationer och av antirasister inom Socialdemokrater för tro och solidaritet”. Hanna Gadban, citat: ”Dessvärre dominerar en naiv inställning i Sverige, där islamister och deras organisationer ses som representanter för Sveriges muslimer. Lika naiv är ”antirasistiska” organisationers inställning som stigmatiserar islamisternas kritiker som islamofober och rasister”.

  12
 2. Om vi har en hage med 1000 blåa nötkreatur och släpper in så lite som tre promille gula nötkreatur med andra normer och värderingar. Sedan gör vi så en gång per år i femtio år… Hur många blåa är det kvar?
  Och politiker, media och makthavare vill inte erkänna ett folkutbyte!
  Lägg till aktivisters kapning av myndigheter och statliga verk så blir det enkelt att förstå att vi ser en smygande och ondsint statskupp rakt framför våra ögon!
  Och vi låter det ske utan motstånd.

  21
 3. Angående Nyans hädarlagar – om de införs kommer islam att förbjudas eftersom koranen och islams läror hädar mot Jesus. Tror inte att de tänkte så långt.

  30
 4. Aktivister på SR vill att islam blir starkare i Sverige, sr tycker det är bra att den kristna traditionen trycks undan. Sr vill förminska den svenska vita kulturen, en agenda som anses stoppa en ny Adolf.

  37
 5. Den Svenska regeringen och dess politiker är inget annat fega uslingar
  en ren STYGGELSE avgå fortare än fort så vi slipper se er.Samma SR/SVT.

  57
 6. De har helt rätt att svenska PK politiker har svikit folket, i första hand det svenska, och naturligtvis de som häckar i förorterna.

  De sveks den dag de fick komma in, ingen vettig människa kan begära att en analfabet med främmande språk skall kunna bidraga med något till sig själv eller samhället.

  Nu sitter PK maffian med massor av svatre Pettrar i sin hand och har ingen som helst aaaaning om vad att göra.
  De kan inget annat än att skylla på SD, det enda partiet som såg vad skulle komma.

  73
 7. SR/SVT är the enemy within. Att de får fortsätta oförhindrade visar hur stor makt de har. Inga politiker vågar utmana dem. SD försökte och de blev nästan krossade och har nu givit efter.

  59
 8. Inget att förvånas över. Islamiseringen är här men god hjälp av 8K och det är upp till oss som önskar leva i frihet att försöka stoppa den

  67
  1
  • Jag är pessimistisk av mig och tror inte att det kommer att ske. Alldeles för många svenskar är fortfarande naiva och har det för bra för att vilja engagera sig. På sin höjd hoppas man att någon annan gör det.
   Efter valet kommer vi att se att allt fler invandrare från muslimska länder har tagit sig in i kommunernas fullmäktige och även i riksdagen. Och då står vi där med ytterligare 4 år framför oss.

   40

Kommentera